Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (57)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Buna seara!
Ne-am intors de pe meleaguri moldovenesti ( si nu numai). Asadar, am vizitat casele strabunicilor, orasul natal al lui mami si, din nou, Buzaul.
In Barlad ne-am plimbat prin gradina publica care este absolut superba.Nu ma asteptam sa fie atat e frumoasa! Am fost si la Zoo, am vazut multe animale, preferatul lui Moaca a fost tigrul, caci e ca o pisica mai mare si pisicutele sunt cele mai oachese si jucause feline.
Am inceput o cura de calciu de 10 zile din cauza de rahitism. Am mancat mult si bine pe unde am fost. Eu am mai dat jos un kil, curios lucru
Oricum, tot mai bine-i acasa.
Ne-am intalnit din nou si cu Sebitza. Ne plac prietenii nostri din livada.

Fetele plimbarete, care ati avut nevoie de pasaport pentru copilasi, cum o fi mai bine, sa-i faci pasaport separat copilului, sa-l treci pe pasaportul unuia dintre parintii sau pe pasaportul ambilor parinti? Asta asa, ca fapt divers. Maine-poimaine trebuie sa decidem si lucrul asta.
Alec are deja pregatite: galetusa de nisip, slipul, vestuta de salvare....

Revin mai tarziu, caci Moaca a adormit, prilej sa pun o praji cu caise la cuptor

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Lacramioara, v-am trimis pozele pe mail.Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

quote:
Originally posted by neda

Buna livada!
In primul rind felicitam toate ciresele pt progresele lor.Am vazut poze cu toate ciresele .Ne cerem scuze ca noi nu am mai intrat dar mamai e tare obosita si Mihai ii stoarce toata energia pe care o mai are.
Am inceput si noi sa umblam cam de o saptamina.Suntem extrem de lenesi.NU papam singuri nu avem nici macar intentia sa ne tinem singuri sticla.Preferam sa fim serviti.Singurul lucru pe care il face singurel e sa se spele pe dinti.Aprop , cred ca e stingagi.Isi foloseste ff mult mina stinga.Cum sa il dezvat de obiceiul asta?Aveti idee?Ce mai facem? Vorbim toata ziua.Stie ff multe cuvinte.: stila(sticla), bla(bila), Us(Urs), Pis(please),ces(ceas),Da, Ata(gata).Si cind zice "ata" la mancare apoi doane fereste sa mai deschida odata gurita.Ata e ATA.!si multe altele, ca nu imi amintesc acum.Cert e ca de fiecare data cind aude un cuvint se uita in gura mea, ii repet de 2-3 ori si incearca sa zica si el.Urmatorul meu proiect e olita.Nu stiu cum sa il fac sa ste pe ea.Nu vrea.

revin

Neda felicitari pt sarcina!!!

In legatura cu mana stanga a copilului, de ce vrei sa-l dezveti? Nu este nici o greseala faptul ca copilul este stangaci. Sotul meu e stangaci, soacra mea este stangce..si no problem...din contra se spune ca acesti oameni sunt foarte inteligenti sau oarte creativi.Pe deasupra eu cred ca l-ai chinui pe copil sa-l dezveti de la eva ce natural pt el. Ar putea deveni o rauma, am auzit de cazuri din acestea. Toti oamenii pe care eu i-am cunoscut personal de a fii stangaci sau am auzit despre ei de la prieteni au avut ceva deosebit. Ar trebui sa incerci sa vezi lucrurile pozitiv! Eu chiar mi-am dorit ca Kailan sa fie stangaci, dupa sotul, dar se pare ca va fii "dreptar"...poate ca urmatorul, nu se stie...
Fii linistita ca totul va fii bine
-ici la stangarici! Sa stii ca spune foarte multe cuvinte deja in comparatie cu Kailan...fii mandra!

Mergi la inceput

Neda, eu sunt stangace. Joc tenis de camp si cu stanga si cu dreapta Scriu cu dreapta si chitara o tin ca dreptacii. Insa toate celelalte kestii le fac cu stanga ( aruncat obiecte, dat cu piciorul in minge sau... ma rog, unde este nevoie). Stangacii au avantajul ca pot folosi ambele maini la fel de bine daca de mici invata sa foloseasca si dreapta. Asadar, despre stangaci, numai vesti bune
Alec cere sa faca la olita de 8 zile.De fapt, cerea mai demult, dar noi, mai putin inteligenti ca Mai Marele Imashului, ii ignoram cererea... Zice pur si simplu "kk".
Mai zice: mama, tata ( cateodata tita), gata, da cand aproba. Si multe cuvinte pe limba lor, a copiilor mici.
Poate totusi ati facut careva pasaport la copchilas si-mi spuneti si mie daca-i mai avantajos sa aiba separat sau nu.
Danutu, eu am facut tricourile, insa cele pe care le mai am sunt deja promise. Imi pare rau.
Va doresc nopticica buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

LAcri, eu am pus-o pe Cornelia pe pasaportul meu. Nu e absolut nici o diferenta daca are sau nu pasaportul lui, decat daca vrei sa-l trimiti cu altcineva la plimbare.. ceea ce cred ca e putin probabil pentru ca astia mici inca depind de noi..
Felicitari pt cuvantul magic, si eu am inceput s-o pun pe olita dar nu s-a prins inca care-i treaba.. De vorbit vorbeste o tona, pe limba ei pasareasca, dar ce e amuzant e faptul ca tot timpul ne intreaba ceva, adica incepe sa vorbeasca si urca intr-o intrebare ultimele cuvinte.. ea stie ce spune.

Neda, felicitari pentru sarcina.. Sa fie un bebe sanatos si frumos. Apropo de mana stanga, sunt de acord cu ce au spus fetele, lasa-l in pace, e normal si cred ca faci mai mult rau daca incerci sa-l schimbi. Nu-l lega de manuta, plizzz.

Carmina, bebele tau ce mai face?

Tare as mai vrea sa o vad pe Petra, pe Hora, Sara.. pe Sofia..
Apropo papadie, multa sanatate iti doresc, am vazut ca fetele sunt bolnavioare.. Off.. sper sa va faceti bine repede..

Fug

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Adriana, multumesc pentru raspuns. Cred ca o sa-l pun si pe pasaportul meu si pe cel al sotului. Oricum, taxele pentru un pasaport separat sunt 100 lei, iar taxa pentru a adauga copilul pe pasaportul tau costa 8 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by DANUTU

OanaRusu fii atenta ce imi ceri ca eu cand ma apuc de povestit n_o sa mai avetzi loc de mine
sambata dupaamiaza dupa ce mi_am terminat treburile i_am lasat jumatate de ora pe strumfii mei,cu sotul si am venit la calculator.am stat linistita binentzeles dar cand m_am dus acasa..............................................piticul cel mare era urcat in patut la sora_sa si nu se putea da jos si plangea,aruncase_ra tot din patut:saltea,pilota,jucarii..........si culmea imi rupsesera o gramada de tapet de pe perete................si sotul ce facea?dormea de n_avea aer........
am ras cu lacrimi de peisajul din dormitor....dar asta pentru ca ma apuc peste putin timp de renovare dar.....daca era dupa?????
o sa revin mai tarziu si cu foto.....am avut grija sa le fac si pe astea....
va pup
eu ti_am povestit,tu imi dai tort?
frumos piciul tau!

mami de danutu si monica
pozici cu pitici

Danutu, , eu astept "dovada"!!!! adica pozele

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Danutu, harnici prunci ai daca stau impreuna cu gemenii lui frate-meu, pun de-o firma de renovari - si gemenii sunt experti la jupui tapet de pe perete la Danutz si la Monica!
Tortul ala deja e gata da' e usor de facut altul - asta e preferatul meu, si se pare ca si Paul il apreciaza - ii plac f mult portocalele.

Felicitari Neda si sarcina usoara, bebe sanatos is veselos!!!

Gata, ii musai sa ne apucam si noi de treaba, vedem si noi ca-i mai bine cu mai multi prunci au spor mai mare la treburile casei

Va doresc o saptamana grozava!!!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

Neda, eu sunt stangace. Joc tenis de camp si cu stanga si cu dreapta Scriu cu dreapta si chitara o tin ca dreptacii. Insa toate celelalte kestii le fac cu stanga ( aruncat obiecte, dat cu piciorul in minge sau... ma rog, unde este nevoie). Stangacii au avantajul ca pot folosi ambele maini la fel de bine daca de mici invata sa foloseasca si dreapta. Asadar, despre stangaci, numai vesti bune
Alec cere sa faca la olita de 8 zile.De fapt, cerea mai demult, dar noi, mai putin inteligenti ca Mai Marele Imashului, ii ignoram cererea... Zice pur si simplu "kk".
Mai zice: mama, tata ( cateodata tita), gata, da cand aproba. Si multe cuvinte pe limba lor, a copiilor mici.
Poate totusi ati facut careva pasaport la copchilas si-mi spuneti si mie daca-i mai avantajos sa aiba separat sau nu.
Danutu, eu am facut tricourile, insa cele pe care le mai am sunt deja promise. Imi pare rau.
Va doresc nopticica buna!

Felicitari cu progresele lui Razacila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Salut livaduta.
Of nu am timp deloc, dar am intrat sami cer mii de scuze de la un copacel.
Alina(A.C) te rog eu mult sa nu te superi pe fete, ele nau nici o vina, toata vina o port eu ca nu am reinoit lista cu sarbatoritii lunii, astazi cind am citit ca Cami iti spune La multi ani, zic cum ca nu a fost aziua ta, si cind mam uitat mai bine in lista era luna iunie si nu iulie, iartama te rog si nu mai fi suparata.
Uite eu iti urez acum LA MULTI ANI fericiti, sanatosi, fie ca puiutul sati aduca numai bucurii sotul numai feicire, sa ti se implineasca toate visele care le ai.Inca o data iartama te rog.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput