Prichindei martie - aprilie 2005 (123)
Raspunsuri - Pagina 16
Ana71 spune:
Buna,
Adseana, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii! La multi ani! 
Am admirat pozele voastre. Ce mare si frumoasa s-a facut Alexandra! Sper sa luati decizia cea mai buna referitoare la emigrare. Cred ca e foarte greu....
Am incercat sa pun si eu niste poze
. Sper sa reusesc sa pun adresa corecta (nu va spun ce nervi mi-am facut cu "photobucket"
.
http://s214.photobucket.com/albums/cc156/ana71bara/
Sunt in albumul ianuarie-august 2007. Cand o sa le descarc pe cele din Bulgaria o sa le pun si pe-astea.
Va pup si revin maine ca am ceva de lucru.
ionela_r spune:
Adseana, "La multi ani !"
Pupici 
Ionela si
Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA LA MARE
http://s189.photobucket.com/albums/z166/ionela_r/
adseana spune:
Alessia iubita mea, mii de multumiri! Ce m-as face eu fara tine oare?

Andrruzza, Ana, Ionela va multumesc pentru urari!
andrruzza spune:
La multi ani sarbatoritilor!
Petrecere frumoasa!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
carmenduta2003 spune:
La multi ani, Adseana. Sa fii sanatoasa si fericita. Va doresc sa luati decizia cea mai buna pentru voi cu privire la emigrare. Pupam dulce printesa mica.
Multumesc fetelor care mi-au urat La multi ani. Mii de scuze ca nu v-am raspuns, intru foarte rar si raman foarte putin pe forum, din lipsa de timp.
Mamacita, felicitari pentru micuta fetita, sunteti doua fete curajoase si frumoase. Aveti toate gandurile mele bune ca sa treceti mai repede peste perioada asta grea. Pupici si micului samurai.
Pe fuga, si in mai multe zile, am reusit sa vad si cateva poze.
Rrox, bine v-ati intors din concediu. Pozele sunt foarte frumoase, artistice chiar. Iar fetitele sunt incantatoare, Ioana este o strengarita. Are o fetisoara simpatica si dulce, iar mie imi lasa impresia unei fetite foarte hotarate. Pare diferita total de Mariuca, daca nu ma insel, pe care o percep ca pe o fire mai visatoare si romantica. Sunt superbe amandoua.
Daria, imi pare bine ca ai mai scris. Ma gandeam la voi acum cateva zile. Brien este mare si frumos, imi plac pozele de la munte. SAucces in amenajarea apartamentului si condoleante pentru bunicul sotului.
Ana, m-am uitat acum si la pozele voastre. Eva este foarte frumusica, cu ochisorii ei albastri. Imi place si Victor, ai doi copii minunati. M-au amuzat pozele in care erau echipati de drumetie. Cred ca inventeaza tot felul de jocuri impreuna.
Ionela, succes Dorei si voua cu acomodarea la gradinita. Sunt convinsa ca va fi bine.
Andira, astept sa vad si pozele voastre. Felicitari pentru achizitionarea terenului, succes la construirea casei.
Va pup pe toate.
carmenduta2003 spune:
Apropo de poze, asm facut si eu un album prin iulie, il gasiti la poze, si un filmulet cu Rares la plaja. Daca aveti timp si dispozitia necesara....
Crisa-77 spune:
Ce mai faceti fetelor??
Noi am iesit bine la controlul de la Tg.Mures ,dar nu-mi mai trebuie drum asa lung cand sunt insarcinata.
Acum ne pregatim de plecat la Mare.Sper sa ne mai relaxam si noi putin ca prea am stat in stres.va pupacim.
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
carmenduta2003 spune:
Crisa, ma bucur mult ca aveti vesti bune. Felicitari pentru sarcina, sa fii sanatoasa si sa ai un bebe frumos si sanatos. Vacanta placuta la mare. Pupici lui Andrei.
caramella spune:
Am sosit de la mare bolnavi din pacate, de enterocolita.Initial Alicia ,am fost de 2 ori la urgente cu ea cu varsaturi severe,o noapte am stat internati,cu perfuzii.Apoi m-a luat pe mine boala,dar spre fericire la mine a fost mai usor.Acum suntem mai bine.
La mare a fost bine ,Alicia a fost relativ cuminte si ratusca ca de obicei,nu o mai scoteam din apa.
Carmen si Alicia
ylilimic spune:
Dragi mamici! In primul rand va doresc copii sanatosi si vieti lipsite de griji!
As vrea sa va rog sa fiti alaturi de nepotelul meu Darius, atat cat puteti. Darius s-a nascut cu o malformatie la inima si operatie corectoare e destul de costisitoare (34 mii euro), motiv pentru care am deschis un subiect dedicat lui pe DC, mai ales ca un om cu suflet mare s-a oferit sa ii realizeze o www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">pagina personala.
Cu gandul la puiutii vostrii, acordati-i si lui Darius sansa la un viitor si o viata normala!
De ajutor ar fi si daca ati trimite link-ul site-ului sau la cat mai multi oameni care miscati de povestea sa, sa doreasca sa participe la schimbarea unei vieti.
Eu, Darius si mamica lui va multumim mult de tot!