Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (57)
Raspunsuri - Pagina 9
DANUTU spune:
neatza fetelor!mamici de bb2 dati_mi sfaturi!simt ca o iau razna cu danutu de 2 ani si 9 luni si mona de 1 an si 2 luni.nu ma intzeleg cu nici unul,nu ma asculta ,plang de 20 ori pe zi(ei nu eu
).nu stiu cum sa imi mai fac treburile,mereu vor cate ceva,se bat de la jucarii
,se imping,gaza e nervoasa ca ii ies 3 masele
.grea e perioada asta
.in ultimul timp nu am avut pe nimeni sa ma ajute,sotul pleaca dimineata si vine seara,afara ploua si nu putem iesi,simt ca innebunesc in casa cu amandoi.
pe toate.eu cu picii
camelia.t spune:
Danutu exact de asta ma plangeam si eu.Cred ca la tine e si mai greu ca cel mare e totusi micut si el.Eu as avea deja alte pretentii de la Fini....dar vad ca deocamdata sunt doar in mintea mea, ca practic nu iese mai nimic, desi la toamna el face 6 ani.
Eu reusesc sa fac ceva prin casa aproape numai cand doarme Andrei.Azi am reusit de ex sa aspir si sa sterg praful pana la ora asta, cu el treaz.Dar daca ma gandesc la spalat vase sau la facut mancare....no chance.Astept sa doarma si atunci intru in priza.Noroc ca inca are 2 somnuri si imi impart treburile in cele 2 reprize ale lui.In rest....cand sunt treji amandoi....ca la balamuc e la noi.Mai ales acum ca ploua si stam in casa.
Sunt curioasa cum fac alte mamici in situatia noastra....astept sa aud si despre alte experiente, dar, totusi, nu ma astept la solutii magice....asta e varsta si trebuie sa avem rabdare !
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
camelia.t spune:
Fetelor, imi dati si mie niste link-uri de unde as putea downloda Baby Einstein? Stiu ca Steluta a fost tare draguta si a mai pus link-uri, dar le-am salvat undeva si apoi am avut pb cu calculatorul si le-am pierdut.
Va multumesc anticipat.
carminabulina spune:
camelia eu am luat Baby E de pe Odc. Am 8 filmulete. daca vrei da-mi adresa ta de Pm si-ti trimit prin posta un DVD cu ele. Atat pot sa te ajut eu in momentul asta. Pupici
Amonar spune:
quote:
Originally posted by camelia.t
Danutu exact de asta ma plangeam si eu.Cred ca la tine e si mai greu ca cel mare e totusi micut si el.Eu as avea deja alte pretentii de la Fini....dar vad ca deocamdata sunt doar in mintea mea, ca practic nu iese mai nimic, desi la toamna el face 6 ani.
Eu reusesc sa fac ceva prin casa aproape numai cand doarme Andrei.Azi am reusit de ex sa aspir si sa sterg praful pana la ora asta, cu el treaz.Dar daca ma gandesc la spalat vase sau la facut mancare....no chance.Astept sa doarma si atunci intru in priza.Noroc ca inca are 2 somnuri si imi impart treburile in cele 2 reprize ale lui.In rest....cand sunt treji amandoi....ca la balamuc e la noi.Mai ales acum ca ploua si stam in casa.
Sunt curioasa cum fac alte mamici in situatia noastra....astept sa aud si despre alte experiente, dar, totusi, nu ma astept la solutii magice....asta e varsta si trebuie sa avem rabdare !
Si noi avem aceeasi problema...nu pot face aproape nimic cand e Kailan treaz. Tot dupa curu meu e....Cand doarme, fac mancare, curatenie daca se poate fara galagie...Asa in general e destul de cuminte dar nu vrea sa faca nimic singur.DAR TOT DUpa el trebuei sa fiu, umbla in toate dulapurile, tot ce gaseste nou foloseste ca si jucarie,curele, capace, cos de rufe...etc..acum de exemplu trebuie sa scriu repede ca vine si se pune cu capusorul la mine in brate si nu ma mai lasa sa scriu....il mai duc eu cu vorba dar la un moment dat incepe sa tipe si sa ceara atentie....
Asta e varsta...succes!
adriana spune:
Fetelor, sunt disperata
..Iar mi-a facut Cornelia febra mare, de ieri. Tot 39-40, totusi parca mai scazuta decat acum o luna. Nu stiu de la ce. Eu blamez vaccinul facut acum o saptamana, ROR-ul(MMR aici)
Copiii vostri au facut reactie la el? Si asa tarziu, adica dupa 5 zile?
Nu stiu ce altceva ar putea fi, poate un rosu in gat.. o sa ma duc maine la doc, azi nu e acolo![]()
M-am imbolnavit de suparare, numai in febra si raceli o duc cu asta mica...
AC, mama, te-ai suparat ca nu ti-a raspuns nimeni la intrebarea cu alaptatul? Uite, iti spun cum am facut eu. Simplu, nu a fost o hotarare de la o zi la alta, pur si simplu cand eram in timpul zilei, ii pacaleam cu bibe(ori cu lapte ori cu altceva).. Am eliminat incetisor cateva mese pe timpul zilei si apoi noaptea.. Nu a fost absolut nici un stres, nici din partea mea, nici din partea lor.. A durat ceva, cam 3-4 saptamani, dar la sfarsit eu nici nu ziceai ca alaptasem vreodata(deci nu aveam sanii umflati), iar ei se uitau la tzatzica ca la un OZN.. Si gata episodul intarcarea..
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
monicutza_bb spune:
Of Adriana... nu o fi vreo viroza? Si noi am patit din astea si dupa fiecare vizita la urgente ne spunea ca e viroza. O data a fost Roseola, ultima data un inceput de otita. Noi abia ieri am facut ROR-ul (asta este cumva Rujeola, rubeola si oreonul? ca noi suntem pe franceza)
Nu prea stiu cu te te pot ajuta, paracetamol in combinatie cu Advil (ibuprofen) nu scade febra? Vezi ca merg date in paralel.
piticuta bolnavioara si mami obosita
Monica
36+ cu
printesica mica si
Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
vivighe spune:
Adriana si noi am facut vaccinul aici in Ro...Priorix(tot antirujeolic) si doc ne-a zis ca reactia postvaccinala apare la 10 zile de la vaccinare si se manifesta cu muci parca si ceva febra
a zis si eventuale bubitze.
carminabulina spune:
Hai ca un pic mai lipsea sa fim pe pagina a treia
.
Adriana sanatate multa Corneliei
. Ai fost cu ea la dr.? Ai aflat ce are? Despre eventualele efecte adverse dupa vaccin ROR si eu stiu ca la aprox 10 zile apar, dar cred ca nimic nu e batut in cuie.
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by monicutza_bb
Noi abia ieri am facut ROR-ul (asta este cumva Rujeola, rubeola si oreonul? ca noi suntem pe franceza)
Da asta inseamna.
O poza cu o burtica mare putem vedea si noi
? Cu autograf daca se poate Edit: am vazut dar sunt putine