Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Karla, cum faci mami de ai noroc de oameni de-astia?
Las' ca mai e si DD sus si nu sta degeaba.
Karra , cred ca de cand implineste 4 luni, ca luna dintre 4 si 5 este luna a cincea.
Multumim fetele de aprecieri... Da, peretele ala am zis eu sa-i las fetii mana libera sa isi manifeste creativitatea. Deci eu sunt de vina ... Si de la ala ea s-a apucat sa ii mazgaleasca pe toti. Vara asta zugravim, sper, de-aia i-am pozat sa-i arat mai tarziu. Cred ca o s-o ia de la capat dar acum e mai "rafinata", deseneaza mai cu sens.

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

mady sa fiti bine si tu si bebe si nu-ti mai face procese de constiinta. bine ca o ai pe mama ta.

multumesc ca m-ati luminat cu zeama de la supa. acuma si eu sper ca n-o fi un sensibilos sa simta nu stiu ce gust de leguma ce nu i-o placea.

karla32 super tare faza cu zorelele ... stiu ca tie nu-ti vine sa razi dar din afara e amuzant.
daca te ajuta cu ceva si noua ne-au zburat niste bidoane de plastic de 5/10 l de pe balcon si n-am de gand sa ma duc sa alerg dupa ele pe afara.

Laina plimbi fata cu carutul prin casa ... sau pe balcon, daca aveti.

ma inscriu si eu in club de lilieci .

gabdyd, mami de julie, pai aia pictati is peretii sau puserati voi niste coli ... ceva ... ca sa aiba fata unde se desfasura??

karla32 o sa ma uit la stiri!!! daca te grabesti te da protv-u' la 5.

Karra eu am inceput sa-i dau lapte nr 2 de acum, la 4 luni fara 1 saptamana, pt ca cel nr 1 parca nu-l mai satura. manca si cate 180 ml si tot ar mai fi vrut, dar burtica lui nu ducea asa mult lichid odata. asa ca nr 2 vad ca papa intre 120 si 160 ml.

revin sa urmaresc povestea zorelelor. momentan a adormit matei si ma duc sa inventez o ciorbita.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

despre diversificare

poate l-ati mai citit, dar zice de branza si iaurt...

eu nu pricep - de ce laptele de vaca nu se da pana la 1 an , iar branza si iaurtul- da? nu sunt tot de-acolo?

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

am 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Gabdyd, Julie ramane preferata mea poate Raresu sa ii faca curte? sau nu se uita la mucosi de astia cu lapte in coltul gurii....

Mai, zorelele ca zorelele...da un ...de plastic sa fure, tz,tz,tz le e sila sa mearga in piata sa dea 2 lei pe o jardiniera.

Karra, cand a implinit 4 luni poti schimba pe Milumil2

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

avem balcon, avem, cum sa nu, dar dihanieii nu-i ajunge...vrea aer mai mult...eh, vedem cum o fi, o imbrac mai gros si sper numa sa nu ploua

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Habar n-am! Parca-s in jungla! Nu era mare chestie ghiveciul ala, dar gestul ma irita la culme! Vii sub geamul omului si iei! Carutul mi l-au luat, muscata la fel, masina luata de 2 luni la care platesc o caruta de bani pe luna s-au pus cu picioarele pe ea... Cred ca am sa arunc o punga cu chiloti murdari! Sa vedem...Ma scuzati, dar acum chiar am iesit din matca rau!
Sunt prea naiva cred!Nu ma pot obisnui cu ideea ca sunt si astfel de oameni!

Raluca si Luca(8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Ioana, e direct pe pereti ... Da' ii zugravim, ... provizoriu...

Hai ca parca nu-s intreaga. Am stat toata dimineata la calc si n-am mancat, am baut doar cafea pe stomacu' gol si aku m-a apucat tremuratu'. Ma duc sa mananc ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

eh...si ce ne-o mai fi dat sa vedem...De exempplu, acuma primaria a gasit cu cale sa mute o intreaga satra de tigani intr-o casa chiar de langa blocul nostru, ca de, draga doamne, n-aveau casa saracii...dupa ce au devastat-o pe cea in care statusera au venit sa faca prapad pe la noi. O sa-mi fie frica sa mai ies din casa singura...

A dracu' tara...

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by Mihael@

despre diversificare

poate l-ati mai citit, dar zice de branza si iaurt...

eu nu pricep - de ce laptele de vaca nu se da pana la 1 an , iar branza si iaurtul- da? nu sunt tot de-acolo?

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

am 3 luni

citisem undeva...de mult de ce nu se da laptele de vaca; cica contine ceva enzime sau nu mai stiu ce, care sunt f necesare vitelusului dar care la copilasii distruge nu stiu ce...parca rezervele de fier.V-am lamurit, da?!

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Mady multa sanatate tie si lui Razvan.Nu te teme ca te-ar judeca cineva deoarece nimeni nu are dreptul sa o faca.Cine nu a trecut prin ce treci tu nu are dreptul sa judece.Odihneste-te cat mai mult sa ai putere sa te ocupi de Razvan.Muulta sanatate si noroc sa nau va mai atinga nici un necaz.

Loradin de ce te-am judeca? Cine ne-ar da dreptul? Eu sunt de parere ca noi mamicile mai tomnatice (eu am 36) avem nervii cam in pioneze si transmitem starea copilului.Cel putin la mine asa a fost.Incearac sa nu te invinovatesti si stai relaxata chiar daca plange.COpilul mai trebuie sa si planga.DIana il lasa pe Alex cate 1 or as aplnga si nu sa intamplat nimic rau, doar ca micul santajist a devenit mai temperat.Despre Victor al meu pot s aspun ca era leit fetita ta la comportament si asta de ep al 1 luan jumate.Imi venea sa-l dau sau sa ma duc pe pustii ca nu mai suportam.Am avut o zi inacre am mers continuu 6 ore cu o pauza intre blocuri de papa doar ca elsa doarma.Am observat in timp un lucru si, poate evalabil si la voi,Victor maraie si plange cand e ff obosit si solicitat.Asa ca atunci cand incepe maraiala fac si eu ac Mihael@: sh-sh-sh si ii bag suzi in gura;il mangai pe spate sau pe cap dar nu il iau deloc in brate.Nici nu vorbesc si nici nu indraznesc sa ma uit spre el acse simte privit si deschide ochii.Cu suzi am avut de furca pt ca eu o tineam cu manasa nu o scuipe;am fost sfatuita sa insist cu suzi ca sa nu bage degetul si sper sa raman asa..
Incearac sa t elinistesti si incearca sa vezi daca nu cumva si minunea ta mica e prea solicitata.Are io afat de copil f inteligent si o privire isteata care arata ca miac terorista stie ce face.si mama si fata sa treceti cu bine peste faza asta.

Si dincapitolul ce mai face puiul meu:rele face.A inceput sa se trezeasca iar la 2 noaptea dar nu de foame ci sa se intoarac pe burta sa se converseze cu ursuletii de pe lenjeria de pat.Azi noapte imi venea sa-l bat.Eu muream de somn si el bodoganea intruna.Cand sa plictisit pun te pe marait ca nu mai putea sa se intoarca depe burta pe spate;si tot la mine se incrunat ca nu ma ridic mai repede de parca eu il pusesem asa.Dupa ce a luat masa al 3 a adormit pan al 6 jumate, nu mai mult ca e rau de urat.Si uite asa se face ac eu eram singura nebuan cu carutul inpiatala ora 8 ca teroristu nu mai voai sa doarma.Ne-am intors la 9 jumate si i-am facut o baita ca ne-a cam prafuit vantu si dupa ce a mancat si a ami tras o 1 ora de conversatie cu ursuletii a adormit in sfarsit.Uite asa sunt zilele mele incepand de luni.Seara alat distractie ca nu mai vrea sa adoarma decat la 10 jumate -11 si doar daca sta tacsu in acmera cu el pana adoarme.Si s anu credeti ca tacsu moare de bucurie...Dar maibag eu o tura de bodoganeli si se conformeaza.
Karla imi pare rau de zorele.Cred ca mai bine decat sa-i zici ac erai pe forum ii zici cahraneai copilul.

M-am intins ca pomana tiganeasca dar nu stiu cand mai intru.
LA MULTI ANI SARBATORILTILOR ZILEI.SANATATE SI NOROC.

Gaby frumoase fete;mersi de incurajari;daca asa vor arata si peretii nostrii prefer sa stau la ai mei pan ii trece lui Victor.Distractie placuta la Olanesti.Tare imi vine sa dau o fuga ca nu am ami fost de 10 ani.
Va pup si va doresc o zi excelenta.

Marta mama lui Victor 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput