Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

gabdyd daca-i lasi pampersii la-ndemana... Acu stii...

Roxana asa m-am minunat si io de putele baietilor (mei)... ca la plaja n-am analizat situatia...
Am mai promis cuiva poza de puta decalotata (nu's zdravana... stiu). Daca reusesc sa fac o poza (nu stiu cu care mana... poate daca pun aparatu pe trepied...) trimit si la tine... daca promiti solemn ca dupa dai delete

Laina raspuns: da, asa fac si ai mei... da, e normal

martutza ai mei au senzor de miscare... adica partea cu plimbatu prin parc... sa ma vezi cum mananca, beau din mers... fac vant la carut, desfac sticla... pun o mana pe carut si beau ce cealalta...
La pat si la somnu' lu' mami n-au senzor...

karla32 inchide florile alea intr-o camera... toate, si de la geamuri si de peste tot... fara motan. Azi nu-i ziua lor buna ...
Rivanol la farmacie...
Motanu nu moare.... a mancat si al meu destula dracena... O sa borasca si o sa se linisteasca.

Apropo de pisici si iarba... ca sa nu mai manance florile... puneti grau intr-un ghiveci mare (si la care are acces) si o sa manance din ala, cand creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Se gaseste la flacon.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

se gaseste asa pur si simplu in farmacie la sticluta. sa-ti iei si apa oxigenata, ala e dezinfectant. cureti cu apa oxigenata si dai cu betadina sau cu rivanol. mai merge si tinctora de propolis la asa ceva.

acuma...fetele, am si eu o mare rugaminte, sper sa nu ma judecati prea aspru: cine poate si se pricepe, puteti pune un filmulet ceva cu cum le faceti voi masaj la puiuti? ca nu ma pricep, in maternitate nu ti se spune nimic, doctorii nu zic nici ei nnimic, si vreau sa fac totul bine. Va rog din suflet!...

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Rivanolu se gaseste la farmacie, ti-l da in sticluta. e o solutie galben intens

Si nu moare Toto de la dracena(am cautat pe net sa vad care e dracena si vad ca e aceeasi cu planta mea roasa de matza). Eventual poate i-a cazut rau la stomac atata "salata"

Eliana, promit solemn ca dau delete, numai sa ma lamuresc ce si cum tb sa arate.

Grau ptr matze am avut, si am avut si iarba de matze (se gaseste prin bricostore sau practiker) dar tb sa pun 10 ghivece ca saracele nu rezistau la ritmul alert in care baloteaza matza. Cum scoteau coltu un pic din pamant hatz pisica...si nu au rezistat prea mult.....

Loradin sper ca ai fost azi pe receptie si te-ai distrat cu noi

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

roxanici, esti o nazdravana! imi inchipui ce va fi raresu!!!

mercic, fetelor! Iregistrat!

Raluca si Luca(8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Care baga o continuare? ne intindem si pe pag 21 in ritmu' asta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanici

Eliana, promit solemn ca dau delete, numai sa ma lamuresc ce si cum tb sa arate.

Grau ptr matze am avut, si am avut si iarba de matze (se gaseste prin bricostore sau practiker) dar tb sa pun 10 ghivece ca saracele nu rezistau la ritmul alert in care baloteaza matza. Cum scoteau coltu un pic din pamant hatz pisica...si nu au rezistat prea mult.....

ok... cand am poza anunt si dau pe mess

Muta si tu giveciu cu pricina in alta parte (unde n-are acces.) ca sa aiab timp sa creasca
Sau... daca tot ne plimbam prin parcuri... ne punem pe cules iarba pentru mate

Voi staiti ca io am treaba? Lasati zorelele, matele si altele... ca nu ma mai joc nu ma mai dezlipesc de aici... mi-a plecat si sotu'... nu ma mai baraie nimeni la cap sa fac si sa dreg si sa mai las netu' (nu ca ar face asta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

elyanne, vreau si eu poza daca ii faci si daca nu te superi, bineinteles! eu deja am bagat-o pe maneca. nu-mi place deloc ce e la putzulica lui Luca. chiar ma gandesc sa chem pediatrul dar stiu ca nici el nu decaloteaza. cica ma trimite la altul.

Raluca si Luca(8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

sau daca nu filmulet, poate-mi spuneti in vorbulite ce si cum. nu am pe cine altcineva sa intreb, sper sa nu va suparati pe mine si sa ma considerati nebuna si ridicola si agasanta, cu toate ca ati avea dreptate, dar incerc si eu sa fac cum e bine pt asta mica...

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

ia mai zumzaiti si aici

Mergi la inceput