Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 26
diana_jors spune:
Hellloooo,
asa-i ca v-a fost dor de mine?
Noi ne-am lafait cateva zile prin Oradea, si am venit inapoi cu un proaspat crestin... A plans oaresceva, dar nu atat cat ma asteptam
Mai amuzant a fost ca am chemat sa filmeze o cunostinta care lucreaza la televiziune, si parintele cand l-a vazut la poarta s-a speriat si a inchis tot cu noi afara, ca a crezut ca i-a venit televiziunea pe cap cine stie pentru ce
Pana la urma s-a lamurit care era treaba si am facut si botezul ![]()
Va invit si la cateva poze facute la repezeala, cele profi o sa vina zilele viitoare.
Nu o sa intru prea mult pe net zilele astea, sambata avem cununia civila, apoi o sa plec iar in Oradea sa imi refac actele... ce sa facem, cine n-are de lucru isi cauta ![]()
Am citit cam pe diagonala, deci nu am intrebari la care sa raspund... aaa, da, legat de par, cand a venit vremea sa taie m-a intrebat "De unde?" i-am spus ca de unde gaseste... ![]()
Va pup, poate mai intru mai incolo 
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
riloasa spune:
FETELOR, voi le mai puneti la bebelusi in baita ulei care a fost sfintit la botez? Eu cred ca o sa-i ii pun foarte mult timp. Am primit si un banut de argint sa ii pun la baita sa aiba noroc. Roxana pe tine te-am vazut ca tot turnai in cadita tot felul de mirodenii si vroiam sa te intreb ce pui acolo. Poate pun si eu....![]()
Laina spune:
apropos de baita, voiam sa va intreb si eu: noi i-am facut baie pana acu cu ceai...un pliculet la 5 l apa
. acum as putea trece la apa fiarta si atat? o fi vreun pericol pentru pielea ei daca incerc si cu apa fiarta simpla?
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
diana_jors spune:
Laina: eu de la 3 saptamani ii fac in apa de robinet
si n-are nimic.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
Laina spune:
diana: in apa calda pur si simplu? nici macar fiarta?
Varsta Antoniei
diana_jors spune:
Laina: nici macar fiarta. Doar apa calda, de robinet.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
Laina spune:
o..k, deci tre sa incep sa-mi obisnuiesc si eu gagalicea cu aqua chiorensis
. sar'mana, diana.
Varsta Antoniei
anaalina spune:
Apropo de baita o sa ziceti ca suntem niste parinti denaturati dar noi ii facem baita copilului in cada: punem suportul si cu dusul vaj vaj si bebelusa da din piciore si din maini ca o nebuna si rade de nu mai poate.Apoi o ia taticu in prosopel si fuguta cu ea la dormitor unde incepem urmatoare bosoleala: cremuit si masaj la care geme de placereee...
Si legat de greutate si a mea e fotomodel la 3 luni are doar 5,400 desi s-a nascut cu 3,150, fata de altii care sunt uriasi.
Laina spune:
hehe, anaalina, abia astept sa ma joc si eu cu a mea asa. ea deocamdata e cam pasiva la toata chestia...da sa adoarma la baie, iar la masaj scartaie, a vrea sa pape [:d] Poate pana la 3 luni ne mai "invioram" si noi! :))
Varsta Antoniei
elyanne spune:
La multi ani, Elyy2003! 
La multi ani bebeilor care mai implinesc o luna! 
Paula multa sanatate piticei
Imi pare rau ca e bolnavioara... tinem pumnii sa treaca repede-repede.
Laina io le fac baie de la bun inceput in apa de la robinet... asa ca nu stiu ce sa zic ![]()
riloasa eu o sa-i ung cu el dupa baita... n-am pus in apa. Dar nu acum, vara... ca o sa le iasa bubite...
Eu calculez de la greutatea cu care s-au nascut... Unii ies mai repede din maternitate... altii mai tarziu (eu am stat 12 zile de ex.). Unii scad mai putin in greutate, altii mai mult...
De ex. ai mei au plecat cu mai mult decat s-au nascut... pt. ca altfel nu plecam ![]()
diana_jors bine ati revenit. Ma uit imediat si la poze. Si petrecere frumoasa la cununie 
karla32, alexia3 ati incurcat cumnatu'
E al lui elpower...
tzuna la pranz sau seara? ![]()
carmenefr
unii mai bine ar tacea decat sa abereze... iar despre sosete, caciuli etc. sunt satula... numai sfaturi peste sfaturi din toate partile... offf
La multi ani pt. dl sot! 
doina.todor bine ati revenit 
gabi78 incearca cu niste elastice de par (mici)... sunt mai "sigure" daca le inghite ![]()
BiancaM
La muuulti ani impreuna, fericiti! 
Va multumesc mult pt. urari! 
Noi ar fi trebuit sa mergem maine la vaccin... da' nu cred ca ma duc singura. Al meu sot duce mandra la tara si n-o sa se intoarca repede, daca tot merge pana acolo... Iar miercurea viitoare se duce s-o ia... In restul zilelor programul este de la 16-20... si parca n-as vrea sa ii intepe seara... sa urle noaptea 
'om vedea ce fac...
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)