Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

La noi au aparut cateva bubite la cca 11 zile de la ROR.
Ama si Sebitza, venim duminica in Buzau. Unde sunteti, de nu dati nici un semn de viata? Daca vedeti Citroenul bleumarin cu poza de bebe la bord in spate parcat pe straduta perpendiculara pe Marghiloman, apoi suntem prin preajma
Bateti la poarta, la numarul 100, si cereti cu cuplul mamica-copchil Borza.
Carmen, felicitari pentru noua sarcina.
Noi am luat deja bilete in Antalia pentru perioada 24 august-31 august.
Vivi, cand ziceai ca mergi in Antalia? Maine ne mai putem intalni, daca vrei, suna-ma si ne vedem repejor la o cafea.
Asadar, noi fugim de canicula.
Miti, Adriana,cand ajungeti in tara?
Oana din Iasi, a ajuns tricouasul? Eu nu am primit inca confirmarea de primire.

Va dorim vreme frumoasa si racoroasa. Aveti grija de copacei.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Lacri, eu s-ar putea s-ajung in septembrie. Daca vrei, poti sa o trimit pe sora-mea sa se intalneasca cu tine, intr-o zi mai racoroasa, si iti aduce si banutii.. Sa-mi spui cum vrei sa facem

Multumesc mult pentru mesaje. Monicutza, da e vorba de ROR. I-am scazut febra alternand Motrin cu Tylenol.. Tare n-as mai vrea sa-i dau medicamente..

Vivi, . Voiam sa stiu daca a mai patit cineva asa. Stiu ca si Codrinul meu a facut rubeola falsa, mai usoara decat cea normala, dar nu mai tineam minte la cate zile dupa vaccin.

Carmina,

revin cu mesajul mai tarziu

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Salutare!
Lacra, am primit tricoul! Multumesc din suflet!
Si noi vrem sa plecam in Antalya la sfarsitul lunii asteia. Am tot citit pe topicul de la vacante si mi-am facut niste idei. Am emotii daca o sa ne descurcam cu Alexandra...fetele care ati mai fost cu bebei, mai dati niste sfaturi, daca se poate. Avem avion cu plecare din Iasi, dar ma tot gandesc ca e f. cald acolo...ma gandesc ce o sa-i dau de mancare...offff, sper sa ne hotaram totusi.
Lacra, tu unde mergi? Noi oscilam intre Delphin si Cornelia, am vazut despre ele numai referinte f. bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Salutare tuturor! Am intrat deja in febra pregatirilor pt concediu, cumparaturi, vazut trasee, care e mai scurt, unde sa oprim pt Ilinca, etc, si de-abia am reusit acum sa citesc ce s-a mai scris. Imi pare rau ca nu am reusit sa va anunt si pe voi ca pe 2, 3 si 4 au fost reduceri de 50% la Z, dar nu era anuntat oficial, ci iti spunea soptit vanzatoarea cand intrai in magzain, eu am stiut de la fetele de la odiseea de nov-dec, dar nu am avut net si nu am putut sa va zic si voua. In schimb, pt cele care au drum spre Otopeni, mergeti la mini-prix, au si acolo reduceri, dar reduceri, eu am luat o gramada pt ilinca, ba unele sunt chiar si pt fetita cealalta, majoritatea costau 9 lei, dar erau destule si la 3 si 6 lei, bluze, rochite, tricouri, pantaloni, jachete, fuste, pantaloni scurti, de toate. Faceti o vizita, merita, mai ales ca sunt produse bune, nu chinezisme. Nu spun cate mi-am luat si eu, am gasit si de gravidute, chiar.

La multi ani cu intarziere lui Erik!

lacramioara, deci pana la urma mergeti in Antalya, banuiesc ca nu plecati fara razacila, asa incat va urez de pe-acum distractie placuta si sa ne dai si noua detalii la intoarcere, am auzit ca stau tare bine turcii la capitolul vacante pt familii.

adriana, imi pare rau de febra, incep sa ma gandesc daca febra de 37.2 pe care a avut-o sapt trecuta cateva zile la rand o fi fost si l;a noi de la ROR sau de la doi pardalnici de dinti care abia acum au iesit.

am luat si eu little swimers de la huggies, astept sa-i testez sa vedem cum sunt.

am facut miercuri infanrixul, a plans cam 5 secunde, i-a trecut repede, deci am scapat de urlete. am vorbit cu dr sa ii fac si vaccinul anti-varicela, dar a zis ca mai bine in toamna, ca acum a trecut epidemia. in alta ordine de idei pe 13 merg la eco de 20+ si o sas intru neaparat sa va zic ce am facut.

imi pare bine ca au mai scris si fete despre care nu mai stiam nimic, doroti, amonar, diana, arleena, chiar si cami disparuse putin, si tati adi, poate reusim sa readucem subiectul pe prima pagina, ca nu-i sade bine pe a doua.

a, am vazut ieri in reluare o emisiune, si ea in redifuzare, pe euforia, la care erau invitate cateva mamici din show-biz si un dr roman, parca lucra la o clinica din germania, ceva de genul asta, am prins printre picaturi. Ce m-a intrigat oarecum e ca, la un moment dat, s-a adus in discutie subiectul lapte praf pt bebe, iar liana stanciu a zis, iar dr a aprobat-o, ca acesta e egal cu niste laturi, citand-o pe dr. pediatru Culcer. a mai vazut cineva emisiunea, mi-a scapat mie ceva??

Mergi la inceput

Fetili dragili, pe unde sunteti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Pe aici.. Corneluca e mai bine, de fapt, dupa 3 zile FIX i-a trecut febra subit. Fara nici un alt simptom.. fason..
Acuma zic mersi.. off
Papadie, am citit la Terapia Vojta.. pai na, ca se mai zic...nu ma mai plang pe aici.. Sanatate multa lui Macu..

Ralu, esti curioasa ce ai?.. Eu as muri de curiozitate.. hihi.. succes la eco. Sa fie ce-ti doresti tu
Legat de laptele praf, eu am trecut la laptele de vaca... incerc s-o intarc, slabe sanse.. Deja dupa 1 an nu mai merge laptele praf.. nu stiu ce sa zic..

Plec ca astia mari nu mai au stare..

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

fetele, noi suntem cam bolnavi. cred ca a facut alex si eu enterocolita. azi noapte de la 5 a inceput cu voma, diaree...eu ma simt de parca m-a calcat trenul, am vomat si eu, un pic de diaree, nu-mi vine sa mananc nimic, alex tot cere apa, nu prea a vrut sa pape.....acum suntem la oradea si vroiam sa ne intoarcem si cand sa mergem la masina alex iar a tras o voma si o diaree....nici nu stiu ce sa fac cu el, asa mi=e de mila de el. cam cate zile tine enterocolita asta???sper sa mergem in seara asta la cluj, sa-l duc maine la doc acolo....offff

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare!! Uite ca iar am lipsit dar ne-am trezit cu nasii Sofiei pe la noi asa cateva zile.. si asa a ramas Soficu' fara mot!!
Au venit de vineri seara, sambata i-am plimbat prin oras si azi s-a consumat marele eveniment!! Sofia nu a fost prea incantata cand a vazut ca ne atingem de parul ei dar cand a dat cu ochii de tavita.. hmmm parca, parca s-a mai inveselit!! A ales calculatorul apoi fardurile si apoi termometrul si un pix. Vorba lui tata-sau ... slabe sanse sa ne scoata din gaura.. poate urmatorul sa fie mai inclinat spre finante!! Ii pusesem pe tava si flori si ma gandeam ca dupa inclinatiile ei spre plante ( ca toata ziua trage de cele din ghiveci) dar nici pomeneala.. gata nu ne mai facem horticultori.. tragem tot spre mate ca taticu..
In rest Sofia face toata ziua nazbatii, deschide tot ce este dulap si scoate tot.. o "ajuta" muult pe mami la impachetat!! am inceput sa mai scoatem mesele de tzitzi de peste zi si papam lapte de vaca care e buun dar tot mai bun e cel de la mami asa ca uneori mai trisam..

Cam astea ar fi noutatile de la noi am livada si ma duc sa citesc ce s-a mai intamplat intre timp!!

Cami & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/72157600342359474/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput

adriana, stim deja, tot fetita, cica data viitoare trebuie sa il pun pe barbata-miu sa stea la soare daca vrem baietel! bine ca ati scapat de febra...
arleena, nasol, dar ati mancat ceva alterat sau de la ce poate fi? De la apa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Salutare!
Arleena, sanatate multa!
Cami, spor la impachetat ! Vezi ce bine e sa ai fetita...te ajuta la treaba...
Ralucis, am vazut si eu o parte din emisiunea la care te referi. Oricum a mai spus dr. ca nici laptele de mama nu e 100% safe. Ca tot ce mananca mama alergen trece in lapte si poate provoca alergii. Se referea chiar si la cojile fructelor si legumelor, cica nu ar trebui consumate in timpul alaptarii. Asta chiar nu o stiam...si daca nici laptele mamei nu e bun, ce sa manance bietul bb??
Noi am fost ieri la gratar la padure. Am fost cu niste prieteni care au fetita de 1 an si 7 luni. E cumiiiiinteeeee!!! Nu pleaca de unde o pune mamica ei, nu tipa...Alexandra era intr-o exaltare permanenta, nu a stat locului deloc. Si ma rupe ca nu merge singurica, trebuie sa stau cocosata sa o tin de manute si merge numai pe unde vrea ea, se intoarce la un muc de tigara sau la o piatra de 100 de ori
Noroc ca, rupta de oboseala a dormit 1.5 ore. Oricum, i-a priit, a mancat f. bine si a adormit aseara imediat.
Fetele care nu ati mai scris de mult, mai dati un semn!!!!

Mergi la inceput