Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (57)
Raspunsuri - Pagina 24
papadie spune:
Intru scurt sa va salut. Noi azi am ieist din spital. sunt super obosita. Acum doua saptamani Sofia a avut angina si un virus vechi deci spital cu antibiotic si perfuzii pt deshidratare de duminica pana joi. venit acasa. vineri catrina vomat, febra etc. mers la spital. diagnostic magen darm grippe (gripa la intestine si stomac am impresia ca gastroenterita ii zice in RO). sambata internat catrina care doua zile numa a dormit de deshidratata ce era. duminica suprise am internat-o si pe sofia cu acelasi diagnostic. azi am ajuns finally acasa. st chioara de oboseala. maine citesc din urma.
aveti geija la copilasi sa nu manince frcute nespalate, sa nu linga jucariile altor copii si daca se intampla nefacuta sa-i hidratati!!!
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
adriana spune:
Papa, am citit la Germanika ce ai patit.. Muulta sanatate fetitelor, acuma cred ca e randul vostru, nu?
.. A fost viral?
Boghi, bine ai revenit![]()
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
DANUTU spune:
miti2004
exact cum ai spus tu imi imbrac si eu pitica.dimineata cu tricouas si pantalonas scurt sau rochita,iar pe timpul zilei in maieu si pampers,atat,deci.....nu cred ca e prea putin pentru ca e exagerat de cald,
si sanatate.
mami de danutu si monica
LYLY809 spune:
Danutu, multumim pentru aprecieri!
Bogdana, nu stiam ca ai avut probleme cu Gongutza...ne bucuram ca acum e bine si ca ai mai scris![]()
Papadie, sanatate la fetite! Mda, multe belele pot sa apara de la fructe nespalate... fetit vecinei a facut si oxiuri si limbrici
De aceea mor de ciuda cand il vad pe Alec bagand pietrele de pe jos in gura sau alte minunatii descoperite de el prin Politehnica
Si nu vrea sa inteleaga semnificatia cuvantului "NU"! Ii spun:" Nu, Alec, nu ai voie acolo sau nu ai voie sa faci aia!" iar el se batzaie si vocifereaza pe limba lui foarte nervos ca vreau sa-i interzic ceea ce el are chef sa faca
. De cele mai multe ori are asa un ton in voce incat pot sa jur ca se cearta cu mine
Ma infrunta pur si simplu, ce sa va mai zic
; asta-i ghiaurelul meu cel mic. Azi am fost la o prietena care are casa pe langa Bucuresti. Nu s-a lasat pana nu a cazut in nas. Nu a dormit toata ziulica... inca nu am plecat la Valcea. M-am razgandit. Mai stam o zi-doua, poate avem ocazia sa o tulim la Moeciu![]()
Vad ca tare putin mai scrieti. Hm, care-o fi motivul? Cand vad atat de putine postari, nu mai am chef nici eu sa scriu.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
monicutza_bb spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Vad ca tare putin mai scrieti. Hm, care-o fi motivul? Cand vad atat de putine postari, nu mai am chef nici eu sa scriu.
Pai cred ca fiecare simte acelasi lucru ca si tine si din cauza asta nu mai scriu fetele
Poate daca fiecare s-ar mobiliza si ar scrie cateva cuvintele la 2-3 zile, ar fi alfel si nu ar mai fugi subiectul uneori tocmai pe a treia pagina.
Inca nu am nascut, parca vad ca ma rog de pitica sa iasa ca depasim termenul
Aaa, si ce e mai important... lui Alex i-a iesit primul premolar. Se vad si se simt doi coltisori, deci inca nu a iesit toata maseluta, dar probabil ca si asta ne-a chinuit saptamana trecuta cu febra si stare bolnavicioasa si lipsa poftei de mancare.
Papa multa sanatate fetelor, ce nasol ca au fost amandoua bolnavioare in acelasi timp. Cred ca este groaznic sa iti vezi copilasii in spital, cu perfuzii. Un
mare de la Alex, sa se refaca fetele cat mai repede.Doroti eu nu am comentat nimic ref. la povestioara despre ciresel pentru ca stiu ca nu voi putea. Nu prea mai pot sta mult in fund, la calculator, ca am niste dureri de bazin nasoale. Poate dupa ce nasc, dar nu promit nimic de acum.
Miti bine ai ajuns acasa, iti doresc ca totul sa mearga cum ai planuit. Bafta multa. Sa ne povestesti cum s-a adaptat Alex la viata din Romania. Si de asemenea, cum te-ai re-adaptat si tu
Va pup

Monica
38+ cu
printesica mica si
Alex (18 iunie 2006)Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by miti2004
mai-mai, pe unde umblati mai copii ?
Eu azi m-am tuns putin si m-am vopsit. Sunt f incantata pt ca nu ma mai suportam asa de neingrijita.
Maine am de gand sa ma ingrijesc putin si de ten...sper sa apuc.
Mi-am cumparat si placa de par, si azi m-a facut cu placa la coafor ca sa iau si eu exemplu de la tanti aia. Sunt curioasa cum o sa ies cand o sa ma fac singura.
Voi cum ii imbracati afara ? Eu seara ii pun doar un body maieu si fara picior, adica pur si simplu un body maieu. Doar dimineata ii dau tricou si pantaloni scurti, ca iese afara pe la 7:30 dimineata.
miti, mamica de20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Pune poze sa vedem noua coafura.
Eu pe a mea ghidusa o imbrac numai cu pampes, mai mult nimic, ziua nu ese afara, doar dimineata si seara, soarele nui puternic, da de cald ii foarte cald, aaa am uitat ii dau si palarioara.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by bogdanai
Buna seara, fetelor, ne mai tineti minte ?
Noi suntem bine, am facut un set complet de analize si inca maiasteptam niste rezultate, dar se pare ca e ok; la nastere Gongutza fusese diagnosticata cu Hidronefroza grd. I la rinichiul stang, dar se pare ca incet-incet intra in normal; si noi a trebuit sa-i facem uroculturi in fiecare luna, asa cza stiu cum e sa stai langa bb si sa astepti sa se pishuleasca ... si sa stea si cat mai nemiscat sa nu se desprinda punga ...
In rest, mofturosi cat incape, nu prea ne plac legumele si carnea, decat "mascate" cu iaurt. Cereale, fructe si lapte (Humana 2, ca Humana 3 se facea prea gros si nu-i placea) merg, dar nu in cantitati industriale.
Am inceput sa gustam (si ne plac) paine, telemea (de vaca, nesarata), cascaval, masline, covrigi; nu ne plac galustele, cartofii, sunca, rosiile, morcovii ...
Va pupam pe toti si sper sa mai reusesc sa va citesc din urma ...
Boghi
poze Gongutza
si alte poze
Bine ai revenit Bagdana.
Nici eu nam stiut ca gonguta a fost bolnavioara, dar bine ca acum e sanatoasa.
Cit despe mincare, au si ei toane.
gonguta.doroti_5
cu
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by papadie
Intru scurt sa va salut. Noi azi am ieist din spital. sunt super obosita. Acum doua saptamani Sofia a avut angina si un virus vechi deci spital cu antibiotic si perfuzii pt deshidratare de duminica pana joi. venit acasa. vineri catrina vomat, febra etc. mers la spital. diagnostic magen darm grippe (gripa la intestine si stomac am impresia ca gastroenterita ii zice in RO). sambata internat catrina care doua zile numa a dormit de deshidratata ce era. duminica suprise am internat-o si pe sofia cu acelasi diagnostic. azi am ajuns finally acasa. st chioara de oboseala. maine citesc din urma.
aveti geija la copilasi sa nu manince frcute nespalate, sa nu linga jucariile altor copii si daca se intampla nefacuta sa-i hidratati!!!
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
Papadiuta, multa sanatate la fetite si voua, sper sa nu se mai intoarca virusul cela vechi.
doroti_5
cu
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
De aceea mor de ciuda cand il vad pe Alec bagand pietrele de pe jos in gura sau alte minunatii descoperite de el prin PolitehnicaSi nu vrea sa inteleaga semnificatia cuvantului "NU"! Ii spun:" Nu, Alec, nu ai voie acolo sau nu ai voie sa faci aia!" iar el se batzaie si vocifereaza pe limba lui foarte nervos ca vreau sa-i interzic ceea ce el are chef sa faca
. De cele mai multe ori are asa un ton in voce incat pot sa jur ca se cearta cu mine
Ma infrunta pur si simplu, ce sa va mai zic
; asta-i ghiaurelul meu cel mic. Azi am fost la o prietena care are casa pe langa Bucuresti. Nu s-a lasat pana nu a cazut in nas. Nu a dormit toata ziulica... inca nu am plecat la Valcea. M-am razgandit. Mai stam o zi-doua, poate avem ocazia sa o tulim la Moeciu
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
Lacri sa stii ca eu nu fac nervi eu fac spume cind o vad, si tot ii explic ca nu e bun, ca nu se poate, si ea ma intreaba "niu?" si pune in gura, cum sa nu faci nervi, ca ea stie destul de bine cei aia nu.Cit despe caderile in nas, sa nuti spun ca numai io trecut julitura de la nas si eri ia o cazut si sio afisat asa o frumsete pe frunte si nas, si asta pe loc drept, si ma gindesc ca in 2saptamini avem o nunta si nu as vrea sa fie cu "semne de buna purtare".
doroti_5
cu
Asa de mari suntem
dandusa spune:
Fetelor,va rog din suflet ,faceti ceva...,s-o ajutati pe micuta www.sonia.as.ro/" target="_blank"> Sonia...
Daca doriti sa flati mai multe detalii,ca invit sa cititi aici...
Micuta are nevoie de 90.000$,pentru singura operatie posibila din lume...,singura sansa care i-ar reda linistea si bucuria de a trai...,va rog mult trimiteti mai departe pagina micutei,prin e-mail,fax...,vorbiti cunoscutilor de ea...,ajutati-o cum puteti...,oricit de putin...,va rog tare...
Sonia,este "capsunica de 2007"...,transmiteti macar un gind bun mamici ei Kay...,rugati-va la d-zeu sa o ajute...,va rog mult...
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

20 iunie 2006