Prichindei martie - aprilie 2005 (123)
Raspunsuri - Pagina 21
danuta_t spune:
In sfarsit avem 5 nopti fara sa mai udam patul. Ce s-a intamplat? Ii cumparasem lui Andrei niste pantalonasi pentru 9-12 luni, i-a confiscat Mihai si a vrut sa doarma cu ei. L-am lasat dar l-am atentionat sa nu faca pisi in ei ca se supara Andrei si ii ia inapoi. Se pare ca a fost buna motivarea asta, de data asta a functionat. Il auzim noaptea, pe intuneric cum se scoala din pat, zice ca vrea pisi, isi scoate singur olita de sub pat, isi face necesitatile si ... o baga la loc sub pat
si tusti inapoi la nani. Pana ajungem noi la el, e inapoi in pat.
Nu ne ramane decat sa facem curatenia de rigoare.
Apropo de umblatul prin casa, rareori, in plina noapte, ne trezim cu Mihai langa noi cu tot cu perna lui. Sa nu va zic ce placut e cand simti ca paseste cineva pe tine
.
Dana cu minunile ei: Mihai (20.04.2005) si Andrei (3.04.3007)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
bisous spune:
Buna seara,
Cenia,multumesc de sfaturi ,asa este copii bilingvi vorbesc mai greu dar si cand isi dau drumul,iti doresti sa mai taca
.
Claudia,stai linistita ca parerea ta e foarte importanta pentru mine ca altfel nici nu intrebam.Am sa o dau peste 2 luni sa fac si cel mic macar un an ca este mai bolnavicios de fel si imi este frica ca ii va da toate racelile ei,te pup 
mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006
zuzunaki spune:
Cenia,
ma bucur mult pt voi!Sa iti dea Domnul sarcina usoara si bb sanatos,alaturi de david cumintel si mancacios!
Nu prea am timp de scris,abia daca mai citesc,mai am in fara de asta inca o saptamana de munca,ma opresc,iau o pauza,nu emrge in ritmul asta,nu full time.Si cum part-time nu am gasit nika,ma apuc de scoala de soferi de saptamana viitoare si apoi imi pregatesc pt primavara examenele.
Copilutii sunt bine,Sofiei ii ies maselutele si se chinuie tare mititica.Bubului i-a venit pofta de mancare(ptiu ptiu)papa bine aproape de toate(accepta pana si broccoli!!!)insa nu bea neam lapte oricat ne-am strofoca(insa papa iaurtel cam 200ml/zi,si almette,cascaval)si nici cu fructele nu s-a imprietenit.nu vrea si pace.Sofi nu face scumpa de ea mofturi la nimic,a icneput de vreo doua luni chiar sa pape fructe nepasate:banana,piersica.Bubu e tare nazdravan,turuie cate e ziua de lunga(si la el e luuuunga,caci nu prea mai doarme la pranz zi de zi,iar noaptea uneori adoarme si la 12)deseneaza f frumos,pe Sofia nu prea o mai altoieste,chiar are grija de ea sa nu cada daca urca scarile sau daca merge in locuri nepermise o atentioneaza imediat!
Haha,danuta_T,si noi ne trezim cu Bubu in pat dimineata,noaptea,nu conteaza.
De facut la toaleta(ca noi trecem de stadiul olita,incercam direct toaleta cu reductor)a inceput sa faca de cateva zile,chiar cere singur.Treptat, o sa renuntam la pampers peste zi.Il las totusi sa fie pregatit.
Am reusit sa fac un album de la botez,insa nu mai vreau sa poestez pe forum poze.Cine nu le-a vazut inca si doreste,sa-mi dea un semn.
Alte noutati nu am,abia astept sa fiu din nou "fulltime mummy"desi e obositor,e minunat!
Va doresc tuturor numai bine,burticilor care se apropie de finish le urez sa decurga totul perfect si sa aiba bebei sanatosi tun!
p.s.scuzati ca am scris cu picioarele,dar nu mai vad bine tastatura:(
Mami de pufulet pufilos
si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
danuta_t spune:
Hai c-am facut eu oficiile de gazda ... la http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107612
Dana cu minunile ei: Mihai (20.04.2005) si Andrei (3.04.3007)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
ClaudiaH spune:
Buna ziua dragi mamici!
Aud de bebei care merg noaptea singuri sa faca pipi. Asta suna interesant.
Danuta_t, spune-mi si mie te rog cum procedezi cu micutul tau? Din cate inteleg el doarme singur, in camera lui. Cu ce il invelesti si cum de nu se dezveleste? Eu il tin pe Stefan inca in sac de dormit si ma gandesc cu groaza ca in curand nu o sa mai pot face asta deoarece, cel pe care-l are, in scurt timp o sa-i fie mic. Plus ca m-ar tenta ideea de a-l invata sa faca pipi singur noaptea sa nu ma strige pe mine. Daca mai sunt si alte mamaici cu experiente de genul asta, astept cu placere sfaturi.
Zuzunaki, nici Stefan nu vrea fructe de nici un fel si inca nu stiu daca sa fiu ingrijorata sau nu. La medic inca n-am intrebat daca e grav sau nu. Tu ce stii despre asta? Ii suplimentezi cumva cu vitamine? Sau sucuri? Eu de fiecare data cand am fost la medic am fost pentru alte probleme si am uitat sa pun si problema fructelor.
Numai bine tuturor!