Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

nasturica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

PAULA75- imi pare rau ca a facut otita, mai ales ca alaptezi dar lasa ca se face bine .

ARRISA- folosesc pompa manuala de la Primii pasi, pe asta am folosit-o de la inceput. E singura care a mers pana acum si e destul de ieftina incat sa iau cate una pe luna daca se strica. Acum nu stiu ce sa spun ca am mai recomandat-o cuiva care a spus ca nu a putut scoate mare lucru. Dar daca vrei sa incerci e doar 260.000 lei. Eu scot 250 ml in 20 minute.

RILOASA- si Maria fornaia acum vreo luna si nu era racita. Acum nu mai are nimic.

CARMEN94- 170 ml in 24 de ore e putin si se poate deshidrata. Eu m-am tot interesat de chestia asta cand Maria sarea care 2-3 mese. Cica trebuie sa bea minim 400 ml de lichide.

ROXANICI- merci de mesaj. Rares e un scump. Iar faza cu lighenasul e super.... Sta asa frumos acolo....

MIHAELAAA- Maria ragusea rau in zilele cand plangea continuu. Dar ii trecea asa de la sine.

KITTY-e adorabila aia mica in cada. Dar unde ai gasit tu colac asa mic? Eu tot caut si nu gasesc.

LAINA- ai grija cu ceaiul Baby Drink, am mai auzit de mamici care au patit asa. E foarte dulce si de asta ii place. Si eu i-am dat o vreme Mariei pentru colici si-i placea mai mult deact laptele si era si in perioada cand manca super prost. Apopi i-am luat baby calm si-l indulceam doar putin apoi deloc.

DA, MARTUZA, da-mi nr ei.

ELLYANE- Felicitari. Aveti ataea de sarbatorit.... Sa fiti sanatosi si fericitii cu totii. V-am vazut ieri cand va intorceati sper casa cred. Noi ieseam din Auchan (eram in masina).

Cam astea ra fi raspunsurile mele.

MARIUCA e super cuminte. Suntem asa incatati de ea.... Ne incanta cu tot felul de sunete, ras in hohote (astea sunte deja vechi dar le imbunatateste) si mai nou se intoarce si de pe burta pe spate. E asa incantata ca poate sa se intoarca.. Aseara timp de vreo 10 minute numai asta a facut. Se intorcea pe burta , radea la desenele de pe cearsaf, apoi se intorcea iar pe spate (aseara a reusit singurica pentru prima data) si iar pe burta.... Era asa scumpica.... In final a obosit, a plans mult si s-a culcat pe burta. Apoi am intor-o eu pe o parte ca sa dorm linistita. Ca ea vrea si pe burta si cu suzeta... BIne sa-si tine capul intr-o parte. Si acum tot pe burtica s-a culcat. E o dulce. O pupam si rade in hohote.... Ii plac la nebunie jucariile care sunt mai usoare si le poate tine ea in mana. Le baga in gura... Se trage de par, ma trage si pe mine daca are ocazia , iar pe sot il trage de nas, de obraji daca se apropie de ea. Si e asa incantata....

Cu mancatul.... tot binisor. Cerealele cand le mananca cu pofta cand le refuza de tot dar cred ca tine de cat ii e de foame. Ca mi se pare ca nu schimba gustul laptelui fiind asa fara zahar.

De ieri avem AC. Inca nu-l folosim ca e racoare dar cine stie ce ne rezerva dupa-amiaza asta.... Au facut aia o mizerie insa... A avut sotul ce curata. Noroc ca s-a invoit de la serviciu. Si oricum tot la ora 1 ne-am culcat. Nu stiu cum facem dar mai devreme de ora 0.30 nu ne culcam. Maria se culca la ora 23-23.30 si pana mancam , pana facem dus.... Si dimineata suntem franti amandoi.

mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Acum am vazut ca fiind cu ochii la Maria sa vad cum doarme nu mai stiam ce am scris si v-am "incantat" de v-am terminat. E chiar suparator sa citesti acelasi cuvant de nu stiu cate ori. Sorry.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Salutare!

Ieri ati fost tare vorbarete. Am vrut aseara sa postez, dar eram franta, doar am citit.
La multe lunisoare bebeilor nascuti pe data de 3!
Elpower, votat trupa cumnatului. I-am macelarit pe ceilalti.
elyanne, felicitari pentru toate cele aniversari, sa va traiasca bebeii si mandra si la cati mai multi ani impreuna!
sherbi, stiu ca erai pro-alaptat si impotriva formulei, ce s-a intamplat, ai obosit?
gabi78sunt super pozele cu Tudor. Sa-ti mai zic si eu ca m-am minunat de ce carlionti are...dar sa stii ca nu deochi
BiancaM, multumim pentru traducere.
La multi ani de casnicie si tie si Doinei.Todor!
riloasa, vad ca multi din bebeii nostri fac greva foamei. Si Maya a luat cam putin in ultimele 2 saptamani. Da vezi ca nu e bine sa scada in greutate, vorbeste cu dr.
carmenfr, imi "place" tare mult cum persoanele avizate din jur isi dau mereu cu parerea despre bebeii nostri si in acelasi timp recunosc ca: "Vaai, am uitat cum era!"
tzuna, mersi!

Ieri i-am pus cercei la gaza. A plans cam un minut; tati a scos-o afara tipand si apoi s-a linistit la mami in brate. Ma cam durea sufletul ca tipa, mai ales ca nu o aud prea des, dar e mai bine ca i-am pus acum ca a uitat repede.
Si ea mananca destul de putin si des, cum am mai spus. In 2 saptamani nu a luat nici 300 de grame, dar ma gandesc ca acum in luna a 4-a oricum ia mai putin, nu?
Am filmat-o azi cu telefonul cum se intoarce pe burtica, dar nu se vede prea clar. Am pus totusi video aici.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

am votat cumnat elianna...apoi am vazut muzica rock!? drept sa-ti spun nu-mi`place muzica rock...dar pentru tine trecem si peste asta...cred ca deja suntem ca o familie in care ne acceptam fiecare cu stilul si optiunile noastre...asa ca ...nu-mi pare rau ca am votat o formatie rock

http://community.webshots.com/user/alexiabryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Buna, fetelor!
Votat cumnat elianna!

Am impresia ca pe zi ce trece nu mai pot comnunica cu puiul meu! Habar n-am ce vrea! Il pun la san si trage o data, isi fereste capul, iar se repede si trage o data, iar da drumul la tzatza, se uita in alta parte...si uite-asa chestia asta care nu stiu ce inseamna dureaza cam 5 minute si pe urma nu mai suge deloc! Dar nici sa se sature nu are cum! Lapte este dar parca nu-i place! Ce o fi avand?! Nu stiu ce sa fac. Cred ca il sun pe doctor, ca am impresia ca rabda de foame in stilul asta! Doar noaptea mananca o data calumea, in rest-nimic!

Raluca si Luca (8 aprilie 2007)

foto Luca luna 2, luna 2+
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Uraaaa!!! Am reusit si eu sa pun un filmulet!!
Sper sa va placa
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Catalina Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

din nou ora mesei de la pranz, din nou circ! m-am cam obisnuit...se pare ca are un probram de "scandal" in functie de ora la care mananca... :P

am fost la dr, care era in concediu...sambata ma mai duc sa o vada, si cica vaccinul i-l face pe la sfarsitul lunii. well...asta e, sa ma pregatesc de manifestari ciudate, si sa ma inarmez cu rabdare :D

Karla32, ce-or fi avand, parca s-au nebunit toti in perioada asta? o fi de la caldura? vreun front atmosferic pe care noi nu-l simtim, insa ei da? habar n-am. abia astept sa creasca, sa-mi poata da macar indicii mai clare in legatura cu ce are si cu ce-o deranjeaza... :))

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Roxanici, eu am luat o gentuta de la targ cand a fost la romexpo. Este foarte buna ca are pe laterale 2 buzunare mari de plasa unde bag pe o parte suzetele si servetelele si pe partea cealalta telefonul si ce mai am eu.Ma ajuta mult ca nu trebuie sa caut tot timpul ca se vad. Are si 2 torti, una scurta care se agata in fata carutului si una lunga. Pe lungimea ei mai are 2 buzunare pentru sticlele de apa si ceva mancare. Iar inauntru este pentru bebe:scutec, ceva haine de schimb, pamparsi si de pus sub el am luat din Cora de la Fixies care sunt numai bune pentru carut. Pe cea care o avea geanta este din material plastic si nu mi-a placut ca era rece la bebe daca i se atingea funduletul de ea. Este si termoizolata, sper ca am zis bine. Ea se cheama GRACO, nu stiu sigur dar cred ca era de la Chicco, foarte practica.
Ce sa mai zic de bebe! Este greu sa il cantaresti sa vezi cat are greutatea exacta si sa va zic si de ce. Daca nu face caca are mai mult, daca suge la fel are mai mult. Cantarirea bune este dupa ce face caca si nu suge. Dar nu am cum sa il fac sa faca si caca si sa il tin si nemancat. Pentru ca daca il duc la pediatru cu un biberon de lapte mancat inainte, pai are destul de mult. Azi nemancat avea cu 150 in plus. Dar nu facuse caca de azi noapte. Asa ca nu mai zic ca a scazut in greutate sau ca a luat. De aceea trebuie cantariti o data pe luna si nu la saptamana cum fac eu, sau chiar la 3 zile. Bine, al meu are acum 4900. Cand ii vad pe majoritatea la 6 kg la 3 luni, al meu mi se pare o mata. Voi cum calculati dublarea greutatii? Nu calculati greutatea cu care se iese din maternitate? Al meu la nastere a avut 2970 si am iesit cu 2700. Acum ar fi trebuit sa aiba normal 5400. Eu am calculat greutatea cu care am iesit, nu de lanastere. Voi cum calculati?

Mergi la inceput