Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Am un baiat tare marait astazi si constipat de cateva zile de imi vine sa ma impusc. O zi face o zi ba si se screme de numa. Ieri i-am pus un varf de supozitor si a iesit pana la urma da nu vreau sa-l invat asa. Nu stiu ce l-a stricat ca el facea de 3-4 ori pe zi.

Noi avem senzori la miscare si inaltime, vrem leganati da nu oricum doar in picioare si daca se poate si din mers e perfect. Afara de obicei doarme si atunci pot sa stau pe loc dar daca e treaz trebe sa-l bag pe unde e mai nasol asfaltul ca acolo ii place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hihi, ce zi azi...

Raluca - foarte tare povestea zorelelor, astept cu interes si happy-end-ul

Martuta - foarte succint surprinsi senzorii... Dar, sa ne dam mari, dupa o saptamana (a 6-a de viata) de groaza, cu plansete si urlete, am mai ramas doar cu 1. un mini-senzor de mama in timpul zilei - trebuie sa ma vada sau sa ma auda. Seara nu, dupa ce l-am pus in patut nu mai zice nici mac, chiar daca uneori mai sta si cate o ora interaga treaz; si 2. un minisenzor de orizontala - adica trage un planset de 5 secunde de cate ori il pun orizontal undeva - pe patul nostru, in leagan, in carucior, in patutul lui... nu conteaza unde. Dar cum nu il ridic inapoi in brate, sper de asta sa scapam repede.

M-as lauda cu ce baiat cuminte am in ultimele zile, dar mi-e teama ca ma vede si se strica Acuma sta in leagan si povesteste si da cu mainile si cu picioarele dupa animalutele agatate de spirala sus Eu ma bag in bucatarie sa fac ceva

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Multumesc fetelor ptr aprecieri!!!!!!. M-as bucura sa stiu ca v-am binedispus pe voi astazi cu buruienile mele. oricum nu voi sti niciodata ce culoare aveau vestitele zorele elvetiene! Ce sa-ti spun...numele ce era de ele, ca in rest niste vreji de fasole!

Acum trec la runda plimbat si leganat baiat marait! Simt o oboseala in ciolane...si un somn...dar n-am voie!

Raluca si Luca(8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Raluca, tine degetul bandajat in mult rivanol. Sa fie tot timpul ud. Mai este si o frunza cu care sa iti bandajezi degetul. Intai pui frunza si dupa aceea o fasa cu rivanoi. Eu zic ca trece ca am o colega care cu asa ceva ea trecut. Problema este ca nu mai stiu ce frunza era. Poate una dintre fete stie ce fel de frunza, ca eu chiar nu mai stiu. As fi sunat-o dar a plecat in Canada. Mai mult ca sigur iti trece, intereseaza-te ce se pune. Eu acum mai vorbesc cu sora mea sa vad daca stie ca sa nu ajungi la chirurgie.

Mihaita 31 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by riloasa

Raluca, tine degetul bandajat in mult rivanol. Sa fie tot timpul ud. Mai este si o frunza cu care sa iti bandajezi degetul. Intai pui frunza si dupa aceea o fasa cu rivanoi. Eu zic ca trece ca am o colega care cu asa ceva ea trecut. Problema este ca nu mai stiu ce frunza era. Poate una dintre fete stie ce fel de frunza, ca eu chiar nu mai stiu. As fi sunat-o dar a plecat in Canada. Mai mult ca sigur iti trece, intereseaza-te ce se pune. Eu acum mai vorbesc cu sora mea sa vad daca stie ca sa nu ajungi la chirurgie.

Mihaita 31 Martie

era oare patlagina?

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Am aflat cu ce frunza. Muscata. Cred ca si gasesti muscata.Sper sa iti treaca.

MIHAITA 31 MARTIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

La multi ani puiuti nascuti pe data de 5!
Martha Ioana de Flopici
Carl de Stefanyia
Darius de Carmen94
Paul Cristian de Dideip

Dadusem trimite mesaj din greseala.

Faine povestirile de azi. Karla32, sa-ti traiasca sotul. Al meu ma face cu ou si cu otet cand fac cate o pozna (ce-i drept, le fac), fie ca observa o pata pe tastatura la mine, fie ca m-am patat cu inghetata pe tricou.

martutza, super treaba cu senzorii! E bine ca iti pastrezi simtul umorului, inseamna ca iti gasesti putere sa te descurci cu "senzorica". Sper sa citeasca si Loradin, sa-i mai treaca oful.

mady, nu te mai culpabiliza. Chiar nu i-ai fi fost de nici un folos lui bebe in conditiile in care iti era rau. Doar nu e ca si cum l-ai fi abandonat la spital si nu te-ai mai fi dus pe la el.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nickol_f spune:

Buna tuturor

loradin curaj in continuare si o data si o data or sa treaca si broblemele....e posibil sa-i dea dintissorii pt ca am o prietena a carei fetita i-au dat dintisorii la 4 luni si tot asa era maraita.

Mady imi pare rau ca treci prin chinul de a-ti vedea puiutul in spital. Sa se faca bine repede si multi

Eu stiu ca laptele de vaca nu are cantitatea necesara de fier si copilul poate deveni anemic. Stiu pe cineva patit, a dat lapte de vaca la copchii pana intr-un an si mai tarziu au descoperit ca sunt anemici.....acu nu stiu daca de la laptele de vaca sau din alt motiv....

Despre lasat copilul cu bunicile nu stiu ce sa spun, eu una sunt fff posesiva cu fata mea si nu-mi place sa o las cu nimeni in afara de tasu, stiu ca e o nebunie dar nu pot sa ma abtin....nu-mi place cand vad bunicile....cumnatele....etc. roind in jurul puiului meu care mai de care sa o pupe sa o ia in brate...pe mine una ma apuca crizele..., dar cand trebuie nu ai ce face...
Oricum in privinta asta zici ca sunt nebuna, sotul zice ca atunci cand o ia altcineva in barte ma uit ca o leoaica, care isi apara puiul
De fapt cred ca sunt obsedata sa nu iubeasca pe altcineva mai mult decat pe mine . Credeti ca sunt NEBUNA ?????

Karla ti-ai recuperat zorelele?

Mi s-a trezit puiu.......

Nicol mami de Beatrice 19.04.2007

Varsta lui Beatrice

Poze Beatrice

Mergi la inceput

moooooooooor! acu m-a apucat pe mine rasul! poate era frunza de zorele!!!!!!!

oricum: zorele n-am, muscata n-am, patlagina nici atat!!!!! N-o merge feriga??????Mai am o dracaena jumulita si o feriga intreaga!Asa ca.....

Acum vorbind serios va ca imi purtati de grija! O sa gasesc eu si frunza de muscata. Am mai auzit de chestia asta. Adineauri il troshaneam pe fi-miu cu carutul prin casa si mi-am fript una peste unghie cu roata de mi-am adus aminte si de laptele supt de la mama!!!!!!!!!

PS
TOTO (motanul) miorlaie ca un smintit! Pana acu a vomitat de 3 ori! Cred ca i-a daunat floarea! Poate-mi moare motanu. Alta-n .k...ru Stanii!

Luca, dragostea mea

Poze Luca

Mergi la inceput

Auziti, dar rivanolul se gaseste asa la farmacie? Stiam de plasture cu rivanol dar ...in rest nu!

Luca, dragostea mea

Poze Luca

Mergi la inceput