Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (57)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Dana lui Andrei, am vazut pozele, foarte frumoase, Andreiu' s-ia mai schimbat fizionomia, e mare de-acum, ce sa mai zic! Daca nu plecam maine la Valcea poate ne vedem in Plaza Romania la o cafea. Daca plecam, ramane pe weekendul urmator. Vreau sa va rog sa veniti acolo toate fetele care nu si-au luat tricourile.Adica: tu, Roxaniciu, Vivi ca sa-i dau palariuta, prietena lui Papadie ( btw, cei de la posta au pierdut recomandata, cica ma despagubesc, mi-e si sila sa ma mai duc la posta, insa mai am un tricou de rezerva, asta-i cel mai important lucru )
Asadar, astazi aflu ce si cum si va anunt, postez si aici si va trimit la toate si cate un mesaj pe privat, eventual va sun pe cele care sunteti in agenda mea de telefon.
Carmina, felicitari pentru masina si permis! Sa le stapanesti sanatoasa.
Monicutza, cand nasti pana la urma? Sa anunti pentru galerie, stii tu! M-am distrat la faza cu pisulitul...
adriana, stam in casa cu AC-ul, aia facem cu bebicii pe aici...de-aia vreau sa plec cu Alec, cald e peste tot insa la Valcea am posibilitatea sa plec prin imprejurimi, unde e totusi munte si este alt aer de respirat, mai putin poluat.
Am depus acte pentru pasaportul copilului. A iesit tare frumusel in poza. Si serios, ca un om mare. Azi ma voi stradui sa pun niste poze din Moldova pe minisite-ul lui Razacila.

Din partea mea, puteti sa schimbati orice in denumire. Mi-e total indiferent.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Salutari tuturor

ce dor mi-a fost de voi ! in sfarsit am si eu net ! au venit ieri baietii si mi l-au instalat, ca de luni tot asteptam.

Vreau sa spun LA MULTI ANI tuturor celor care s-au sarbatorit in ultimele 2 saptamani cat nu am scris, sa fiti sanatosi si norocosi !

Am vazut poze cu dezmotzati ( adica cei care au ramas fara motz ), cu renovari, cu concedii, tortuletze ! Mi-au placut toate-toate !

Monicutza te pup si nastere usoara si recuperare rapida !!!

Imi pare rau sa aud ca unele cirese au fost bolnavioare. Si al meu a facut febra si bubite cam la 10 zile dupa vaccinul de la 1 an, cu vomat...tot tacamul. Am plecat cu el cu febra si a si vomat de 2 ori pe avion, nu de la zbor, ci de la febra...a doua zi au aparut bubitele si a 3-a zi au disparut.

In rest suntem bine, sanatosi, voiosi, cam tuflitzi de caldura...dar il scoatem dimineata pe la 7:30 ( ca se trezeste pe la 6-6:30 ) si seara pe la 7. In casa e ok ca avem aer si ii dam drumul din cand in cand.
Sunt f multumita de pampersii Pampers, nu am avut "accidente" pana acum.
Cerealele de la Nestle nu prea imi plac, sunt diferite de Nestle din Canada, adica ies cam flescaite si lipicioase, asa ca am sa incerc alte cereale.
Nu stiu ce lapte praf sa ii cumpar, as incerca Milumil cu cereale...am inteles ca este la fel de fliud ca si laptele praf normal, deci cerealele nu-l fac mai gros. Sau sa iau Nestle ???
Mananca Almette pe paine, iaurturi cu fructe de orice fel, creme de vanilie de la Danone, Danone iaurt simplu...deci la capitolul iaurt e bine.
I-a facut mama ciorba cu perisoare si supa cu galuste si sunt fff bune ( eu nu stiu nici galuste nici perisoare...sunt cam varza la gatit ). In schimb nu prea mai vrea ou...
Ii dau piersici si caise in fiecare dimineata, banana nu prea ca vreau sa profit de fructele de sezon.

Carmina felicitari pt carnet si masinutza !
Eu nu am aer aici la masina si e tare rau...asa ca evit sa-l iau cu masina pana se mai racoreste.

Daca apare vreo intalnire o sa vreau sa vin si eu !
Va las acum ca am scriiissss cam mult ! pupici

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Salutare!
Ce caldura infioratoare, e groaznic.Stam in casa, ca mie si la 9 dimineata mi se pare imposibil de respirat si iesim abia seara pe la 8. Alex ma capiaza, dar o inteleg si pe ea . Nu avem acasa a.c. si temperatura e de 32 de grade in casa. Abia astept sa plecam saptamana viitoare la munte.
Miti, ma bucur ca ati ajuns cu bine! Trebuie sa fi fost tare greu atata drum si cu Alex care nu se simtea bine.... Referitor la lapte praf eu ii dau Milumil si nu e chiar asa subtire. Se da cu tetina cu orificiu larg. Contine orez si porumb, e f. bun, Alexandra e innebunita. Cred ca nu as avea nici o sansa cu laptele de vaca, asa ca o las cu Milumil.
Lacra, pupici lui Alec serios din pasaport.
Doroti, in legatura cu schimbarea denumirii, eu cred ca nu ar fi mai multe postari. Eu cred ca multe mamici ne citesc, doar ca unele nu vor sa scrie pt ca sunt suparate, iar altele nu au timp sau chef sa o faca. la Guguta scumpa.
Carmina, felicitari pt masina si carnet. Si mie imi spunea Radu zilele trecute ca ar trebui sa facem un credit sa luam masina pt mine, ca mi-ar fi utila. Dar asta, asa pe la anul, inainte de a incepe serviciul... Pai, atunci....mie acum mi-ar trebui cand am timp sa ma plimb cu puiutul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Bine ai revenit miti sa aveti o vacanta placuta.
Lacri daca plecati in we din Bucuresti distractie placuta.
Oana di iesi, nu stiu asa mio venit mie o idee, cit despre ca stau in umbra, eu asta stiu, iti garantez ca 70% din listuta citeste, ceilalti ori nau net, oi au uitat de forum, dar restul citesc, dintre care jumate is suparate, vreo citeva nau chef de scris, citeva is ocupate si restul scriu.
Dar nu ati atras nimeni atentia la a doua paret a mesajului?Propuneam si eu un concurs cu cea mai buna povestioara despre ciresele, poate asa se apuca lumea de scris.
Va doresc un we placut(stiti ca acasa nu am cum sa intru).

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

La multi ani, Ilinca !!! Sa fii sanatoasa si sa ai mult noroc !!
Raluca, pupam fetita sarbatorita!!!
Steluta, voi ce mai faceti? Sa nu spui ca ai plecat si tu cu sotul tau pe meleaguri indepartate!

Mergi la inceput

Miti, bine ai venit! Lume noua pe la noi Referitor la laptic...incepand de ieri ii dau lui Alec Milumil 3, cu cereale, la ultima masa. Dimineata ii dau tot Humana 3. Am intrebat asistenta daca sa-l trec pe Razacila pe lapte de vaca si mi-a zis ca nu, in nici un caz in timpul verii. Din cauza de fermentatie. Te anunt cand ne intalnim. Stii unde e Plaza Romania? Sa-l aduci si pe Alex, este obligatoriu!
La noi se iese in Politehnica incepand cu ora 20.00. Eu ies cu Alec de la 18.30 pentru ca dumnealui, Razacila, nu mai rezista in casa. Si ieri, si astazi, am crezut ca o sa se urce pe pereti de nerabdare.
Doroti, multumim Cat despre povestioare, eu zic sa o lasam pentru vremuri mai racoroase. Acum este si perioada concediilor...
Este, intradevar, de nesuportat caldura asta. Solutia este aceea sa o tulim cu totii pe cai racoroase de munte. Eu stiu cateva...mergeti cu noi?

Mergi la inceput

Am pus cateva poze noi pe minisite: www.freewebs.com/alexandruflorinborza/poze.htm" target="_blank"> Pozeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANUTU spune:

lyly frumoase fotografii,e frumusel tare alexul!

mami de danutu si monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

mai-mai, pe unde umblati mai copii ?

Eu azi m-am tuns putin si m-am vopsit. Sunt f incantata pt ca nu ma mai suportam asa de neingrijita.
Maine am de gand sa ma ingrijesc putin si de ten...sper sa apuc.
Mi-am cumparat si placa de par, si azi m-a facut cu placa la coafor ca sa iau si eu exemplu de la tanti aia. Sunt curioasa cum o sa ies cand o sa ma fac singura.

Pana la urma am ales Nestle Junior si deja am inceput sa pun 2/3 laptele din Canada si 1/3 Nestle Junior. L-a mancat f bine. Incet-incet o sa-l trec pe asta nou.

Voi cum ii imbracati afara ? Eu seara ii pun doar un body maieu si fara picior, adica pur si simplu un body maieu. Doar dimineata ii dau tricou si pantaloni scurti, ca iese afara pe la 7:30 dimineata.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Buna seara, fetelor, ne mai tineti minte ?

Am intrat si eu intr-un moment liber si ce vad: FELICITARI CARMINABULINA !!! Sa fie-ntr-un ceas bun, sarcina usoara si bb sanatos !!! Felicitari si pt carnet, vezi sa nu faci ca mine, care am conds putin dupa ce l-am luat, dupa care burta nu mi-a mai incaput sub volan si am renuntat, iar dupa nastere n-am mai avut curaj.
Monicutza, nastere usoara si bb sanatos !!

Vad ca sunteti curajoase ! Eu as mai vrea un gongutzel, dar oricum nu pot mai devreme de 2 ani, din motive de cezariana, si cand im aduc aminte de primele luni cu plansul ala care parca nu se mai oprea ... parca ma mai gandesc :)

Noi suntem bine, am facut un set complet de analize si inca maiasteptam niste rezultate, dar se pare ca e ok; la nastere Gongutza fusese diagnosticata cu Hidronefroza grd. I la rinichiul stang, dar se pare ca incet-incet intra in normal; si noi a trebuit sa-i facem uroculturi in fiecare luna, asa cza stiu cum e sa stai langa bb si sa astepti sa se pishuleasca ... si sa stea si cat mai nemiscat sa nu se desprinda punga ...

In rest, mofturosi cat incape, nu prea ne plac legumele si carnea, decat "mascate" cu iaurt. Cereale, fructe si lapte (Humana 2, ca Humana 3 se facea prea gros si nu-i placea) merg, dar nu in cantitati industriale.
Am inceput sa gustam (si ne plac) paine, telemea (de vaca, nesarata), cascaval, masline, covrigi; nu ne plac galustele, cartofii, sunca, rosiile, morcovii ...

Va pupam pe toti si sper sa mai reusesc sa va citesc din urma ...

Boghi

poze Gongutza
si alte poze

Mergi la inceput