Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 23
Laina spune:
daaa...stiu cum e, si al meu face faze uneori! vine de la servici, mancam si el se mai culca putin, ca deh, e obosit...Noaptea pun eu ceasul sa sune ca sa hranesc mandra cand trebe, stau vreo trei sferturi de ora cu ea, imi mai trebe vreo ora sa adorm la loc dup'aia, si tot el e obositu' si tre' sa-l protejez, ca-l doare capu' de oboseala, ca nu doarme bine...pisici! da' eu?!
nu mai spun ce faze si ce martiriu cand a stat 2 zile in spital pentru o laringita....
astia sunt...cu astia defilam. las'ca-i mai rau fara ei...
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
roxanici spune:

chiar ca saracele zorele....
da' ii zici de-acu sa se uite in pom sa vada daca au inflorit...
mor de ras pe aici
si cu liliecii....potoliti-va ca doarme raresu(somn de frumusete de 10 min) si il trezesc cu chicotelile mele
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
karla32 spune:
Hai, ca am innebunit cu zorelele astea!DAca bebe doarme... Ghiveciu a cazut deja, ele atarna si au radacinile intregi! Dar nu-i vecinul de la 1 acasa, ca de la el de pe geam se pot pescui usor! Il astept sa vina si poate mai dreg busuiocu'! ![]()
Raluca si Luca(8 aprilie 2007)
Luca, dragostea mea
Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
Laina spune:

imi si imaginez cum arata, bietele flori, cu "cracii" pe afara...
Varsta Antoniei
karla32 spune:
Cand o face plopu' zorele! Iote domne', o sa fie pomu' tot o zorea! daca nu o sa se rupa cu vantoasele astea! Poate cade pe masina vreunuia de ma acuza pe mine ca i-am daunat...
Luca, dragostea mea
Poze Luca
Laina spune:
ei poftim lenevie!! ieri la ora asta mandra facea tot un show, iar acu, poate pentru ca s-a mai racorit afara, doarme de n-are treaba. ba chiar am pus-o pe burta ca sa exerseze ridicarea...nu-i place pozitia...dar doarme si asa. Ah, si am uitat sa va spun: se calmeaza cand ii pun muzica...Nirvana. ![]()
Varsta Antoniei
gabdyd spune:
Laina intotdeauna ma crezut ca am ceva comun cu liliecii...![]()
uite- asa face copila cand o gadil cu parul pe fata ![]()
Uite-asa ne leganam si ne plaaace. Pe undeva pe sub perna sunt picioarele mele.
Copil ciufulit pe burtik
Copil numa bun de mancat
Julie's art. Bineinteles ca noi am inceput si dup-aia ea s-a intins in toata casa.
Calculatorista. Nici nu se uita in jur cand e la calculator.
Hai ca mi-a iesit figura!

Diana, mami de Julie
14.11.2003 si de Rianna
15.04.2007
karla32 spune:
Voi radeti, dar eu rad manzeste ca purceaua-i moarta-n cotet! Ca ma cam seaca la lingurica situatia. Nu e capatul lumii dar ce le-am mai bibilit de 2 luni incoa! Si bebe Luca se uita la ele dimineata ca erau la geamul lui...
si acu amaratele le bate vantu-ntr-o dunga...Ma duc sa vad ce pot face! M-am gandit asa! Urc pisoiul in pom, zic ca a ramas acolo si chem pompierii!Imi da jos si matzul si florile si ma vedeti si voi la stiri deseara...Hai, ca va fac cu mana!
Luca, dragostea mea
Poze Luca
Mihael@ spune:
Daca tot va dorm copiii, cititi aici, poate e bine de stiut. Oricum nici nu mai stii de ce mori cu atatea porcarii ...
Si Stefania doarme dupa o ora de scuipat la jucarii
Isi baga limba intre buze si face un fel de "brrr" si se umple toata de saliva
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
am 3 luni
Laina spune:
prea tari fete, Diana! sa-ti traiasca sa te bucuri de ele!
cand o fi si a mea ca Rianna...o fi si ea tot asa vesela si comunicativa? ma indoiesc, nu prea are cu cine sa semene..:D
Varsta Antoniei