Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Haiti, s-a trezit minunea si ii e foame siio daca nu mancai de un' sa-i dau lapte???
Roxanici eu sunt de-acord sa ne-ncuscrim si sunt sigura ca la ce mama are Rares... si cat ii place lu' Julie calculatoru', o sa aiba multe de discutat gagiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Scuze pentru greseli.M-am grabit sanu uit cate ceva.Am uitat esentialul:cum se scrie corect.Sper ca am intelegeti dar stau cu sabia lui Damocles deasupra capului:"daca se scoala Victor..".
Mihaela eu stiu case da branzica si iaurt de casa facute din lapte pasteurizat nu din lapte de la tarani.Probabil la asta se refera.Branzica se face cu tablete de calciu iar iaurtul se face amestecand lapte fiert si nefiert si tinut putinla cald.Si laptele dulcemai are si efect laxativ si probabil si de aia.Zic si eu....
Pupici.

Marta mama lui Victor 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

sa trecem la lucruri serioase ca azi m-ati distrat ptr toata ziua

La Multi Ani Lili_g sa fii sanatoasa si voioasa

Stefanyia a inceput MArutza iar pe TVR2, e pe plaja acu, ma chinui de 2 zile sa iti zic...

La multe luni si bebeilor care azi is mai mari cu o luna

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

cica sa lasi copilu singur....pai se sterge singur la kur daca mai intarzii mult

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

mult prea tare! nu mai ai treaba cu el

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

chiar super tare!!!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Martutza, apropo de mamici mai coapte, ma inscriu si eu! Am si eu 36 impliniti, imi pare rau ca nu sunt mamica mai tanara, dar ne intineresc copiii, nu?

Mady, nu-ti mai face mustrari de constiinta, principalul e sa va faceti bine amandoi!

Roxanici, mi-am amintit cum isi cara Raul singur scutecelele cand avea catre 2 ani!!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
http://good-times.webshots.com/photo/2170741900096653195HHMfnq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

fetele, bebeii vostri maraie? ca a mea asa face cand nu-i convine ceva, efectiv maraie... ma distreaza de nu mai pot!

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani, Lili_g!

Super tare Raresu'

De' zorele nu mai zic Ne uitam la stiri mai incolo? Daca au venit pompierii sa dea mata jos din pom (si zorelele evident)...

Dupa luna a 4-a = dupa ce a imlpinit 4 luni... luna a 4-a e aia care incepe dupa luna 3, pana o imlpineste (ce explicatie inteligenta... ma-ntelegeti)

Branza, iaurt ... branza de pe la 6 luni (acu daca la 6 luni se incepe diversificarea... mai incolo ca nu se da din prima..) iaurtul de pe la 8 luni.

Lapte de vaca se da dupa un an si pt. ca poate provoca alergii... si nu e atat de "folositor" ca sa ne riscam sa le dam inaite de 1 an.
Iar din branza si iaurt bb trebe sa-si ia calciul.

E bine cu vaccinu, e bine cu putele... vedem diseara la baita...

Astept sa mi se trezeasca terorile... dorm de bubuie... Au mancat la 8 jumate si tot dorm... daca n-am iesit afara... Asa ca si azi avem 4 mese in program...

Tac'su pleaca in tarile calde... da si el o fuga pana in Austria... si raman 3 zile singura cu baietii Si-a gasit momentu'... asta este... daca trebe, trebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annmary77 spune:

hai sa ma bag si eu in vorba.Tot discutati de diversificare asa ca mi-am adus aminte ca atunci cand a trebuit inceputa diversificarea la Alex mi-a dat dd pe un caietel o listuta cam lunga cu mesele de la 3 luni (considerata varsta impplinita.Adica 3 luni= inceputul lunii a4-a) .Cred ca il mai am pe undeva. o sa incep sa fac sapaturi si dc vreti o sa scriu tabelul pe forum

Ann mami de Alex Gabriel (29.12.2002) si Denis Mihai (31.03.2007)

POZE CU COPII POZNASI

Mergi la inceput