Colectia de toamna iarna 2005(141)
Raspunsuri - Pagina 18
madau spune:
Ca tot vb de lapte...cam cat lapte mai beau copilasii vostri? Ca a mea de cateva zile si-a facut obicei sa bea seara un bibe de 270 ml lapte iar dimineata "rade" 330 ml
. O fi bine ca bea atat de mult? Plus ca ma mananca si iaurt aproape zilnic, cu branza are mare prietenie....
Noki noi n-am avut succes cu laptele de vaca ptr ca nu-i tinea de foame Mirunei...o fi si la voi la fel?
Ma duc sa ma apuc de cremsnit...si vreau sa fac si ceva aperitive, cine stie cu cine ma trezesc pe cap....
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Madutza10 spune:
Mada ,al meu bea 250 dimineata ,250 seara ,cu 4-5 lingurite de cereale ,niciodata mai mult ,am citit ca nu e bine dupa un an sa bea mai mult de 750 ml ,deci sinteti ok
Orlando maninca super multe lactate dar daca altceva nu vrea ,asta e ,sigur maninca mai mult decat trebuie deci nu sinteti singurele ...
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
NISIPURILE DE AUR 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
Noki_Lara spune:
Madau, cam asa si noi cu cantitatea de lapte - in jur de 500-600. Dar sunt si zile proasta in care seara nu vrea decat un 200 maxim.
Madutza, felicitari pentru operatiunea adio bibe!
Io-s tare happy. O duc pe Sarah la mama de la pranz si ma duc la cosmetica-tuns-frezat-mani-pedi! O adevarata desfatare dupa curatenia de ieri!![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
ioana_77 spune:
Mei, mi-a scapat deshtu' la pozele de pe contul comun, de se duc singure in photobucket.com cu contul si parola cunoscute.
MULTI ANI, Madau! Buni sa fie si fericiti!
Noki, desfatare placuta, prinde bine la gospodina. Referitor la problema cu somnul, ne cam confruntam si noi cu aceeasi treaba. Deocamdata, eu zic ca la noi e de foame, ieri i-am dat mai mult de mancare dupa masa si dupa aia lapte seara si s-a trezit la 7, adica regulamentar. AM sa mai urmaresc sa vad cum merge. Mari abea Nestle Junior.
Cantitativ, e undeva in jur de 700 ml, acum imi mai cere cand vrea. Ea nu se prea impaca cu branza si iaurtul, asa ca imi convine sa ii dau mai mult lapte.
Ile
. Cunosc si io senzatiile de "fund in sus" dupa o noapte nedormita ca lumea, experimentez si eu la greu si sunt abia la jumatatea sarcinii.
Lavi, am uitat ca m-ai intrebat de ciorba de peste - eram la 2 Mai, inainte de a trece granita.
Of, ce fain de voi ca va intalniti, poate am sa ajung si eu o data la o asemenea manifestare mamiceasco - bebeluseasca!
Maria(29.11.2005) si Ioana
22+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07
lavi02 spune:
Madau la multi ani! 
sa fii sanatoasa, fericita si muuuult iubita! Si sa folosesti cu placere masina! 
ioana bine facusi!
dordia de abia asteptam sa nu te recunoastem nici noi! ![]()
Noki Noi am fost intr-un loc la Predeal cu o curta maricica pliina de balansoare, leagane, etc, dar nu-mi amintesc nicicum numele. Stiu ca avea pagina de web.
Daca imi amintesc iti zic. Este cum urci spre Cioplea, oarecum la baza "dealului". Conditii bune, camera mare si curata dar ce nu mi-a placut - ca nu avea view, era la parter si dadea intr-o curte spre alta casa, sau ceva de gen.
Pana atunci uita-te si la asta:
http://www.casabunicii.ro/galerie.html
Am citit ca este a patronului de la City Grill. N-am fost.
--------
Am gasit!
http://www.hotel-roua.ro/ro/
Noi am stat in partea de 4 stele. Nu era f scump, in jur de 1 milion.
madau spune:
Din nou multumesc ptr urari...
si
rece ptr toata lumea!!!!
Am luat si analizele Mirunei, au iesit super bine toate, exudatele ok deci nu mai are nimic in gat, doar limfocitele au iesit putin mai mari si neutrofilele mai mici..de unde pediatra a tras concluzia ca a fost clar o viroza ce a avut ea. Deci nici vb de infectie..asa cum si banuiam de altfel.
Ma enerveaza ca nu i-au facut si Rh si gr sanguina, asa ca trebuie sa merg cu ea s-o intepe din nou. Dar cica doar in deget trebuie![]()
In fine...sunt happy ca e ok, ma duc sa termin treaba ca tocmai m-a sunat vara-mea ca trebuie sa mearga la dr la controlul de dupa nastere, si sa stau eu cu aia mica. Pupici
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
mandyksch spune:
Madau,
LA MULTI ANI!
si din partea noastra. Azi tu maine, maine eu...
, io fac 34, si va rog sa va ganditi si la mine la intalnirea de maine.
Sper sa aveti o zi frumoasa, fara furtuni.
Din pacate sunt super aglomerata de cateva zile, ca trebuie sa imi predau colegilor treburile nefinalizate. Nu am apucat sa citesc din urma nimic.Nici nu stiu daca mai apuc sa intru caci maine plecam si noi in concediu, pana pe 30 iulie. Sper sa prindem vreme buna si sa fie frumos.
V-am pupat. Ilenutza sa ai nastere usoara, si voi sa va distrati la intalnirea de maine.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
lavi02 spune:
Mandy concediu placut si la multi ani pe maine! 

Toate urarile de bine si pupici de la noi! Frumoasa coincidenta: de ziua ta plecati in concediu!
Noki aveau si restaurant OK (ambient, papa si servire OK).
catutza spune:
Buna!
Madu , LA MULTI ANI!!! Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de cei dragi si sa vina cat mai repede inca un
(ca stiu ca va doriti)
Ile , nastere usoara! Sa ne anunti si pe noi cand pleci la spital.Cum il va chema de bebe2? (scuze daca ai scris, nu am retinut)
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Madutza10 spune:
Noki ,te invidiez ca mergi azi la infrumusetare :) ,eu n-am nici o sansa desi arat ca dracu' ,n-am cu cine lasa plodu' ,deci va trebui sa ma suportati asa cum sint maine :P
Madau ,ma bucur ca au iesit bine analizele!!Spor la treaba!
Mamici ,maine ce le dati la copilasi sa pape in parc ??Ca io n-am nici o idee ,iaurtul nu-l mai papa de vreo 2 sapt .
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
NISIPURILE DE AUR 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))