Prichindei martie - aprilie 2005 (123)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

am revenit.iarasi am avuta cateva zile pline.
am reusit sa vad pozele cu alexandra,o scumpatate de fetita. m-a topeste de cate ori o vad. experienta asta noua eu cred ca va fi benefica. inca nu aveti suficient timp acolo.eu zic sa incerci sa vezi cat mai multe si,indiferent ce decizie veti lua,sa nu regretati.
rrox am vazut si foto voastre. f frumoase. 2 fetite frumoase,frumoase,niste peisaje superbe si minunat surprinse.
cenia ce fain de voi ca va plimbati.imi place ce povestesti de noua voastra casuta is tot ce pp ea. aratati f bine, david e din ce in ce mai smecheras.
Bisous bine ai venit!
atat am reusit sa vad,deocamdata.incerc sa recuperez.
poze din co:

http://s89.photobucket.com/albums/k238/dariaevelin/poze/concediu%2007/?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salut
Roxx: chiar vroiam sa te intreb daca mai suge degetul si ce metode de combatere a acestei probleme ai gasit. stiu ca nu o consideri o problema, dar la mine in famile ar cam fi, ca baietii sugeau degetul prin somn la virste inaintate. era comic!
cu al meu baiat nu am avut problema asta!
Adseana:daca deja sunteti acolo, deja v-ati mutat, inca nu sunteti convinsi 100% ca vreti sa emigrati?
tot asa ziceam si eu ca tine dar sotul mi-a zis ca aici e casa noastra sa nu ma mai uit inapoi!! suna cam dur dar incerc sa gindesc si eu asa!
va las si pupici kiss kiss de la david pt fetele voastre bineinteles

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Rrox, Daria multumim ca v-ati facut timp sa va uitati un pic la pozele noastre.

Cenia de emigrat, am emigrat deja...dar nu stiu daca vom si ramane aici. Aici e nehotararea... Deocamdata e greu, si sincer, nu ne place ce e pe aici. Parerea noastra e ca, Canada e cu muuult sub Europa de Vest...E frumos pe aici ca turist, dar sa locuiesti aici...hmmm...noua nu ne place...mergem sa vedem si partea engleza si ne hotaram apoi...

tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna ziua mamici si pitici

Azi am mers prima zi la cresa.
Ne tot pregatim de ceva vreme,dar iata,am reusit.
Azi dimineata s-a trezit la 7 si a spus ca vrea la "chesa".Am lasat-o pana la 12. Evident a ramas plangand,dar a taut repede.Eu am stat pe la usa juma' de ora sa ascult.
La 12 cand m-a vazut a-nceput sa planga,dar a spus ca merge si maine la cresa.

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA LA MARE
http://s189.photobucket.com/albums/z166/ionela_r/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ionela Bravo ei! De obicei plansetele tin maxim doua saptamani, incearca sa nu te descurajeze. Tinem pumnii sa-i placa!

Cenia deocamdata intr-adevar nu consider o problema suptul ocazional al degetului, dar cand o vad ii spun "aoleu, uite un bebelus" si alte d-astea, si au efect pe moment. Daca nu va abandona obiceiul pana pe la 3 ani, o sa-i bandajez degetelul, cum am facut si cu Mariuca (si Mariuca era muuult mai indarjita si pasionata de suptul degetelului!).

Daria Multumim

Adseana doar o curiozitate: de ce spui tu ca nu se compara cu Europa de Vest? La ce anume te referi? Scuze de offtopic...

Mamacita sper ca voi cresteti frumos si sanatosi si te asteptam cu vesti foarte bune si pozici frumoase cat de curand.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Rrox - multa sanatate!

Noi tocmai ne-am intors duminica dupa 4 zile la mare. Am fost cu fetele, ca de fapt pt ele ne-am dus, si a fost super obositor...

Nu stiu cum se descurca Zuzu, CatXO sau Elibui, dar pt noi a fost destul de greu cu 2 pitici asa mici... Alergat dupa ele, ne rugam de Irina sa manance si ea avea ocupatii mult mai importante - sa studieze fantana din curte si sa vorbeasca cu pisica vecinei, tinut Nati sa nu culeaga toate frunzele de pe jos si sa nu le manance, atentie sa nu se suie Irina pe scara abrupta care ducea la et 1...
Insa am incercat sa intram cat de cat in ritmul de acasa, iar cand am fost pe malul marii pt Irina a fost o fericire. I-a placut la nebunie in apa, n-ar mai fi iesit, iar Ionut a stat cu ea cred ca 1h in apa, si s-au jucat.Nati a racnit in prima zi din toti plamanii cand am dus-o pe mal, dar a doua zi am bagat-o si pe ea in apa, la mine in brate, si cand venea cate un val si-o uda la funduletz radea fericita si chiuia de mai mare dragul.

In rest, o fugaream pe Irina seara la culcare, nu vroia sa se culce cu nici un chip, si pt ca o amenintam ca o punem in patut daca nu sta cuminte la culcare in pat, se dadea tiptil jos si venea pana in pragul usii (noi stateam pe veranda) si vorbea singurica de dupa perdea. A fost mortala, am si filmat-o ca era o scumpa.

Incerc sa va pun poze, desi n-am facut prea multe pt ca nu prea aveam cum, Ionut cu Irina in brate si eu cu Nati.

Andruzza - am vazut bebele, sa fie sanatoasa si sa se faca mare!

Biosus - bine ai venit!

Ma intorc la treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Rrox - am vazut pozele, foarte reusite! Mi se pare mie sau Mariuca seamana leit cu tine? Si Ioana e tare haioasa, are o mutritza sugubeatza in cateva poze..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna ziua mamici

Si azi am dus-o pe Dora la cresa.
La 12.30 merg s-o iau.Maine am de gand s-o las pana la 16.
zi dimineata iar a plans,tati este putin dezorientat.Eu ma tin mai tare(va dati seama ca ma doare sufletul si pe mine).
Va spun impresii deseara.

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA LA MARE
http://s189.photobucket.com/albums/z166/ionela_r/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Adseana

Priveste aceasta zi speciala ca pe o noua pagina din povestea ta de viata, o poveste tot mai frumoasa cu fiecare an ce vine!

LA MULTI ANI DRAGA MEA!!!

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

adseana, la multi ani! Sa fii fericita!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput