Colectia de toamna iarna 2005(141)
Raspunsuri - Pagina 21
anda77 spune:
buna ziua,
sunt singura mama fara copil cu mine maine, nu? o sa ma simt foarte ciudat, dar vreau sa vin sa va vad copilasii si pe voi, de asemenea. pot sa fac treaba: adun jucarii, ma uit la copii in timp ce alta mami isi trage sufletul, de-astea gen bona:)
bre, tot nu mi-ati confirmat si mie datele intalnirii, vorbesc singura p-aicea: maine la 17 in IOR? pe unde se intra, va rog?
gandacel, felicitari pt conexiunile pe care le face bogdanel. mi-a placut ce-ai povestit.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
roxisialexia spune:
anda, intrarea principala de la metrou TITAN incepand cu ora 17.cum este fara nic acasa? 
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
joy04 spune:
quote:
Originally posted by anda77
buna ziua,
sunt singura mama fara copil cu mine maine, nu? o sa ma simt foarte ciudat, dar vreau sa vin sa va vad copilasii si pe voi, de asemenea. pot sa fac treaba: adun jucarii, ma uit la copii in timp ce alta mami isi trage sufletul, de-astea gen bona:)
bre, tot nu mi-ati confirmat si mie datele intalnirii, vorbesc singura p-aicea: maine la 17 in IOR? pe unde se intra, va rog?
gandacel, felicitari pt conexiunile pe care le face bogdanel. mi-a placut ce-ai povestit.
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
hahahaha gand la gand cu mine ai fost....
Joy
30+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)foto
anda77 spune:
merci. fara nic, acasa este....moloz:)
ca e renovare:)
ma duk in we la baiat. cica saptamana asta arata pampers de fiecare data cand face kk, deci facem si noi ceva progrese. de vb tot nu vb. :))
mami de poet(09.12.2005)
anda77 spune:
joy, deci ma bag maine bona la vladut?
mami de poet(09.12.2005)
joy04 spune:
io una te iau fara recomandare

Joy
30+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
dordia2000 spune:
Joy aseara am ajuns la 21.00 acasa asa ca...a trebuit sa fac papa ca azi imi vine flacaul!!! Am facut o ciorbitza de puiutz si ghiveci de legume si azi bag niste pulpe la cuptor...
Cu pipi..pai...il pune mama des la olitza...cam din ora in ora si de obicei face...dar cred ca s-a prins si cand vede ca se duce mama dupa olitza...face pe el si rade. S-a intamplat doar de cateva ori...si sper sa nu devina obicei...
Daca il tin cu pampers...(de care deja s-a cam dezvatzat)...il scoate singur.
Anda ce bine ca vii si tu!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
roxisialexia spune:
noki uite aici link cu cea din sinaia :http://www.vilaizvor.ro/galerie_foto.htm, ei zic de curte insa nu o arata mai bine suni si intrebi.Apoi am mai gasit cu curte aici insa iarasi nu o arata http://www.viladalin.ro/contact.htm si mai multe oferte gasesti aici http://www.cazari.ro/predeal.htm.
anda spor la renovare! 
fetelor abia astept sa ne vedem maine, azi nu am chef de treaba...se vede, nu? ![]()
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
corap spune:
pai... sa facem o recapitulare:
INTALNEALA MAINE, 12.07, ORA 17:00, LA STATIA DE METROU TITAN DE LANGA POSTA TITAN. asteptam vreun sfert de ora sa se stranga lumea. pentru cine vine mai tarziu: vb. la telefon asupra locului unde ne-am "instalat" sau vine cineva sa recupereze intarziatul tot de la metrou.
pt. cami-mami si leea: daca veniti de pe A2 (a soarelui), la al 2-lea semafor de la intrarea in bucuresti faceti dreapta (primul semafor e localizat la piata trapezului - scrie pe stanga, si magazinul ethos - pe dreapta. al doilea semafor e la piata titan, locul unde faceti dreapta), apoi mergeti inainte 1 semafor de intersectie, treceti de 1 semafor pietonal si la urmatorul semafor faceti stanga si va opriti in primul loc de parcare pe care il gasiti (sunt locuri de parcare perpendiculare pe strada). chiar in intersectie pe partea pe care opriti este statia de metrou - punct de intalnire.
fug ca s-a trezit andrei
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
dordia2000 spune:
Fetelor...gata, m-am invoit asa ca...maine la 17.00 sunt la intrarea de la mag. Titan!!!Uraaaaa!!!Abia astept!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz