Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Laina,la ce masaj te referi? cel dupa baita? apoi, eu n-am vreo tehnica in mod deosebit. Depinde si de starea lui Luca. Daca urla, nu insist! ii fac intai masaj cand e culcat pe spate. il dau cu ulei si incep sa il trag prin diverse miscari pe gat, pe manute, pe burtica si insist la muschii si incheieturile picioruselor ca sunt mai active. pe urma il intorc pe burtica si il masez la gat prin miscari circulare fara sa ridic mana, umerii, spinaruia de sus in jos cu miscari prelungi, poponetul cu miscari circulare si ciupituri usoare si apoi iar piciorusele, trag usor de ele, si in talpite cu degetele mari indoite. ii place tare muuuuuuuuult. rareori bazaie dar de somn, in general.
cam atat!

Raluca si Luca(8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Raluca sa tii toata noaptea degetul infasurat in frunza si cu mult rivanol. Vezi ca pateaza! Eu masaj ii fac cum are el chef. Dar nu am o anumita metoda. Pur si simplu il ung cu crema si ii fac masaj at intra crema in piele.

Mihaita 31 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Incerc si eu sa raspund in timp ce citesc ca altfel nu tin minte si nici nu am timp.
Mihaelaa, si Lucas a facut doua intepaturi si nu a avut nimic, febra, agitatie...nimic.cum se numesc vaccinurile...prevenar cumva? Decalotare nu se face nici aici.
Riloasa si sotul meu face bubite din alea pe cap dar il dau cu un spray de la Petrole Hahn, cedru si vitamine scrie pe el, de doua trei ori pe saptamana si nu mai are nimic. Da-i pace sa-si papa degetutele, ca oricum nu ai sanse sa-l dezveti. Pana nu le lasa el nu faci decat sa-l stresezi.Eventual sa te joci cu el sa uite, sa le roada cat mai rar , dar eu zic sa nu-l fortezi.Si Lucas le papa , si incerc asa cu joaca , daca nu are chef il las in pace. Pana la un an e normal, dupa aia mai vedem. Asta si pentru Ana (Bruxelles), stai linistita ca Maria nu e singura indragostita de degete
Apropos de crema de protectie, astia zic sa-i ferim de soare si ma conformez.E mai simplu si mai sanatos asa.In masina sunt parasoleil pentru protectie.

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

quote:
Originally posted by kmi78

Ela , era sa absentezi pe ziua de azi, adica de ieri am vazut si eu cat e ceasul, da ai revenit si te iertam;

Amma , unde esti , intr-un mic concediu? Nici Karra nu a vrut sa vorbeasca cu noi azi; le iertam si pe ele;

Mihaelaaa, eu zic sa folosesti in continuare Batista ca nu are ce rau sa-i faca, noi o folosim de patru luni zilnic, asa au ei mucozitati, a avut si Timi o perioada in care plangea la operatiunea de scoatere a mucilor dar am zis ca era prea obosita dupa baie si ii scoatem acum inainte

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

Cam asa, intr-o mica vacanta ca aia mare e saptamana viitore.Da am luat o pauza si hop pe forum.acum e mama soacra aici, luna viitoare vine mama...o sa am mai mult timp liber.

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput