Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (57)
Raspunsuri - Pagina 15
DANUTU spune:
cami frumoase fotografii,frumoasa fetita si frumosi parinti.sanatate multa!
mami de danutu si monica
adriana spune:
Monicutza, eu sunt emotionata
.. Ce relaxata esti pentru o nastere, eu ma dadeam cu capul de pereti pana acum.. Nastere usoara
Asteptam vesti si poze cu fetitza mica
Arleena, sanatate mai, ce mai faceti? L-ai intarcat?
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by CamiM
...
Lya merci!! Ai dreptate zicem noi ca vrem baietei sau fetite la nr 2 dar stim prea bine ca o sa ne topeasca indiferent ce sex or sa aiba..Eu imi doream mult baietel, asa a fost dintotdeauna si sotul la fel dar acum suntem absolut topiti dupa fetite..amandoi. Am vrea baietel urmatorul doar asa sa avem cate unul din fiecare
![]()
Sofia papa cam ce papam noi la pranz( supite , ciorbite, mancarica, bine fara sare) si in plus dimineata si seara legume si fructe de bebei si cereale si iaurtel.
Am pus www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/72157600651395731/" target="_blank">aici cateva poze noi( de la mot..turta si de la gradina botanica ) sunt cam alandala dar nu am avut vreme sa le asez frumos.
Gata vasi sper sa ne citim in curand cu bine!!
Cami &Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/72157600342359474/" target="_blank">pozici si filme
Ei, ca-mi era chiar dor de Soficu'
l ce mare s-a facut!!! Si asa parutz bogat si mare are! Carlionti ca Paul Ce gradina botanica e aceea? tare frumoase poze!!
Mutare usoara!! (ca eu una am oroare de mutari... m-am mutat la un mom dat de 3 ori in aprox 14 luni....
)PS Si scaunelul de masina m-a dat gata
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
OanaRusu spune:
Danutu
ici la printesa ta!
si mai povesteste, ca e tare frumos 
Oana Rusu - mamica de
OanaRusu spune:
Oana.iat uite aici
meritata ca n-am ajuns la pag 3!!!
Si noi cam tot asa papam, ca daca tata e la regim (destul de lejer, da' tot regim e ca n-avem voie grasimi, carnita numai de pui etc) suntem si noi pe-un meniu. Ar tb sa mai plece kg in plus (cu regimu') da' am eu grija sa compensez... cu cate o evadare
(din regim, desigur...)
In sfarsit, poze de la un an. Noi nu taiem motzu' ca suntem ardeleni
da' ne-am sarbatorit in 2 ture ca de, ne respectam ![]()
Oana Rusu - mamica de
DANUTU spune:
OanaRusu fii atenta ce imi ceri ca eu cand ma apuc de povestit n_o sa mai avetzi loc de mine![]()

piticul cel mare era urcat in patut la sora_sa si nu se putea da jos si plangea,aruncase_ra tot din patut:saltea,pilota,jucarii..........si culmea imi rupsesera o gramada de tapet de pe perete................si sotul ce facea?dormea de n_avea aer.......

.am ras cu lacrimi de peisajul din dormitor....dar asta pentru ca ma apuc peste putin timp de renovare dar.....daca era dupa?????
o sa revin mai tarziu si cu foto.....am avut grija sa le fac si pe astea....va pup
frumos piciul tau!mami de danutu si monicapozici cu pitici
neda spune:
Buna livada!
In primul rind felicitam toate ciresele pt progresele lor.Am vazut poze cu toate ciresele .Ne cerem scuze ca noi nu am mai intrat dar mamai e tare obosita si Mihai ii stoarce toata energia pe care o mai are.
Am inceput si noi sa umblam cam de o saptamina.Suntem extrem de lenesi.NU papam singuri nu avem nici macar intentia sa ne tinem singuri sticla.Preferam sa fim serviti.Singurul lucru pe care il face singurel e sa se spele pe dinti.Aprop , cred ca e stingagi.Isi foloseste ff mult mina stinga.Cum sa il dezvat de obiceiul asta?Aveti idee?Ce mai facem? Vorbim toata ziua.Stie ff multe cuvinte.: stila(sticla), bla(bila), Us(Urs), Pis(please),ces(ceas),Da, Ata(gata).Si cind zice "ata" la mancare apoi doane fereste sa mai deschida odata gurita.Ata e ATA.!si multe altele, ca nu imi amintesc acum.Cert e ca de fiecare data cind aude un cuvint se uita in gura mea, ii repet de 2-3 ori si incearca sa zica si el.Urmatorul meu proiect e olita.Nu stiu cum sa il fac sa ste pe ea.Nu vrea.
revin
neda spune:
am trimis repede mesajul sa nu fiu nevoita sa il scriu din nou caci de cele mai multe ori mi se sterge ...
Deci, voi cum faceti sa stea pe olita?
Suntem tot o piticanie.La un an am avut 75cm si 7.500kg
Monicutza[/red]-ce emotii. Iti doresc o nastere usoara si rapida !
Noutati despre mine ar fi ca sunt insarcinata in 11 sapt.Nu am simptome si asta ma cam sperie.Dar pina cum totul pare a fi ok.
am pus ceva poze mai recente
http://good-times.webshots.com/album/559285893OzEsET?vhost=good-times
neda
DANUTU spune:
am uitat sa intreb:spunetzi_mi va rog ,pentru pitica mea nu se poate un tricouas de ala frumos cum au piticii vostri?cu cine trebuie sa vorbesc?
mami de danutu si monica
noi cu olita?????nici nu am incercat macar.....pozele cu "renovarea"

Sofia