Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (57)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolungu spune:

Salutam livada cu ciresi!
Arleena, cum va mai simtiti? Si noi am trecut printr-o enterocolita urata, Elena a luat biseptol, un sfert de pastiluta la 12 ore, debridat si smecta; dupa prima zi de tratament au incetat varsaturile, diareea a mai tinut cateva zile, cam intr-o saptamana a fost ok; si binenteles regim si saruri pentru rehidratare; este f important sa-l hidratezi pe Alex, putin cate putin, cu lingurita daca poti; va dorim multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANUTU spune:

salutam livada!

hai sa mai scriem putin sa mai dam sfaturi:pentru mamicile cu enterocolita,am trecut si noi printr_un episod de asta urat si stiu cum e .{asta a fost cu baietelul nu cu pitica}.mi_a vomat o noapte intreaga de ajunsese sa nu mai aiba ce voma.a doua zi dimineata a iesit cu scaunul de 5 ori in 2 ore!era galben,plangeam cand il vedeam cum arata.stiti cum l_am tratat? numai si numai cu ceai de menta(in care puneam1/2 fenobarbital,care ajuta sa nu_si mai faca greata)si mai dupaamiaza a mancat putina paine prajita si orez fiert.nu i_am dat niciun alt medicament.pana seara parca nu avusese nimic.mult mult ceai de menta!sanatate multa multa!
pentru cele la care nu le merg piticii:gazuta mea a mers la 1 an o luna si 10 zile .are o stabilitate foarte buna ,nu cade niciodata,trece pragurile tinindu_se de tocul usii .....asa ca fiti fara grija,greu da bine!
va,sanatate si numai bine si voua si la pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

alex nu e mai bine din pacate. eu mi=am revenit, pe sotul l-a apucat ieri...

alex ieri s-a simtit f bine, a avut un singur scaun aproape normal, era vioi, ce mai, ca de obicei(asa ca n-am mai mers la doc)...asa ca la insistentele lui i-am dat sa suga...gresita miscare...pe la 10 a inceput iar cu diaree, la 12 alt scaun, pe la 4 a vomat, la 6 la fel...e tare agitat, e molicel, noroc ca stie sa ceara apa, numai asta vrea....mi-e mila de el...

astept sa mergem la doc....

ella nu esti prin zona???te-am tot sunat si pe fix si pe mobil....nu stiu pe unde are cabinet dr Miu?

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Arleena multa sanatate superstarului tau.Incearca sa nu-i dai laptic deloc.Cand am trecut si noi printr-un episod din asta, am scapat cu biseptol(cate un sfert de tableta la 12 ore)si hidratare ff buna(ceai de menta si apa plata la greu).Laptic i-am dat totusi dar a fost Nan fara lactoza, si a fost ok.In 3 zile era pe picioare, dar, cu laptele am mers asa o saptamana intreaga.Sa auzim vesti bune cat de repede de la voi.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Arleena multa sanatate lui Alex si tie putere sa treci si peste asta, ca tare greu este cand puiutii sunt bolnavi (eu asa neputincioasa ma simt, as vrea sa iau boala asupra mea, sa nu sufere si el saracutul).

Adriana ma bucur ca nu a tinut mult febra la Cornelutza, fata sa fie sanatoasa.

Am pus cateva poze de la ziua lui Alex in care sunt si eu cu burticiul, cine vrea sa ne vada ne gaseste aici: http://family.webshots.com/album/559806473rLYWUm

Monica 36+ cu printesica mica si Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare livada!!
Nu stiu ce pisici ca aseara la mine( dimineata tare la voi) nu am putut accesa forumul.. hmmm...

Arleena multa sanatate si puisorului si voua si refacere rapida!!

Monicuta am vazut pozicile .. super .. ce burtica draguta.. gata vreau si eu iar!! Mai si ce frumusel e Alex si mai ales ce cuminte statea el la taiat de mot.. la noi Sofia a dat un spectacol..mama-mama!!

Adriana voi sunteti bine acum? Ce mai face Cornelia? Si Soficu a avut cateva zile de febra dupa MMR si pe urma a fost ok.

Oana.iat merci si inca ce ajutor!! .. dupa ce ma "ajuta " Sofia strang cate jumatate de ora..

Zi buna la toti si multa umbra si intram mai incolo sa vedem ce se mai intampla.

Cami & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/72157600342359474/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Salutam livada!!!

Pupam Superstarul bolnavior, Arleena sa va faceti toti bine-bine!

Adriana, papusica, sanatate!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Hei, salutare..
Arleena, imi pare tare rau de bebe mic.. du-te la analize cu el, fa-i o coprocultura (desi asta dureaza ..).. eu stiam ca lapticul de mama nu are ce rau sa-i faca , ma mir de reactia lui.. Nu a mancat altceva? Ai grija la apa, da-i-o fiarta si racita..Sanatate multa va dorim.

Monicutza mamicutza, am vazut burtica, nu-i mare deloc, si Alex e un finutz... cate jucarii are el acolo...sa fie sanatos sa se joace cu ele.. Lasa ca are cu cine le-mparti, mai incolo

Ralu, mi-aduc aminte ca ai spus ca e fetita, dar am uitat.. nimic nou sub soare
Las ca e bine, se vor juca fetele de numa, eu le vad pe ale mele ce caraghioase sunt.. adica Olga o imita pe bebe, si bebe rade cu gura pana la urechi... merge in patru labe, mai nou vorbeste ca bebe, vai de mine, sper sa nu dea iar in faza cand face pe ea...

Mai, am vazut din intamplare la alt subiect, ghioceii de mar-apr, ca au si ei probleme, certuri, etc.. si ma gandeam ca ia uite, nu numai pe la noi lipsa... , ce o fi domne de toata lumea e suparacioasa si certareata? n-o zic cu rautate, dar se-ntampla sa nu inteleaga toti ce a vrut unu sa zica si de aici o avalansa...

ma duc

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Monicutza burtica - e frumoasa de tot!!
Edit: si Alexus e o scumpete
Na, CamiM, ne punem pe treaba? tu faci baietzel si eu fetitza , ce zici?

Ralucis, n-am vazut emisiunea de la euforia, da' eu stiu precis ca laptele praf e de preferat decat nimik la bebe....
Eu am avut senzatia ca imi beleshte cineva pielea mm cu mm cand vedeam cum primeste Paul lapte praf completare (intai cu linguritza) da' cand il vezi cum plange de foame.... jale
Parca nu-mi ai vine sa ma mai informez despre nimik.... alegem deja pe principiul "cel mai mic rau"...

Da' nu o iau pe deprimare ca nu-i cazul

Asa ca fac galerie la mamici cu burtici - sa ne alaturam lor cu bb2 (sau 3??)

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Oana s-a facut!! Numai sa tina si ei.. bebeii cont de aranjamentul nostru..

Cami & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/72157600342359474/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput