Prichindei martie - aprilie 2005 (123)
Raspunsuri - Pagina 20
andrruzza spune:
Felicitari cenia!
Sarcina usoara!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
coco spune:
Cenia- felicitaaari!! Grozava veste!
Fetelor am revenit! Chiar dc nu apuc sa va scriu sa stiti ca 'I'll be watching you' ![]()
Tocmai am fost plecata la Frankfurt la Salonul Auto International- de unde am venit f happy, terminata de grozaviile de-acolo.
Eu m-am indragostit, cred, de noul job, imi place f tare ce fac si cand ma gandesc ca nici nu voiam sa ma duc initial. Ma speriam ca nu ma pricep la masini (nici acum, fie vorba intre noi,
f tare), dar recuperez. Deocamdata mi-e tare bine, ceea ce va doresc tuturor!
Voiam sa-l duc pe Vlad la cresa -la gradi nu mi-l primesc, dar Vlad ii bate pe bebelusi, nu-i plac cei mici, vrea dupa cei mari. Asa ca o sa mai stea acasa cu buni, desi tare voiam sa socializeze. Poate reusim sa ne primeasca vreo gradi mai devreme!
ionela_r spune:
Fetelor, Dora are vacanta 2 saptamani.
De bine ce se obisnuise si nu mai plangea cand plecam,acum sta la bunici 2 saptamani.Tati a lovit masina
si mi-e mila de ea s-o duc cu autobuzul.
Voi ce mai faceti?
Ati inceput sa faceti conserve si muraturi?
piticilor
Pupici 
Ionela si
Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA LA MARE
http://s189.photobucket.com/albums/z166/ionela_r/
cenia spune:
Ionela: sa vezi ce incintat era David cind am mers cu autobuzul in Romania si in aeroport in Paris! atit de fascinat era de calatori, de privelistea de pe geam, de tot ce se intimpla cu usile, incit nu mai vroia sa coboare!
asadar e o experienta noua pentru ei, nu o corvoada ca pentru noi.
noi nu punem aici muraturi ca nu se pun si nici nu stiu sa pun.
va las.
sper ca sunteti bine. acusi vine frigul in Romania si o sa reveniti pe baricade sper!
danuta_t spune:
Cenia, felicitari si sarcina usoara ! Si incearca sa prinzi cat de multe momente de relaxare poti, ca asta-i destul de greu cu un prichindel in casa, dar apoi cu doi e chiar imposibil, oricat de cumintei ar fi ei.
Dana cu minunile ei: Mihai (20.04.2005) si Andrei (3.04.3007)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
adseana spune:
Cenia FELICITARI! Sa fie intr-un ceas bun, sa ai parte de o sarcina super usoara si de un bb sanatos, manacios si frumos foc!
cenia spune:
Fetelor multumesc pentru felicitari. Nici nu stiti ce senzatie minunATA ai!
Danuta t: vorbesti din proprie experienta? stiu ca nu va ma fi tot atit de liniste, de asta am planuit o excursie la ocean la San Diego, ne-a invitat cineva si nu ne costa mare lucru. Ca dupa aceea nu ne va mai invita nimeni cu o urlatoare dupa noi! Hi! hi!
Multumesc inca o data pentru atentia voastra.
DAvid creeste din ce in ce a trebuit sa ii iau papuci cu doua numere mai mari la adidasi, este si foarte lat in picior si de asta.
In fiecare zi il duc la baby sitter acasa si ea isi face treaba: gateste, isi duce copii la scoala, merge la cumparaturi, in vizita, bineinteles cu copilul meu. pe de o parte e periculos, dar pe de alta parte isi face treaba si David se simte bine. daca are copii acasa, David nu mai vrea sa mearga acasa! are si un hamster...
Dantje spune:
Buna mamici!
Chiar imi era dor de voi, dar am avut o vacanta prelungita in ro si apoi n-am putut intra pe dc o buna bucata de vreme.Dar acum sunt aici si-mi pare bine.
Vreau s-o felicit pe mamacita si sa-i urez insanatosire grabnica, sa creasca Anabele.
Zuzu pupam mica crestina, superbe pozele.
Cenia felicitari, o veste minunata, sarcina usoara si un bebe sanatos.
Despre noi, mergem la gradi unde va dati seama cine joaca rolul sefului, nu am crezut cand mi se spunea dar la cheful din vara era un coleg pe masinuta , doar ce s-a indreptat spre masina si colegul a luat-o la sanatoasa.Deci suntem in lucrari mari sa mai scadem nitel din sentimentul de proprietate.Am facut progrese dar mai avem de munca.E innebunit dupa Thomas & co, si drept urmare dupa toate trenurile, am fost nevoita in Bv sa-l duc in gara si bineinteles ca toate trenurile din gara aveau numele lui Thomas si al prietenilor.In ro s-a simtit super caci bunicii nu au reguli asa puse la punct ca mami si tati.Acum cateva zile am avut o surpriza nu tocmai placuta.O data cu trecerea de la patul de bebe la unul de copil 'mare' au aparut si surprizele adik plimbatul prin camera si reasezatul obiectelor din camera.Cu cateva zile un urma plictisit de jucat isi ia noptiera o aseaza langa geam si a trecut la explorarea imprejurimilor, dar evident cu dorinta mare de a deschide si geamul , zis si facut.Noi eram jos , in gradina intindeam rufele dupa ce am terminat cu rufele il vad pe Martijn pe geam si cu geamul deschis, nu reuseam sa mai respir caci nu mai aveam aer.Teoretic sunt opritoare deci nu putea sa cada dar practic il vedeam jos.Deci nu va spun ca pana ce a adormit am stat pe scari ascultand orice miscare si cand s-a trezit am batut magazinele pentru incuietori si chestii pt blocarea geamului.
Ar mai fi de spus multe dar ma opresc aici si fug sa ma intind ca ma cam strange corsetul.
sanatate puiutilor, burticilor si mamicilor,
Dantje
& Martijn
Crisa-77 spune:
Buna fetelor,ce mai faceti?
Noi am lipsit o perioada pt ca am fost la Mare.Suntem fericiti ca Andrei a fost bine tot concediul si i-a placut fff mult la Mare.Ii place fff mult in apa.Acolo a mancat bine si a dormit la fel de bine.Am prins 5 zile in care s-a putut face plaja si 5 zile cu ploaie.Dar noi suntem multumiti si fericiti ca l-am plimbat pe Andrei.Cred ca era satul de spitale.Acum ne-am intors, eu am scos rezultatele la analize:triplutest si trebuie sa merg sa mi le citeasca si cred ca voi face si o ecografie.Sunt curioasa ce este dar in acelasi timp ma rog la DD ca bebe sa fie bine.Va pupacim.
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
ClaudiaH spune:
Buna tuturor!
Cenia, felicitari!
Bisou, cred ca nu vrei raspuns de la mine, eu ti-am mai scris totusi nu ma pot abtine si imi mai dau o data cu parerea. Eu cred ca e bine sa mearga la gradinita, chiar daca la inceput nu va face mari progrese in ceea ce priveste vorbitul insa la gradinita va simti nevoia de a vorbi mai mult decat acasa unde e suficient sa arate cu degetul si sa obtina imediat ceea ce vrea. In joaca lor de copii, in lumea jocurilor va simti nevoia sa vorbeasca mai acut decat acasa. Baietelul meu merge de la 1 an si 8 luni si n-a vorbit pana de curand deloc insa in ultima vreme evolutia este spectaculoasa. Pare sa invete la gradi o multime de chestii desi de multe ori nu-l inteleg.
Noi... nu facem lucruri spectaculoase. Acum Stefan e racit si stam acasa si ne tratam cu cate un paracetamol, cate o frectie, spray nazal... Partea frumoasa e ca bea multe lichide si noaptea pe la 3 il aud strigand: "mama! pipi!" asa ca ma scol ca un zombi si ma duc la el in camera, il scot din sacul de dormit si facem o plimbare la baie. Ii pun scutec cand doarme dar se pare ca nu mai vrea sa faca in scutec. Asta-i reversul medaliei. M-am bucurat ca intr-o saptamana a invatat sa foloseasca olita si ca spune si la gradi, ca merge la toaleta cand suntem in alte parti, ca dupa 3 saptamani nu s-a mai udat noaptea desi eu nu i-am sugerat asta... dar uite ca vin si efectele secundare. Cu mancarea tot pe acolo suntem, adica unde eram si pana acum, mofturi, mofturi si iar mofturi de-mi vine sa imi iau campii cateodata.
Numai bine tuturor!