Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (57)
Raspunsuri - Pagina 21
monicutza_bb spune:
Doroti eu sunt de acord cu schimbarea numelui. Poate asa se mai dezmorteste lumea si mai baga un cuvintel-doua despre odrasla din dotare. Dar se vede ca toata lumea este plecata in vacante si concedii. Nici eu nu prea am timp sa scriu cand este tati acasa, ca ne tot scoate la plimbari, sau mergem in vizite, sau facem ceva impreuna pe acasa. Noroc ca apuc sa mai scriu cateva randuri dimineata, dupa ce imi pleaca baietii.
Eu inca nu am nascut si abia acum imi dau seama ca devine chiar enervanta asteptarea asta din ultimele saptamani de sarcina (in general), ma simt ca o bomba cu ceas care poate exploda in orice moment. Nu mai zic de momentele haioase cand il sun pe sot la servici ca mi se face dor de el si toti colegii lui stau cu sufletul la gura: "ei, naste? gata?". Trebuie intai sa le spuna ca nu astazi, dezamagire totala, apoi putem continua conversatia normala. Sunt tare haiosi, ca si daca sun de 10 ori pe zi tot asa fac ![]()
Rudele si prietenii la fel, nu mai putem da si noi un telefon, asa de complezenta, ca prima intrebare este "naste Monica? de asta ne-ati sunat, nu?"
Oricum se vede ca ii place printesei in burtica, am mai avut doar cate o contractie razleata pe zi, in rest parca ma simt mai bine decat acum 2-3 luni.
Sa va povestesc putin si de cireselul din dotare. Duminica a luat-o pur si simplu la fuga fara nici un sprijin, si a batut livingul in lung si in lat de cateva ori, chiuind de fericire. Pana atunci mai facea 4-5 pasi, dar cu mare teama, trebuia neaparat sa fie cineva in spatele lui. Dar vad ca de duminica nu a mai avut initiative din astea, poate si pentru ca este bolnavior.
Eu m-am saturat de febra. Nu mai pot. Declar razboi febrei
De vineri Alex face in continuu febra. Initial am crezut ca este de la vaccinul RRO, acum nu stiu ce sa mai zic. Trebuie sa ii iasa si ceva masele si canini, dar parca nu as da vina pe ele pentru 39.3 temperatura. Oricum vedem si astazi ce se mai intampla si maine mergem la spital sa ii ia sange pentru analize. Pana si pediatrul este ingrijorat de atatea episoade de febra (cred ca de vreo 3 luni tot in febre o tinem).
Stie cineva cum se ia sange la piticuti asa mici? Ca al meu abia sta sa ii schimb pampersul, dar sa il intepe... Mi-e cam groaza de ce se va intampla maine dimineata.
Va
pe toate fetele care incearca sa mai tina viu acest topic si pe ciresele aferente
Monica
37+ cu
printesica mica si
Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
DANUTU spune:
arleena nu este firma de inscriptionari la noi,ar trebui sa merg cam la 100km distanta....
deci nu ma poate ajuta nimeni?
o zi racoroasa si sanatate!
camelia t nici eu nu as pleca de la munte pentru nimic in lume,doar in vizita binentzeles....mami de danutu si monica
DANUTU spune:
monicutza depinde de ce suspecteaza pediatrul.baietelului meu prima data i_a luat din degetel,caz in care nu doare extrem de tare nici nu dureaza mult,dar a doua oara......ii plangeam de mila.i_a luat din vena,l_au tinut 3 asistente......doamne cat a plans....
dar nu te speria,dupa cum ti_am spus cred ca depinde....de la copil la copil,nu putem face comparatii,de exemplu pitica nu plange niciodata la vaccin,e rezistenta la durere. sanatate si pupici la puiutmami de danutu si monica
OanaRusu spune:
Sa o iau pe rand:
Dana, acuma sar pe tine cu 

ca tare dor mi-a fost sa mai aud de voi, sa mai vad poze cu Andrei si sa aflu ce si cum mai faceti!
Mama mea e din marginimea Sibiului, nici nu stii ce dor mi-e de munte, da' musai sa prind cateva zile vara asta pe acolo - musai-musai mai ales dupa ce-mi mai faci si tu "pofta"!!
Apoi Monicutza, eu am dus 10 zile peste termen, ma intreba toata lumea intr-una "da' tu cand nasti" de parca eu as fi stiut
si cel mai greu a fost in spital, ca dupa ca toti erau plictisiti de raspunsul meu "nu, n-am avut contractii" am dat direct in contractii din min in min si nu ma credea chiar nimeni 
Da' vine ea printesa cand straluceste stelutza ei ![]()
Despre luat sange, la Paul a trebui sa-i ia din vena, dar asistenta a fost tare priceputa si chiar daca a plans, a trecut repede
curaj!!
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
...
Am pus aicicateva poze cu noi.Sunt si din Maramu.
iu all si o zi buna!!!
Dana siAndrei (6 mai 2006)
Varsta Andrei
Ia uite, aveti scaunel ca al nostru!! Si Paul doarme tare bine in el, mai ales cand mananca
trebuie sa caut poza !Oana Rusu - mamica de
OanaRusu spune:
Dana, tare frumoase poze 

, sa cresteti mari-mari, pana la bec ![]()
Oana Rusu - mamica de
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by monicutza_bb
Doroti eu sunt de acord cu schimbarea numelui. Poate asa se mai dezmorteste lumea si mai baga un cuvintel-doua despre odrasla din dotare. Dar se vede ca toata lumea este plecata in vacante si concedii. Nici eu nu prea am timp sa scriu cand este tati acasa, ca ne tot scoate la plimbari, sau mergem in vizite, sau facem ceva impreuna pe acasa. Noroc ca apuc sa mai scriu cateva randuri dimineata, dupa ce imi pleaca baietii.
Eu inca nu am nascut si abia acum imi dau seama ca devine chiar enervanta asteptarea asta din ultimele saptamani de sarcina (in general), ma simt ca o bomba cu ceas care poate exploda in orice moment. Nu mai zic de momentele haioase cand il sun pe sot la servici ca mi se face dor de el si toti colegii lui stau cu sufletul la gura: "ei, naste? gata?". Trebuie intai sa le spuna ca nu astazi, dezamagire totala, apoi putem continua conversatia normala. Sunt tare haiosi, ca si daca sun de 10 ori pe zi tot asa fac
Rudele si prietenii la fel, nu mai putem da si noi un telefon, asa de complezenta, ca prima intrebare este "naste Monica? de asta ne-ati sunat, nu?"
Oricum se vede ca ii place printesei in burtica, am mai avut doar cate o contractie razleata pe zi, in rest parca ma simt mai bine decat acum 2-3 luni.
Sa va povestesc putin si de cireselul din dotare. Duminica a luat-o pur si simplu la fuga fara nici un sprijin, si a batut livingul in lung si in lat de cateva ori, chiuind de fericire. Pana atunci mai facea 4-5 pasi, dar cu mare teama, trebuia neaparat sa fie cineva in spatele lui. Dar vad ca de duminica nu a mai avut initiative din astea, poate si pentru ca este bolnavior.
Eu m-am saturat de febra. Nu mai pot. Declar razboi febreiDe vineri Alex face in continuu febra. Initial am crezut ca este de la vaccinul RRO, acum nu stiu ce sa mai zic. Trebuie sa ii iasa si ceva masele si canini, dar parca nu as da vina pe ele pentru 39.3 temperatura. Oricum vedem si astazi ce se mai intampla si maine mergem la spital sa ii ia sange pentru analize. Pana si pediatrul este ingrijorat de atatea episoade de febra (cred ca de vreo 3 luni tot in febre o tinem).
Stie cineva cum se ia sange la piticuti asa mici? Ca al meu abia sta sa ii schimb pampersul, dar sa il intepe... Mi-e cam groaza de ce se va intampla maine dimineata.
Vape toate fetele care incearca sa mai tina viu acest topic si pe ciresele aferente
Monica37+ cu
printesica mica si
Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
Monicuta imi pare bine ca esti deacord cu mine.
Cit despre nastere, daca prima data iai luat pe toti prin surprindere acum stau si asteapta cel mai mic semn.
Despre Alex, nu sta acasa numaidecit megi la medic, mai bine mergi degeaba decit nu te duci si sa fie ceva.
Despre luat singele, de fiecare data se ducea mamica mea, cum ii lua nu stiu, dar reusea, si daca iti spun ca a mea tot asa nu sta nici la pampes, deci se poate.
Si lasa bebeca sa stea la caldut, acum vezi si tu ce inseamna neabdarea de a naste ca pima data nu ai avuto, oricum savureaza din plin ultimele clipe cu bebita in burtica ca sunt minunate, chiar daca obosesti rau.
Sanatate mult la Alex, rabdare la mamica si tatic si sedere frumoasa la bebita in burtica.
P.S. iati pregatit nume la bebita?
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
OanaRusu spune:
Hopa-sha, ca am uitat ![]()
De acord cu schimbatu' numelui - da' zau daca am alta idee mai buna... pun la fermentat si poate iese ceva zilele astea...
Oana Rusu - mamica de
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by OanaRusu
Hopa-sha, ca am uitat
De acord cu schimbatu' numelui - da' zau daca am alta idee mai buna... pun la fermentat si poate iese ceva zilele astea...
Oana Rusu - mamica dePaul-Victor, din 21 iunie 2006
Astept cu rabdare.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
carminabulina spune:
Buna seara buna seara!!!
Monica nu te grabi la nascut ca fata mare la maritat
. Acum e inca bine...zic eu. cel putin imi amintesc ca stfel de sfaturi primeam si eu inainte de a naste si era doar unul singur. Sa vad ce ma fac la anu'?!
Pentru ca s-au adunat ceva evenimente in viata mea am zis ca e musai sa mai scriu si eu un rand doua ca nu o fi foc daca adorm mai tarziu cu 10 minute
Deci: ieri am avut examenul auto...aaaa dar sa va spun ca martea trecuta mi-a venit si masina asa ca o saptamana am stat si am admirat-o de la balcon... asa si cum va spuneam ieri pe caldura aceea infioratoare eu am dat traseul in IOR. Si am luat fetelor. va vine sa credeti???? Azi am fost sa depun taxa de 45 roni si maine imi ridic permisul si in trafic cu mine
brmmm brmmm.
Azi am fost la eco si mi-am vazut progenitura. Daca va spun ca e frumoasa foc, ma credeti
? Este atat de mic ca nu-mi vine sa cred ca va deveni o obraznicatura ca cea pe care o am deja acasa.
In alta ordine de idei al meu copil e iar la dieta. Mananca numai biberon, doar 3 pe zi, aprox 750 ml. O fi de la gingi o fi de la caldura, habar nu am. Cert este ca eu sunt cam suparata din cauza asta, insa a mai avut el momente din astea si le-am depasit pana la urma si nu a murit nimeni de foame. (eu acum ma consolez singurica ca sa nu dau cu capul de tastatura de nervi
).
A avut o diaree rebela insa a ramas cu niste gaze in burtica si ma parfumeaza toata ziua, este foarte nervos catodata mai ales cand nu-i iese ceva sau nu se face ca el. LA inceput m-u cam speriat crizele astea ale lui, parca nu era copilul meu, mi-l inlocuise cineva, dar mi s-a explicat ca e doar o faza, (asa sa fie) ca altfel albesc de tot.
Cat despre schimbarea titlului sau ce o fi eu nu am nimic de adaugat impotriva, sunt de acord. Dar vreau sa intreb care ar fi ratiunea acestui lucru? De ce crezi Doroti ca atunci s-ar scrie mai cu spor?
6+