Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (57)
Raspunsuri - Pagina 12
arleena spune:
multumesc de urari
o sa ne facem bine, ca doar nu ne lasam la o bacterie/virus, ce o fi...![]()
se pare ca iar e mai bine, dar acum nu-i mai dau sa suga, cu riscul ca o sa intarce, dar asta e....o sa-i iau azi lapte praf fara lactoza, si o sa vedem daca il bea. in afara de apa nu vrea nimic, ma refer la ceai. sub nici o forma, nici saruri de rehidratare.....noroc ca stie sa ceara apa, asa mila imi era de el dimineata, cu o voce sfasiata imi cerea apaaa, apaa, si el era jumate adormit. iti vine sa mori cand i vezi asa neputinciosi...numai bolnavi sa nu fie...
monicuta ce frumoasa burtica ai...chiar vroaim sa mai vad poze cu gravidutele din livada, ca sunteti o gramada deja. alex e tare dragut, din cate am vazut nu prea seamana cu tine, poate fetita ...apropo, ce nume o sa-i puneti??ca imediat e marea intalnire
cami, oana spor la bb2, sa fie cu noroc si sa va iasa ce va doriti.
adriana laptele creaza mediu propice dezvoltarii microbiene, ce o fi p-acolo prin intestinele lui alex, si de aceea e preferat mancare de regim nefermentescibila, ceai si apa.
aporpo de certuri...cred ca si caldura are anumite efecte..azi cand am fost afara credeam ca innebunesc de caldura....abia astept sa mergem sapt viitoare in croatia
ma duc sa-i fac ceva papa la alex....
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by CamiM
Oana s-a facut!! Numai sa tina si ei.. bebeii cont de aranjamentul nostru..
Cami &Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/72157600342359474/" target="_blank">pozici si filme
Acuma tot studiez pe net tot felul de calendare chinezesti de predictie a sexului copilului... Eu cu Paul n-am reusit sa raman gravida decat cand a vrut el... imi inchipui ca acuma o sa fie mai usor

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
OanaRusu spune:
Arleena chiar asa, tare neajutorata ma simt cand il vad ca sufera
putem doar sa le zambim sa-i ajutam sa se linisteasca 
Tu nu te inscrii la bb2???? 
Oana Rusu - mamica de
LYLY809 spune:
Salutare din Barlad! Am stat doar o zi in Buzau si am tulit-o. Azi am fost si la bunici. Maine ne ducem la cealalta casa de bunici. Pacat ca-i canicula peste tot.
Ralu, cum esti cu sarcina? Da, cu Razacila mergem in Antalia. Pentru el merg acolo...altminteri nu mai calcam in Antalia, m-am plictisit acolo. Mai degraba mi-a placut in vest, zona Kusadasi, chiar daca hotelurile de 5 stele sunt de fapt de 4. Am avut ce vedea.
Oana din Iasi, mergem la hotel Papillon Ayscha. Ne plac hotelurile Papillon, am mai fost la Papillon Belvil. Pai noi o sa luam 7 meniuri principale si 7 borcanase cu fructe. Prefer sa le car degeaba decat sa avem suprize. M-am gandit la toate detaliile. Saptamana viitoare ii facem pasaport separat. Platim viza si pentru el, 12 usd. Taxa de aeroport nu se achita pentru bebei pana in doi ani. Am luat camera cu vedere spre mare
Cred ca o sa-i placa tare mult lui Razacila la apa si nisip.
Ma opresc aici, ca prea am chef de scris. Sa nu va plictisesc.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
DianaR spune:
Buna dimineata!
Arleena, imi pare rau de Alex... Cine ti-a spus chestia cu laptele? Laptele de mama contine factori antiinfectiosi ce scurteaza perioada diareei, nu trebuia sa opresti alaptatul... No, cum crezi tu ca e mai bine, numa sa se faca Alexului repede bine!
Danutu, sper ca nu te superi, dar fenobarbilal in enterocolita? Ii mai taie greata? Nu am auzit de asemenea utilizare terapeutica a fenobatbitalului... S-ar justifica in caz de febra si risc de convulsii febrile, sau in caz de agitatie extrema...
Lacri, ura, mergeti in turcia! Cand? (poate ai spus dar baba ii sclerozata rau). Noi inca nu am reusit sa ne decidem, unde sa mergem suntem vreo 4 familii si pana ne punem de acord... Poti sa-mi spui cu ce agentie si cat te-a costat?
Adriana, tot catastrofa la mancare e fiica-mea... Si se vede, noi probabil vom ajunge la 9 kg abia spre un an jumate.![]()
Papa, multa sanatate papusei mici, spec ca terapia sa ajute pana la urma... Tare greu trebuie sa-ti fie... Dar e spre binele ei.
Cami, cum mai stati cu mutatul?
Oana lui Paul, sotul e bine acum?
Toata lumea isi lauda pruncii hai s-o laud si eu pe Timi. A inceput sa vorbeasca, spune mami, tati, ham, un fel de miau, teau-teau (ceau combinat cu tai-tai), dudut (Vladut) si-o mai fi dar nu-mi mai aduc aminte. Merge cu viteza, pe orice teren, oricat de accidentat, urca si coboara pantele singurica, urca scarile in picioare tinandu-se de balustrada (nu-i iese tot timpul) deci chiar daca a inceput tarzior sa mearga a recuperat f repede.
Destul cu lauda...![]()
Pupici la toata livada!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
OanaRusu spune:
DianaR, sotul face tot mai bine 
Acum ma tot chinui sa fac un album de poze pentru Paul - primul lui an din viata - pe hartie, desigur, insa e tare greu sa aleg poze... La prima vedere sunt 300
si cand e sa dau deoparte, nu pot ![]()
Pupici la Timi, pe okishori ![]()
Ia povesteste Lacri, sa vedem cine se plictiseste|!!! Ca eu nu cred sa ma plicti....
Sa mai starnim ceva discutii si pe aici!
Oana Rusu - mamica de
DANUTU spune:
DianaRnu ma supar draguta deloc,ai tot dreptul sa intrebi,dar eu dupa noaptea respectiva am sunat doctorita mea si ea mi_a spus ce sa ii dau.In caz de agitatie la el fenobarbitalul avea efect invers,se foia toata noaptea si nu8 dormea deloc,in febra nu avea nici un efect la noi erau valabile doar impachetarile,nu ii scadea si nu i se oprea cu nici un medicament...deci iubita...la fiecare in parte tot alte "obiceiuri",fiecare medic cu ale lui....dar ma repet si nu va mint pana seara nu mai avea nimic(binenteles ca l_am mai tinut 3 zile pe regim de frica sa nu i se intoarca),dar fenobarbitalul nu mi_l recomandase pt enterocolita ci sa nu mai verse(nu putea bea nici o gura de ceai ca voma )
pupici la toate, sanatate la puiuti.
Lya spune:
Hai ca nu poci sa stau in umbra sa nu zic nimik.Ieri m-am tot chinuit sa trimit un mesaj special pt Arleena (apopos,activeaza-ti PM-ul)si mi s-a blocat calculatorul.
Multumim in primul rand de urarile de "La multi ani!"
Nu am timp sa scriu prea multe,strengarul meu umbla f bine,un aport l-a avut sora mai mare care l-a tot purtat prin casa,are 4 dintisori,spune mama,tata,baba,stie cum face cioara,cainele,calul e ca,ca,pisica tot ca......are un minivocabular tare dulce.E minunat cu 2 copii desi in unele zile e f greu.Si l-am tuns,mi-a venit sa plang cand l-am vazut,dar acuma seamana a baietel ca toata lumea zicea ca-i fetitza.La un an,s-a ars cu lumanarea ca a vrut neaparat sa vada ce e aia cu degetutzul lui si dupa incident i-a fost frica chiar si de tortul fara lumanare.
Arleena,pt tine mi-am scos din nou nasul.Te rog sa nu opresti alaptatul,ii face bine lui Alex,singura chestie e ca trebuie sa manci si tu mancare de regim si neaparat sa continui cu regimul pt el inca vreo 2,3 sapt dupa ce are scaune normale.
Eu am patit-o cu Rut cand avea fix un an(de ziua ei eram la urgenta si in urmatoarea a venit salvarea si ne-a internat cu o enterocolita urata,13 scaune /zi)si pt ca m-am grabit cu introduerea alimentelor dupa ce si-a revenit am tras cu ea 1 an si ceva cu scaune nedigerate 4,5pe zi)Un cosmar!Faza cu alaptatul mi-a spus-o medicul din spital si a mers la noi.
Am patit-o si cu Erik la 10 luni si a mancat doar san (si a fost f greu pt mine sa manc regim in conditile in care eram si contipata,dar ce nu face o mama pt puiul ei......fara fructe,legume proaspete,doar fiert totul)dar si-a revenit,a dat inapoi dupa 2 sapt,apoi am fost ff atenta cu regimul si multumesc Domnului ca acum e bine.
Fug ca s-a trezit prichindelul!
Acu inchei cu scuzele de rigoare si salutam toata livada !
Lya spune:
Hai ca mi-am adormit odorul si mi-am mai amintit de ceva.
La un an are 10 kg si 76 cm.
Arleena(tot cu tine am treaba)si fetele care stiu sa-mi mai raspunda!
Piticul meu inca se trezeste sa manance san si mi-am zis c-ar fi cazul sa iau masuri.De 3 nopti ii dau san doar la prima trezire(sa fiu sigura ca bea suficient lapte)si apoi pe la 3,4 ii dau apa(adica incerc,ca nu prea vrea)pana dimineata.Problema e ca pana acum punea gura pe san si adormea la loc instant,acum se trezeste de tot si nu mai adoarme timp de o ora asa ca sunt si mai obosita.Daca-l las in tarc,maraie,plange......eu l-am luat sa incerc sa-l adorm leganat dar sub o ora inca n-am reusit.Oare gresesc ca-l iau din tarc?De 3 nopti aceeasi poveste.Dupa o ora de tatonari cand vede ca nu primeste tzitzi se culca chiar si singur.Oare cum e mai bine sa fac?Arleena,tu cum ai facut?Sa ies din camera sa nu ma vada si sa-l las sa planga,sau cum?(el mai adoarme si singur cateodata)Aaaa,el adoarme in ora asta de vreo 2 ori dar se trezeste plangand(ca nu i-a primit portia,apoi reusesc sa-l adorm sau adoarme iar singur.....si o ora ne invartim in cerc.
Ma gandesc ca gresesc ceva ......cu Rut pana la 1 an jumate pana am intarcat-o n-am stiut ce-i aia sa fii odihnit.
M-am lungit ca o prajina,dar sper macar ca m-am facut inteleasa.
OanaRusu spune:
Lia uite ca ma bag eu in seama ![]()
Am avut si eu cu Paul perioade de astea de se trezea noaptea si se tot fatzaia - si adormea dupa aia singur, in brate nici vorba.
Eu imi dau cu parerea - cred ca deja sunt mari si de fiecare data cand apare o schimbare majora sunt afectati - unii mai mult, altii mai putin. Eu cred ca-i ca un fel de emotie - eu asa eram cand eram mica, ma trezeam si stateam cu ochii pe pereti - asa l-am vazut si pe al meu pui, asa ca ma stradui sa am rabdare (si sa nu ma pleznesc de pereti de somn...
) si sa-i dau sentimentul de siguranta - fara sa-l scot din rutina, adica tot in patutul lui se culca, s.a.m.d.
Na si sa zic mai pe scurt - poate are nevoie sa se obisnuiasca cu schimbarea, asa ca ma gandesc ca e suficient sa te simta aproape de el, asa o sa depaseasca perioada asta de schimbare.
ici si nopti linistite!
Oana Rusu - mamica de

Sofia