Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Oana,mersi cu intarziere de sfaturi.Mesajul tau m-a luminat sa stiu ce am de facut pe mai departe.Pupici ochisorilor albastrii !

Ma intreb de ce nu mai scriu Luana,Andreea,Angelica.....imi lipsesc tare mult postarile lor.Stie cineva ceva de ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by Lya

Oana,mersi cu intarziere de sfaturi.Mesajul tau m-a luminat sa stiu ce am de facut pe mai departe.Pupici ochisorilor albastrii !

Ma intreb de ce nu mai scriu Luana,Andreea,Angelica.....imi lipsesc tare mult postarile lor.Stie cineva ceva de ele?

Ma bucur Lya daca te-am ajutat

Si mie mi-e dor de fete - le doresc spor la treaba si sper sa apuce sa ne mai dea cate un semn

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Salutare!
Mai, fetelor, pai se poate...nu bagati voi nici o postare toata ziulica...ia...adunarea. Mai aveam un pic si ajungeam pe pagina 3.
Arleena, sanatate multa lui Alex! Ce bine ca ne-ai mai dat vesti despre Ellax. Sa-i transmiti ca ne e dor de ea.
DianaR,pupici la puiuti, i-am vazut balacindu-se la strand. Si tu scrii asa de rar...
Lacra si Razacila,plimbaretilor...ce bine ca aveti bunici departe, aveti unde merge in vizita. Ai nostri sunt in Iasi, dar nici de ajutat nu prea se omoara, ca au servici. Asa ca, nici un avantaj. Noi ne-am trezit tarziu cu plecarea in Antalya. Hotelurile bune si aproape de aeroport sunt pe 'stop sales'. Radu nu-si poate lua concediu decat o saptamana la sfarsitul lunii, asa ca ne-am orientat spre munte aici. Si asa ma entuziasmasem...offf
Amiss, ce mai face Petra?
Am vazut ca intreba cineva ce mai dam de mancare la copilasi. Eu am mai zis ca am inceput sa-i dau papa de la noi la pranz. Gatesc ffff dietetic si aproape fara sare si mananca tare bine. La pranz asa papa, iar seara iaurt, fructe , branza, cereale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare ciresele si pomisori!!
Intru acum sa mai zic vreo doua vorbe ca pe urma nu o sa mai pot intra probabil vreo cateva zile ( adicatelea pana dupa ce ne mutam) asta fiindca "desteptii" de la compania de internet au facut o varza mare si ca atare in loc sa ne opreasca internetul aici pe 20 iulie il opresc in urmatoarele 3 zile - cand.. ? eii asta ramane de ghicit ca asa au "pus " in computer..
Eii dar noi sa fim sanatosi sa ne mutam cu bine si sper ca cei de unde ne mutam sa fie mai luminati la minte!!

Asa pana nu plec:am uitat sa zic la multi ani pentru:

Alina( AC) la multi ani si scuze pentru intarziere dar zau cu mutatul asta am capul varza!!Multa fericiri si numai bucurii!! Cum e cu examenul de titularizare( parca tu erai in focuri nu?)

Carmencita la multi ani sanatosi si voiosi!!

si niste sarbatorite care sunt acum sau urmeaza( in caz ca nu ajung la vreme inapoi in livada):

La multi ani Inaioana sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi!!

La multi ani Roxana Claudia!! Numai bucurii si fericire alaturi de cei dragi!!

Cami & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/72157600342359474/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Amonar

CAMI
Si noi am inceput "activitatea"pt bebe nr 2.... Sunt curioasa in ce tempo se va "prinde". La Kailan s-a potrivit calendarul chinezesc. Eu am sanse in viitor pt o fetita, daca se mai potriveste. Asa ca batem fierul cat-i cald....
Succes si voua la "treaba"

Merci fain si ce sa zic.. spor la "prestat" si sa iasa ce vreti voi si mai ales sa fie sanatos si bebicul si voi si fratiorul mai mare Kailan..

Acum ma gandesc ca ne apucam cateva de lucru in perioada asta.. ce fain ar fi sa fim iar impreuna la odisee..

Cami & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/72157600342359474/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput

Arleena merci de rapuns cu Ella.. sper de asemenea ca Alex se simte mai bine acum!

Lya merci!! Ai dreptate zicem noi ca vrem baietei sau fetite la nr 2 dar stim prea bine ca o sa ne topeasca indiferent ce sex or sa aiba..Eu imi doream mult baietel, asa a fost dintotdeauna si sotul la fel dar acum suntem absolut topiti dupa fetite..amandoi. Am vrea baietel urmatorul doar asa sa avem cate unul din fiecare
Sofia papa cam ce papam noi la pranz( supite , ciorbite, mancarica, bine fara sare) si in plus dimineata si seara legume si fructe de bebei si cereale si iaurtel.

Am pus www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/72157600651395731/" target="_blank">aici cateva poze noi( de la mot..turta si de la gradina botanica ) sunt cam alandala dar nu am avut vreme sa le asez frumos.

Gata va si sper sa ne citim in curand cu bine!!

Cami & Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Fetele am intrat putin sa va mai dau de veste despre mine: de cateva zile am contractii dureroase, nu multe, dar in reprize. Astazi la control mi-a spus ginecologul ca sunt dilatata 3 cm si ca se asteapta ca in urmatoarele 2-3 zile sa nasc (cel tarziu o saptamana), asa ca maine intram in priza sa pregatim totul pentru venirea printesei si sa stau si eu linistita ca Alex are tot ce ii trebuie cat voi fi eu la spital. Noroc ca intr-o saptamana intra si sotul in concediu si va fi mai usor, Alex s-a acomodat foarte bine la gradinita (nu mai plange nici la dus nici cand il luam, parca nu ar vrea sa vina cu noi acasa ). Deja a inceput sa faca pe "nebunul" acolo, il cam capaceste pe un pusti mai mare cu o luna, il tranteste cu fundul de pamant .

Daca mai rezist week-endul asta, va mai dau de veste zilele urmatoare, daca nu cand revin de la spital.

Bafta multa fetelor care s-au apucat de bb2, spor la treaba si asteptare cat mai scurta.

Va pup si aveti grija de voi si de bebici

Monica 36+ cu printesica mica si Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Am schimbat si la semnatura, sunt in 37 de saptamani, iar printesa este maricica si gata de intalnire

Monica 37+ cu printesica mica si Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANUTU spune:

nu am nimic special de zis dar scriu si eu asa sa mai umplem pagina

pentru cele care au intrebat ....si pitica mea papa ce papam noi,asta la pranz,dimineata si seara laptic cu cereale,dupa amiaza budinci,out,fructe,iaurt,painita cu unt si gem,mamaliguta cu branza si smantana,branza topita,sunca slaba ,cremvusti........
a avut o perioada in care i_au iesit 3 maselute si a fost rea de tot,dar acum si_a revenit.ieri mi_am facut doua portii de gem de caise si ardei umpluti si ea a stat cuminte pe un scaunel cu mine la bucatarie.in rest...daca o las prin casa nu sta nici o secunda,face zilnic kilometri prin casa,se joaca la dvd,scoate si baga cd_uri,umbla la priza(oricat i_as spune ca nu e voie si i_as da peste manuta),ii fura jucarii lui fratesu,ne calareste pe toti ,zice DADI(asta sunt eu GABY),DII(E FRATESU DANUT)TATI,CHITI?(CRISTI)PAPA,BABA,PUTI,CACA si vorba ei preferata TCA_TCA(care binentzeles nu stiu ce inseamna)
m_am lungit.....cat o zi de post...
spor la treburi si multa sanatate!

mami de danutu si monica
http://s196.photobucket.com/albums/aa137/cezar_1234/?action=view¤t=DSC00411.jpg&slideshow=true&interval=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Woawwwww!Primul vlastar din livada!Nastere usoara Monica!

Cami m-am uitat la pozele Soficului si primul gand a fost ca la o asa fata superba trebe musai sa faci si un baiat care s-o protejeze,asa ca succes.

Arleena,sper ca e mai bine Alex,da si tu un semn.

Mergi la inceput