Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

quote:
Originally posted by karla32

Laina, mi-e frica de dr de mor. Nu intzeleg de ce ei taie toata unghia!!!????? Am auzit de atatea cazuri care nici dupa interventia chirurgicala nu au fost bine, ca m-am ingrozit si ma chinui asa!

Ce vaj e afara! Mi-a luat jardiniera cu zorele!Atarna intr-un pom pe la et. 1 vrejii si scaritele! Ma mananca barbatul meu! Zorelele lui elvetiene! In fiecare zi se uita la ele daca au inflorit si ma certa ca nu le ud! Mi-a zis sa le iau de acolo de ceva timp, ca mi-a mai cazut o muscata curgatoare! Dar eu nu si nu, ca e ghiveciul greu si nu le zboara! Pe unde scot camasa? Si chiar vroiam sa le iau dar am ramas sa scriu pe net si aud hodoronc-tronc! Ia zoreaua neamule de unde nu-i! Na, ca am dat-o in bara!

Raluca si Luca(8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Karla, ziceai ceva de niste dracalai... Poate daca te vede pe tine cu dracalai uita de ai lui

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

hooopa..se strica vremea si la noi..... Si eu cum scot fata diseara afara? si daca nu o scot, eu cum dorm la noapte?

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

quote:
Originally posted by karla32

Laina, mi-e frica de dr de mor. Nu intzeleg de ce ei taie toata unghia!!!????? Am auzit de atatea cazuri care nici dupa interventia chirurgicala nu au fost bine, ca m-am ingrozit si ma chinui asa!

Ce vaj e afara! Mi-a luat jardiniera cu zorele!Atarna intr-un pom pe la et. 1 vrejii si scaritele! Ma mananca barbatul meu! Zorelele lui elvetiene! In fiecare zi se uita la ele daca au inflorit si ma certa ca nu le ud! Mi-a zis sa le iau de acolo de ceva timp, ca mi-a mai cazut o muscata curgatoare! Dar eu nu si nu, ca e ghiveciul greu si nu le zboara! Pe unde scot camasa? Si chiar vroiam sa le iau dar am ramas sa scriu pe net si aud hodoronc-tronc! Ia zoreaua neamule de unde nu-i! Na, ca am dat-o in bara!

Luca, dragostea mea

Poze Luca

imi pare rau de zorele

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

am 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

gabdyd, sa stii ca asa o sa fac! Si-asa suntem stricati la ceafa de aseara cand a venit de la serv si a trecut pe langa mine care eram cu bebe in brate ca si cand eram bete de floarea soarelui! O sa stau cu spranceana incruntata si cu narile infoiate!!! Il astept la cotitura! Atat ii trebuie, sa ma apostrofeze cu ti-am zis eu! (cu toate ca dreptate ar cam avea si mi-e cam ciuda ca erau tare frumoase! Mi-ar trebui o sarma, un carlig sa le pescuiesc macar din pom! Da' n-am)

Laina, m-oi duce sa ma vada careva...Dar dupa 15 iulie cand avem botezul!

Luca, dragostea mea

Poze Luca

Mergi la inceput

zi-i sotului ca te-am tinut noi de vorba si de-aia au zburat!

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

M-am hotarat sa monopolizez forumul. Sambata ne mutam la tara pentru vreo doua luni, la racoare si n-o sa mai am net asa ca trag tare acuma.
Cald ca ieri nu mi-a fost niciodata. Am crezut ca lesin si nu erau decat 30 de grade in casa. La ai mei in schimb e chiar frig. Adica la Olanesti. Care nu mai puteti de cald va astept.

Efectul nociv al calculatorului:
- 6 luni tre' sa port ochelari non stop, si in casa si afara, si la calculator si la televizor, ... n-am intrebat daca pot sa-i dau jos la baie
Vestea buna: s-ar putea ca dupa 6 luni sa nu mai fie nevoie de ei, asta daca vederea mea in ceata se datoreaza oboselii cronice...
Vestea proasta: daca o tin tot asa mi se va strica vederea de tot...
Vestea si mai proasta: ... nu voi renunta la calculator
Consolarea: poate pe viitor o evolua tehnologia si mi-oi permite un ecran ultraperformant sau o operatie cu laser care sa repare problema.

Mergi la inceput

lasa, diana, ca dup'aia om scrie ca liliecii si om angaja pe cineva sa ne citeasca mesajele primite :D :D:D

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

cam asta-i adevarul! Dar e ofticos! Aseara mi-a zis ca e obosit ca n-a stat o clipa toata ziua! Da ce crezi, ca eu am stat, zic in replica! Si mi-o tranteste: nu stai o clipa, dar pe forum ai timp sa scrii! Asa ca situatia e cam nashpeta cu el si am impresia ca ne luam de guler! va zic io maine ce si cum!

Luca, dragostea mea

Poze Luca

Mergi la inceput

Diana, asa credeam si eu acu vreo 2 ani, ca imi revin. Si acu ochelarii ii tin si cand dorm! Deci, curaj gaina ca te tai!

Luca, dragostea mea

Poze Luca

Mergi la inceput

Karla, poti sa scuturi pomu' dar ai grija unde cade ghiveciu'

Mergi la inceput