Colectia de toamna iarna 2005(141)
Raspunsuri - Pagina 17
felicia74 spune:
Madau, LA MULTI ANI, SA FII FERICITA SI SANATOASA!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
camelia_daniela spune:
Madau, LA MULTI ANI ! SA FII FERICITA, IUBITA, SANATOASA SI IMPLINITA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE!!!! 

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
dordia2000 spune:
s]

Madau sa fii sanatoasa si iubita si sa ai parte de ce este mai bun in viatza!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
madau spune:
Neata..va spune o baba batrana cu dintii de lana
!
Am primit azi o floricica de la piticania mea...si un pupic
Noki+Feli+Cami+Dordia multumesc de urari

Noki de ce sa ma supar daca ploua? Ca ploaia e semn de bogatie
..zic io ca sa ma consolez...dar acu' serios, in fiecare an aproape de ziua mea a plouat nitel, apoi a fost frumos
Cu refacerea programului de somn...la ce ora se culca Sarah? Mirunici mai face asa cand e foarte agitata seara, o mai ia Marius si se joaca cu ea, si o agita, si atunci nu doarme bine. Sau poate i-o fi cald..sau pur si simplu face asa ca s-o luati cu voi in pat, tu stii ca astia mici sunt niste banditi de nu se poate
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Madutza10 spune:
Cuscra ,HAPPY B-DAY!!!Iti doresc tot binele din lume si multa rabdare sa cresti pitica ,dupa cum se vede ne asteapta ,,vremuri grele'' ,cel putin la mine asa e :)))
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
NISIPURILE DE AUR 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
Noki_Lara spune:
Madaule, o culc constant in jur de 22, fara niciun eveniment deosebit sau vreo agitatie speciala.
Eu cred ca are o stare de insomnie cauzata de ceva. Mama zice sa schimb laptele - Milli si sa-i dau altceva. ca oate are ff mult conservant in el si de la aia ar putea fi. Mama de exemplu face alergii urate, inclusiv insomnii, daca mananca lucruri aditivate raaaau.
Mai da cineva Milli UHT la ploduleti? Ati observat ceva diferit? As trece pe Dorna, dar tare ma enerveaza sistemul de inchidere...
Cred ca voi incerca, totusi.
Nu ma uitati cu pensiunea de la munte...nu stie nimeni niciuna????
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
dordia2000 spune:
Fetelor...m-am uitat acum pe 'kappa' la vreme si maine nu se anuntza ploaie asa ca....sa dea Dumnezeu sa aiba dreptate!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Noki_Lara spune:
Dap, si Dl AccuWeather, cu oarecare autoritate in domeniu zice la fel: www.accuweather.com/world-forecast-hourly.asp?partner=accuweather&locCode=EUR|RO|RO010|BUCAREST&metric=1&hbhday=2&hbhhour=14" target="_blank">http://www.accuweather.com/world-forecast-hourly.asp?partner=accuweather&locCode=EUR|RO|RO010|BUCAREST&metric=1&hbhday=2&hbhhour=14
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Madutza10 spune:
Dordia ,in Kappa n-am incredere ,m-am mai pacalit si cu alte ocazii ,io zic ca ANM-ul este mai sigur ,o sa ma uit acusica .
Noi sintem tot pe Nestle Junior si o vom tine asa pina la 3 ani ,vad ca-i merge bine ,nu se trezeste noaptea niciodata ...
Fetele ,am cam scapat de bibe in cursul zilei ,de 2 zile le-am ascuns pe toate ,are doar o canita cu cioc din care poate bea apa ,nu i-a convenit dar la cat de setila e a fost nevoit sa bea din ea ,sint tare fericita
Am mai pus poze ,la ,,Nisipurile de aur ''
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
NISIPURILE DE AUR 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
ilenutza spune:
Madau, sa fii fericita si iubita.Sa ai o zi frumoasa!
Ile
38 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 02 sapt.