Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Mady, draga de tine, ai facut foarte bine ca ai chemat-o pe mama ta, bunicile isi tin mai bine cumpatul . Eu mai mare incredere am in mami decat in mine.
Stiu ce vrei sa spui, si pe mine ma apucase plansul in maternitate cu Julie, ca facea febra si nu imi venise laptele, of, of. Noroc cu mama saraca, ca a venit si a stat cu mine acasa 2 sapt pana ne-am intrat in ritm.
Asa e la primul si tu mai esti si mama mititica.
las' ca trece. Odihneste-te cat mai mult pana iese din spital ca o sa te ia de buna cand vine .
Uite niste majorete si pentru tine si pt Loradin

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Loradin
Din ce spui tu acolo cred ca o dor gingiile... de-asta e posibil sa se trezeasca si noaptea... Incearca sa ii dai cu gel pt gingii (dentinox sau calgel) si vezi daca asta o linisteste.
Dintii pot sparge gingia si de la 4 luni, dar pana atunci ii dor gingiile, pt. ca ei cresc acolo.
Despre acceptat biberon sau suzeta... eu am patit asa cu Elena si a fost foarte greu pana am obisnuit-o cu biberonul, pt. ca nu mai aveam lapte. Eu am incercat toate natiile de tetine (ca si forma), din latex sau silicon, pana a acceptat ceva.
Ai grija de tine... cred ca esti la capatul puterilor... Nu stiu ce sfat sa-ti dau... Incearca cu gelul pt. gingii si poate asta e motivul...

Mady offfff... imi pare rau prin ce treceti... Multa santatate!
Foarte bine ca ai venit acasa... cum sa te judecam. Important este sa fie cineva cu el, care sa poata avea grija de bb... Daca tu nu mai erai in stare nu il ajuti cu nimic.
Ai grija de tine, odihneste-te ca sa-ti revi si sa poti merge la bb mic. si multa sanatate.

flopici eu nu incalzesc nici acasa apa la 50 de grade... pai ai mei urla cat pot de tare cand le e foame... si eu le dau lapte praf daca mai vor, dupa laptele meu... de unde sa stiu daca vor sau nu... si daca as incalzi-o la 50 de grade, atunci trebe s-o lasa sa se raceasca... pai tu crezi ca astia satu calmi? Trebe sa ma misc repede si sa fie gata bibe in mai putin de 1 min., altfel ma stie tot blocul...
Afara iau apa mai calda, in gentuta termoizolanta... si pana li se face foame se raceste cat trebe... si pun laptele praf peste, amestec bie... gata papa.
Ai mei sunt hraniti mixt... dar nu beau apa sau ceai, doar lapte. Nu vor altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

mady....doamne, prin ce ai trecut... o sa fie bine, nu-ti fa atatea mustrar de constiinta ca nu te judeca nimeni, ai facut ce e bine pt pui si gata. toate trecem prin chestii nasoale, asa si eu cand mergeam cu ea sa-i faca penicilinele. el oricum are noroc ca nu va tine minte nik. tu trebuie sa te linistesti acum, ca el are nevoie de tine. mai intai nu te mai invinovati pentru nimic si gandeste-te ca orice problema are rezolvare. nu intra in panica, razvanu va fi bine si va veti bucura de el cu totii. pup si daca vrei sa vb, stii unde ma gasesti, pe mess, la tel (nr in pm daca vrei)

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

ioanaradu, pai nu-i dai zeama, iei doar morcovul fiert sa zicem din toate legumele pe care le-ai fiert la gramada, il pasezi si subtiezi doar cu zeama in care au fiert. N-o fi el chiar asa sensibilos sa simta din zeama aia vreun pastarnac sau vreo telina . Apoi pe rand, in zilele urmatoare mai pasezi si cate o alta leguma. Deci se da din prima un pireut moale, nu zeama chioara.

Mady, nu trebuie sa te invinovatesti, copilul are nevoie de tine sanatoasa si e de inteles ca esti la capatul puterilor dupa toate problemele pe care le-ai avut. Ai in primul rand grija de tine si asa o sa poti avea si de el. Bine ca o ai pe mama ta care sa te ajute. O sa treci si peste asta, iti tin pumnii

Loradin, am mai scris eu pe aici, asa facea si Stefania, nu dormea si ajungea la un prag de oboseala cand nu o mai linistea nimic, urla intruna. Asa ca fac tot posibilul sa o culc eu. Inainte adormea la san , macar cate o jum. de ora, acuma doar seara adoarme asa iar ziua o mai legan in bouncer sau pe picioare, cam la 3 ore trebuie sa doarma putin ca sa ma pot intelege cu ea. A avut si zile cand din cauza oboselii urla afara si eu cedam si intram in casa, pana m-am prins ca urla de oboseala si o luam printre blocuri, o plimbam repede, repede si ziceam sh, sh, sh pana adormea. Cine ma vedea isi facea cruce probabil.

de incurajare pt. fete obosite.

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

am 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

madybulancea, imi pare atat de rau ca ati avut necazuri. Dar cu ajutorul lui Dumnezeu o sa fiti bine tu pui mic. Offfffff, daca am putea sa le luam noi durerile si suferintele! Azi noapte nu puteam sa dorm si ma gandeam la tine de ce nu ai mai intrat pe forum.Am gandit ca nu-ti e bine, dar ca bebe e bolnavior, nci prin cap nu-mi trecu...Hai, curaj! Va fi bine, ai sa vezi! Cand va veni puiul acasa totul se va linisti! Si bebe nu avea nevoie de cineva slabit langa el. Foarte bine ca sta mama ta cu el! Sa ne tii la curent! Multi !

loradin, minunea ta mica nu e cumintica? Eeeeeeeee! Nu-mi vine sa cred, la cat e de frumoasa...Stiu ca e greu si ai obosit, dar trebuie sa te tii tare! Au si copiii, perioada si perioade! Si eu imi pierd rabdarea repede cand Luca e urlator si agitat. Si face si mai rau! S-ar putea ca si varsta noastra sa-si spuna cuvantul (eu am 32) dar si firea conteaza! Ca nici eu nu-s vreo cuminte si inteleapta! Am nishte dracalai cateodata, de nu-mi vine sa cred!Poate trebuia sa fac copil pe la 25! Da, multumesc Domnului ca il am! Cred ca noi stam mai aproape. N-ar fi rau sa ne intalnim intr-o zi!

Anamana123, eu eram cu unghia incarnata. Mi-a mai trecut putin dar nu de tot. Am stat cu piciorul in apa fiarta cu sare si pe urma m-am mai curatat, plus ca am pus bethadina. Acu vad ca ma inteapa degetul de la celalalt picior! Imi vine sa-mi tai degetele, ca m-am saturat!

Raluca si Luca(8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

raluca, eu am 25 si tot imi mai ies din pepeni uneori! asa ca..... Si vezi de unghia aia, mai bine te duci la dr, eu am avut un panaritiu de mi-au scos unghia de 2 ori...nici acu nu-i crescuta, decat pe jumatate..

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

off, io ce sa mai zic... nu prea ma pricep la incurajat mame ajunse la capatul puterilor dar in niciun caz nu le judec.
Loradin, mamico, incearca sa nu disperi, ai un copilas activ care te solicita la maxim, e normal sa ajungi la o limita la un moment dat si sa mai clachezi. Cand nu mai poti ia o pauza de 5 min, 10 min, calmeaza-te, incurajeaza-te si ia-o de la capat. Eu una asa fac cand ma enerveaza raresu la max si nu mai pot, ma duc in alta parte, il las singur sa urle sa zbiare sa faca ce vrea si merg sa ma linistesc. Daca stau acolo cu el nu ne linistim niciunul si balamucul e la el acasa. De supt manute chiar nu stiu...incearca ce a zis Eliana, poate aia e cauza.

Mady si tu ai tras de nu ai mai putut. Fa-te bine si ia razvanelu acasa si nu te mai gandi ca ce vinovata..sa te ierte sa te judece.... razvan are nevoie de o mamica sanatoasa sa il ingrijeasca.

Ioanaradu, iaurtul si branzica intra mai tarziu in menu nu mai stiu la cate luni da ma documentez. Inainte de branzica si iaurt poti sa ii dai carnita.
Zeama de supa...nu m-am gandit niciodata ca nu i-ar placea, oricum nu ii dai multa zeama de aia chioara...ii dai ca adaos in leguma strivita

Eliana, cum ati trecut de vaccin ieri? ca nu ne-ai mai zis

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

am uitat de ce-am intrat ....
aaa, eu aveam 25 la Julie. E adevarat ca eram muuult mai relaxata dar si mai neexperimentata.
Branzica eu stiu ca se poate da mai devreme decat iaurtul. Iaurt pe la 8 luni asa, branzica dupa 6, dupa calculele mele. Dar eu tot cu supa vreau sa incep. Adica supa cu legume pasate prin ea. Fara cartof, cica.
Mi s-au lungit urechile de cand astept sa se incarce pozele pe webshots..

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Laina, mi-e frica de dr de mor. Nu intzeleg de ce ei taie toata unghia!!!????? Am auzit de atatea cazuri care nici dupa interventia chirurgicala nu au fost bine, ca m-am ingrozit si ma chinui asa!

Ce vaj e afara! Mi-a luat jardiniera cu zorele!Atarna intr-un pom pe la et. 1 vrejii si scaritele! Ma mananca barbatul meu! Zorelele lui elvetiene! In fiecare zi se uita la ele daca au inflorit si ma certa ca nu le ud! Mi-a zis sa le iau de acolo de ceva timp, ca mi-a mai cazut o muscata curgatoare! Dar eu nu si nu, ca e ghiveciul greu si nu le zboara! Pe unde scot camasa? Si chiar vroiam sa le iau dar am ramas sa scriu pe net si aud hodoronc-tronc! Ia zoreaua neamule de unde nu-i! Na, ca am dat-o in bara!

Raluca si Luca(8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Raluca, dar nu taie toata unghia decat daca e neaparata nevoie. la mine a fost nevoie ca era infectie mare, dar la inceput au scos doar o bucatica, dupa care s-a vazut ca nu e bine si ca nu merge.
daca e infectie, fa si antibiograma, si se rezolva. numai nu astepta sa se faca rau, ca se rezolva in timp mai mult. nu te lua dupa chestii gen zeama de varza sau ceva de genul. daca te duci repede, s-ar putea sa fie usor de tot.

Varsta Antoniei

Mergi la inceput