Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Asteptam urmarea de la zorele...

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Apropo de flori ,mare iubitor mai e al tau sot!! Eu cand am plecat la maternitate l-am lasat pe sot sa aiba grija de ele si cand am venit cu copilu acasa am avut marea surpriza sa le gasesc exilate pe balcon si uscate ca vai de ele ca doar era aprilie si era friggg..
In lc sa ma bucur am inceput sa bocesc ca mi-a omorat florile, saracu nu stia ce sa faca ca sa-mi intre in voie.
Dracenutele si-au revenit dar violetele de parma au murit toate si erau asaaa de frumoase.
Sotu a zis ca nu mai avea nevoie de flori ca are 2 si e suficient adica eu si Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Mihael@, atunci sa nu ne mai spalam, nu? eh....si-asa nu ma machiez eu cine stie ce...traiasca lipsa de timp!

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Laina, stai sa mai creasca un pic! Nici ea nu e asa vorbareata. Julie facea concerte cu caruselul la varsta asta.

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput

Diana....cred ca ma "liliecesc" si eu....tre sa ma duc la un control ceva :D

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Diana, treaba aia era pe perete? ahaaaaa, deci asta ma asteapta Si eu care spal peretii imediat ce apare o mica pata.....

tare dragute fetele tale, niste printese..

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

am 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

gabdyd, ce puiuta frumoasa ai! Si ce ochisori! Pupe mama! Eu mi-am dorit copil care sa fie brunet ca ta'su dar sa aiba ochii verzi ca ai mei! Cu taticu seamana, dar are ochii negri, negri! Mmmmmmmmm, si chestiile alea pe pereti! Cum mi-o tapeta si mie peretzii! Ma cam ingrozeste ideea!

Raluca si Luca(8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Baaaaaaaaa, ce oameni nesimtiti! Mi-au shutit jardiniera! Cum naiba or fi putand, mai frate sa ia ce nu-i al lor!Si nu e asa simplu sa intri in gradina ca eu de-asta nu m-am dus s-o iau! Nu pot sa sar gardu'! Hai ca deja m-am nervozat!

Raluca si Luca(8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Salutari la toata lumea.....

AM lipsit o zi si numai reusesc sa citesc din urma.....mama cat ati scrisssssss....

AM avut ieri o problema, unul dintre baietii de la firma a facut praf unul duntre microbuze si ieri am lasat fata la soacra-mea si am umblat sa-l ajut pe tati la asigurari la firma de leasing la reprezentanta la service....sa rezolv problema cu reparatiile.....o gramada de alergatura.....

Criss a fost cumintzica la buna-sa si drept urmare am hot ca dupa ce vom veni la mare ma apuc din nou de lucru.....dat fiind faptul ca biroul nostru e la soacra-mea in curte...pot merge dimineatza cu ea acolo si ma ocup de acte si birou si ea sta cu aia mica......ca am gasit o fata dar nu se prea pricepe la progr de gestiune si nici nu da semne ca s-ar invataza rapid asa ca....ma apuc de munca.....

Vb cineva de urechi clapauge.....uitati-va la Criss si ea e fetitza...ce urechi are dar ce sa fac il mosteneste pa tacs-o sasta e mie imi e drag de ea cu urechile asa de mor...doar e a mea....nu?E cea mai frumoasa....urecheata lu' mama :))

am vaz si eu noile pozee....

Kmi Timi o dulce ca de obicei...si mami ce bine arata.....

Loradin sa treaca supararea si sa ai curaj sa treci peste greutati...

Crema de soare o sa iau si eu de la garnier ca am vaz ca este cu afctor 50......mai ales la mare ca acolo si la umbra te atinge soarele....

AM vrut sa mai raspund la cineva dar nu mai retin ce si nu am timp ca reiau tot ce s-a scris ieri ca treb sa merg la facut...

Legat de diversificare si eu sunt in ceatza......probabil voi incepe de sapt viit cu cereale in biberon...ca desi tine capul drept nu sta bine inca pe o perna inclinata are tend de a se rostogoli..asa ca poate restul de la 5 luni.....mai ales ma i-a cu dureri de cap ca noi in august mergem la mare cand are cam 5 luni jumate...deci treb sa o invatz si cu borcanele c acolo sa fac supica ar fi imposibil...eventual un pireu de legume ar mai merge si fructe cu cereala la amasa de dimineatza....vom vedea.....oricum am auz ca branzica si iaurt doar duap 7-8 luni e voie....astept ca luni mergem la dr pt vaccin sa vedem ce ne zice....

Daca pe cutia de milumil scrie ca milumil 2se da dupa luna 4 inseamna ca de la 5 luni adica dupa ce a trecut luna 4 nu? ca dr mmi-a zis ca-i pot da dupa 4 luni si eu asa m-am gandit ca undeva intre 4-5....

Mady bine ai revenit si ma bucur ca sunteti acuma bine.... multa sanatate si tie si lui Razvi

Scuze ca nu am raspuns la toata lumea sper sa intelegeti ca azi mai am iar de umblat putzn pe la banca si la firma de asigurari....putzin mai incolo

am mai pus si poze noi

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica

www.onetruemedia.com/shared?p=303737aee2bcdf28df8cfe&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet Criss in patutz

www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu

pozici

Mergi la inceput

Raluca...traim in Romania....

Varsta Antoniei

Mergi la inceput