Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 27
gabi78 spune:
baita: de la 3 luni nu i-am mai fiert apa dar am pus un ibric de aproximativ 1/2 l in care pun 4 pliculete ceai musetel si las sa fiarba bine. incropesc cu apa de la robinet si il limpezesc tot cu apa de la robinet.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Laina spune:
despre sosete...nu stiu ce sa spun, Antonia are picioarele reciute cu sau fara sosete, asta cu exceptia momentelor in care e cald tare afara, cand se mai incalzeste si ea. Iar mainile le are reci cand e flamanda ![]()
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
roxanici spune:
si noi apa chioara la baita, a mai fost odata discutia asta si erati multe care faceati cu apa chioara, de atunci si io... ![]()
cu gentuta m-am lamurit, mersi de impresii...
Diana, bine ai revenit, crestinu' ca crestinu' da si tu esti nevasta acu, nu?!
Riloasa, io am pus numa in baita de dupa botez tot felul de chestii. Nu erau mirodenii erau asa: lapte, miere, bani de argint, sare, fulgi/pene de gaina/cocos/zburatoare, parfum barbatesc, petale de trandafir/flori. Fiecare are o semnificatie.. sa fie baiatu numa lapte si miere, catifelat, bogat etc....de atunci nu mai pun nimic in baita ca nu avem ce..copilu si sapunu si gata ![]()
Dublarea greutatii, ma gandesc de la mom nasterii, oricum dif e mica...100g intre nastere si sosit acasa. pe langa 6 kg, 100g e nimic....
Ma duc inapoi sa vizionez filme si poze 
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
gabi78 spune:
elyanne intrebare intrebatoare: de unde sa le iau? elasticele? ca nu am gasit! si cu elastic d-ala de punga, de bani de ce or fi ele nu ma indur sa prind, ca sunt destul de strinse si doare. Poate gasesc eu ceva.
Pe cumnatul respectiv l-am votat si eu dar sincer mi-au placut alte melodii de acolo. Dar cum nu conteaza prea mult am tras un slab si f slab peste tot si numai lor excelent. Cind or vedea moderatorii site-ului cite femei i-au votat....
diana frumoase poze si asa neprofesionale. Sa iti traiasca micul crestin.
gabdyd spune:
salutare la bebei si foste burtici,
La multi ani pustilor si pustoaicelor care mai cresc azi cu o luna!
Mai da scrieti, nu va incurcati, nu mai prididesc cu cititul,
Sherbi , frumoase pozici iar nashica e tare, tare! O sa aiba noroc de gagici faine baiatul!
Eu ma gandesc serios sa imi cumpar un rucsac de blugi cum purtam in liceu. Mi se pare incomoda geanta de umar. E adevart ca o sa arat ca un urs cu rucsacul in spate ci portbb in fata, cu bb inclus, dar cred ca e mai comod. La carut am desfiintat cosul pt ca se murdarea de la roti si ma irita rau ideea, de am si eu piticii mei, acum leg geanta de maner. Daca iau rucsac o sa il prin acolo in spate si tot mi se pare mai bine decat cu cosul taras pe roti.
s-a trezit, ma duc sa-i dau sa pape.
Apropos, eu chiar mi-am pus mintea cu ea, daca nu papa pe bune nu-i mai dau si o las putin sa flamnzeasca, daca nu plange. Pai nu stiu exact cat ia, ca suge la san, dar e tare ligava in ultimele zile nu mai suge decat de la o tzitzi, la masa.
am fugit ca acum ii e chiar foame ![]()
Diana, mami de Julie
14.11.2003 si de Rianna
15.04.2007
elyanne spune:
quote:N-ai gasit la meli melo? Sau in piata, undeva unde se vand clamute si prostii de-astea? Sunt deobicei la set si sunt multe culori... micute... sa zic un cm in diametru... io imi luam prin liceu si imi faceam multe moate in cap... toate culorile... Acu i-am luat mandrei... Io am gasit in piata.
Originally posted by gabi78
elyanne intrebare intrebatoare: de unde sa le iau? elasticele? ca nu am gasit! si cu elastic d-ala de punga, de bani de ce or fi ele nu ma indur sa prind, ca sunt destul de strinse si doare. Poate gasesc eu ceva.
Pe cumnatul respectiv l-am votat si eu dar sincer mi-au placut alte melodii de acolo. Dar cum nu conteaza prea mult am tras un slab si f slab peste tot si numai lor excelent. Cind or vedea moderatorii site-ului cite femei i-au votat....
diana frumoase poze si asa neprofesionale. Sa iti traiasca micul crestin.
Nu de-alea de bani... sunt groaznice si o sa-l doara cand si le da jos... ii rup si parul...
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
Laina spune:
greutatea si eu tot de la momentul nasterii o calculez, asa si dr. fetitei. nush ce sa spun, sunt de acord cu roxanici, diferenta nu e asa de importanta, mai ales la gradul de relativitate cu care se masoara la cantar..daca e satul, daca nu a facut kk...
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
gabi78 spune:
la noi in Meli Melo-ul din Carrefour nu era mai nimic. Mai e unul prin centru... dar ajung cam greu. Gasesc ceva pina la urma. Merci oricum.
de greutate eu nu stiu dar cred ca de la cea cu care vine din spital se socoteste. asa am vazut ca se uita pediatra lui tudor, dar nu am intrebat0o niciodata.
scuze dar scriem impreuna: mama si fiul
karla32 spune:
elyanne, votam si pe cumnatul tau! Daca ai! Caldura mare, mon cher! Mai incurca omul, important e ca am votat un cumnat!![]()

Baie de la inceput i-am facut cu apa de la robinet! in maternitate cand ne-a aratat cum ii spala pe bebei am ramas masca! l-a luat asistenta, l-a bagat in chiuveta din rezerva, i-a pus dusul in cap si i-a dat cu sapunul Dove lichid pe care il aveam pe chiuveta! Si era asa miiiiiiiiic! nici pis n-a zis! Si acum ii place in baie la nebunie! Sta ca un pasa. Mai nou da din picioare cu o forta de ma face fleasca!
Cam asa de serios sunt: Luca la baita
Raluca si Luca (8 aprilie 2007)
foto Luca luna 2, luna 2+
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
roxanici spune:
mei, da' nu e cumnatu lu Eliana, ci a lu Elpower...sau am incurcat io borcanele...
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)