Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (57)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Carmina
felicitari. km fara numar fara evenimente.
ti-ai mai luat o pacoste pe cap. sa conduci in Bucuresti

PS. da cu tutunul cum mai stai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANUTU spune:

carminabulina te felicit pentru carnet

o zi buna si frumoasa la totisa serviti compoturi si multa multa apa

mami de danutu si monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Deci: ieri am avut examenul auto...aaaa dar sa va spun ca martea trecuta mi-a venit si masina asa ca o saptamana am stat si am admirat-o de la balcon... asa si cum va spuneam ieri pe caldura aceea infioratoare eu am dat traseul in IOR. Si am luat fetelor. va vine sa credeti???? Azi am fost sa depun taxa de 45 roni si maine imi ridic permisul si in trafic cu mine brmmm brmmm.

Azi am fost la eco si mi-am vazut progenitura. Daca va spun ca e frumoasa foc, ma credeti ? Este atat de mic ca nu-mi vine sa cred ca va deveni o obraznicatura ca cea pe care o am deja acasa.

In alta ordine de idei al meu copil e iar la dieta. Mananca numai biberon, doar 3 pe zi, aprox 750 ml. O fi de la gingi o fi de la caldura, habar nu am. Cert este ca eu sunt cam suparata din cauza asta, insa a mai avut el momente din astea si le-am depasit pana la urma si nu a murit nimeni de foame. (eu acum ma consolez singurica ca sa nu dau cu capul de tastatura de nervi ).
A avut o diaree rebela insa a ramas cu niste gaze in burtica si ma parfumeaza toata ziua, este foarte nervos catodata mai ales cand nu-i iese ceva sau nu se face ca el. LA inceput m-u cam speriat crizele astea ale lui, parca nu era copilul meu, mi-l inlocuise cineva, dar mi s-a explicat ca e doar o faza, (asa sa fie) ca altfel albesc de tot.

Cat despre schimbarea titlului sau ce o fi eu nu am nimic de adaugat impotriva, sunt de acord. Dar vreau sa intreb care ar fi ratiunea acestui lucru? De ce crezi Doroti ca atunci s-ar scrie mai cu spor?

6+

Deci intii felicitari pentru masina, apoi pentru permis(ceti trebuia tie permis fara masina?normal ca permisul astepta masina), apoi felicitari ca tiai vazut bbul.
Asa mai departe deloc felicitari ca Mihnea nu papa, dar nu te stresa cu asta lasa ca ii vine lui pofta de mincare(daca nu io veni pofta de fete mai devreme.
Cit despe denumire, nu stiu poate or vedea fetele ca so schimbat denumirea si or mai scrie mai mult, asa mio venit mie o idee, nu zic neaparat cai buna, dar... nu se stie niciodata.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

maaaiiiiii!!!!!!!v_a topit caldura pe toate??????

mami de danutu si monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

quote:
Originally posted by DANUTU

maaaiiiiii!!!!!!!v_a topit caldura pe toate??????

mami de danutu si monica

Cred ca nu mai incape indoiala .
multumesc frumos Adi, Danutu, Doroti pentru felicitari!

Adi sa stii ca stau foarte prost cu fumatul, fac eforturi colosale sa nu mai fumez si sper sa si reusesc. Cat priveste sofatul in Bucuresti zi "mersi" ca nu vin in Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Bravo, Carmina si spor la shofat!
Sa creasca samburelu' din burtica mare si sanatos!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Carmina, felicitari pentru toate.. dar mai ales pentru bebic
Si sa fie fetita, daca asa va doriti.. Oana, nu stiu daca are vreo legatura primul mama, sau egish.. cu faptul ca am avut fetite dupa un baietel.. La mine toti au spus tata primul cuvant

Sper sa nu mai aveti atata caldura acolo. Saracii bebei sufera mai mult ca noi...
Cat despre titlu, eu n-am preferinte, decat sa pastram cuvantul "cirese"..
Am fugit..

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Felicitari Carmina pentru permis si masina. Sa fie sanatos samburelul din burtica si sa ai o sarcina usoara.

Noi nu am nascut nici azi. Nu ma grabesc sa nasc, dar nu mai suport sa am burta (sa nu uitam ca nu am avut decat 3 luni de pauza intre sarcini ). Sunt sigura ca voi duce dorul piticutei in burtica, sa o simt miscand acolo, protejata de orice... dar acum nu mai pot.

Am fost cu Alex astazi la spital pentru analize. A fost super-usor sa ii ia sange, l-a intepat in degetel (multumesc fetelor care mi-au raspuns la intrebarea asta), dar cu proba de urina am avut mari peripetii. La prima proba a facut si kk. Proba contaminata, spalam, punem alta punguta, asteptam. Buuun. Dupa 30 de minute, vad punguta plina ochi, mare bucurie , fuguta la asistenta, dar... pampersul era plin ochi cu alt kk, mai mult decat prima data . Am simtit ca innebunesc, mai ales ca nu mai aveam pampersi la mine. De plecat sa cumpar nu puteam, ca eram parcata pe bani si tocmai platisem ca zapacita la parcometru 4 ore si pierdeam banii si locul, eram in centrul Montrealului si era tare greu sa gasesc un magazin sau farmacie . Noroc ca am descoperit in spital un boutique cu jucarii pt copii unde aveau si pampersi. Buuun. Cumpar, pun punguta si dai si asteapta... si asteapta... si asteapta ... si mai asteapta... si tot asa. De la 9 dimineata si pana la 1 PM am asteptat si eu si nasul lui Alex care ne-a dus si a stat cu noi sa faca pipi copilul. Si copilul nimic. Intr-un final nu am mai putut sta si ne-am intors acasa "nepisulitzi", asa ca maine mai facem un drum de data asta cu tati, sa se enerveze si el. Dar macar am cu ce sa ii iau proba de urina de acasa si cred ca o duc direct, sa nu mai avem surprize, Sper doar sa fie ok, sa nu mai trebuiasca repetata ca imi iau campii.

Intre timp, parca in ciuda noastra, a parintilor care ne dam cu capul de pereti sa vedem ce are copilul, lui i-a revenit pofta de mancare, parca a si dormit mai bine noaptea trecuta, temperatura nu a mai facut de 24 de ore... Doamne ajuta sa il tina asa si sa ne fi agitat noi degeaba.

Ref. la schimbarea numelui ( raspuns pt Carmina) toata lumea simte nevoia vara sa se refreshuiasca (scuze de anglicism) asa ca eu cred ca schimbarea numelui ar putea aduce ceva bun in frecventa postarilor.

Gata, fug sa ma porcesc cu o pizza si o ... nu, o apa vroiam sa zic

Pupici

Monica 38+ cu printesica mica si Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by monicutza_bb
Noi nu am nascut nici azi. Nu ma grabesc sa nasc, dar nu mai suport sa am burta (sa nu uitam ca nu am avut decat 3 luni de pauza intre sarcini ). Sunt sigura ca voi duce dorul piticutei in burtica, sa o simt miscand acolo, protejata de orice... dar acum nu mai pot.

Am fost cu Alex astazi la spital pentru analize. A fost super-usor sa ii ia sange, l-a intepat in degetel (multumesc fetelor care mi-au raspuns la intrebarea asta), dar cu proba de urina am avut mari peripetii. La prima proba a facut si kk. Proba contaminata, spalam, punem alta punguta, asteptam. Buuun. Dupa 30 de minute, vad punguta plina ochi, mare bucurie , fuguta la asistenta, dar... pampersul era plin ochi cu alt kk, mai mult decat prima data . Am simtit ca innebunesc, mai ales ca nu mai aveam pampersi la mine. De plecat sa cumpar nu puteam, ca eram parcata pe bani si tocmai platisem ca zapacita la parcometru 4 ore si pierdeam banii si locul, eram in centrul Montrealului si era tare greu sa gasesc un magazin sau farmacie . Noroc ca am descoperit in spital un boutique cu jucarii pt copii unde aveau si pampersi. Buuun. Cumpar, pun punguta si dai si asteapta... si asteapta... si asteapta ... si mai asteapta... si tot asa. De la 9 dimineata si pana la 1 PM am asteptat si eu si nasul lui Alex care ne-a dus si a stat cu noi sa faca pipi copilul. Si copilul nimic. Intr-un final nu am mai putut sta si ne-am intors acasa "nepisulitzi", asa ca maine mai facem un drum de data asta cu tati, sa se enerveze si el. Dar macar am cu ce sa ii iau proba de urina de acasa si cred ca o duc direct, sa nu mai avem surprize, Sper doar sa fie ok, sa nu mai trebuiasca repetata ca imi iau campii.

Intre timp, parca in ciuda noastra, a parintilor care ne dam cu capul de pereti sa vedem ce are copilul, lui i-a revenit pofta de mancare, parca a si dormit mai bine noaptea trecuta, temperatura nu a mai facut de 24 de ore... Doamne ajuta sa il tina asa si sa ne fi agitat noi degeaba.

Ref. la schimbarea numelui ( raspuns pt Carmina) toata lumea simte nevoia vara sa se refreshuiasca (scuze de anglicism) asa ca eu cred ca schimbarea numelui ar putea aduce ceva bun in frecventa postarilor.

Gata, fug sa ma porcesc cu o pizza si o ... nu, o apa vroiam sa zic

Pupici

Monica 38+ cu printesica mica si Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Monicutza, te inteleg cu burtica, dar bine ca mai ai rabdare, las ca vine ea bebita.
Da, atea peripetii, eu nu aveam tarie sa stau acolo atit, ma duceam acasa si veneam a doua zi sau ii dadeam sa bea copilului ceva, nu stiu cum Alex dar a mea nae pobleme cu bautul, bea cit nu ii da, nu se da in laturi de la apa, suc si alte bauturi.
Dar nu te lasa magulita ca sa apucat de mincat si nu mai face febra, du controlul pina la capat, nu se stie niciodata, cum iti ziceam mai bine sa faci controlul degeaba decit sa nu faci si sa fie ceva au.
Cit despre pizza maninca acum ca dupa ce nasti stii bine ca un timp nai sa poti minca din cauza cascavalului.
la burtica, Alex si mamica neabdatoare sa vada bebita.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

fetelor,veniti sa va racoritzi cu noi?unde?aici:langa apa!

mami de danutu si monica

Mergi la inceput