Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

La multe lunisoare copilutilor de
4 luni - gemenilor nostri scumpi, Andrei si Mihai, i de Elyanne, Briana Elisabeta de Ditu
si de
2 luni - Antonia, de Laina!

si pentru mamica Elyy2003! Te mai asteptam printre noi!

Da, da! Cumnat de elpower este!
Multumim de voturi!
Sa stiti ca nici eu nu ma omor dupa muzica lor si mi-au placut si mie alte formatii de pe-acolo, dar cum sa nu ajut eu surioara cu sot aflat in competitii? Oricum si ei suna destul de bine. I-am vazut si in concert. Nu-s de lepadat.

Baita o facem cu apa de robinet incalzita de boiler de cand am venit din maternitate, ca si acolo tot in apa de chiuveta ii linciureau. La inceput mai faceam si eu ceai pt clatit, acum m-am lasat pe tanjala.

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Fetelooooooooor, eu daca il pun pe Luca in marsupiu i se invinetesc picioarele rau! Voi ati observat vreuna la bebeii vostri? M-am ingrozit cand am vazut cum ii aratau piciorusele, vinete si cu pete mari, rosii.. Nu-i circula sangele cum trebuie, cred! Dar de ce? Mi-e frica sa il mai pun in el!

Si inca o chestie. Nu stiu daca s-a mai discutat aici sau am citit prin alte parti, mamici de baieti, voi ii decalotati? Pe mine dr m-a certat ca nu o fac cum trebuie si parca acum e si mai rau decat cand a venit si l-a vazut! Stiu ca parerile sunt impartite, dar eu am ascultat de dr si tot n-am reusit! Mi-e cam teama, ca parca i s-a lipit pielicica...

Raluca si Luca (8 aprilie 2007)

foto Luca luna 2, luna 2+
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Roxi, la geanta din asta te refereai?

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

karla32 cum adica nu faci cum trebuie? cum ti-a zis ca 'trebuie'?
eu ii dau in jos pielicica usor de tot, dar progrese mari nu am facut pentru ca mi-e mila sa trag prea tare, desi el nu se arata deranjat

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

deci eu habar n-am ce fel de ceai sa dau la bebe! tocmai m-am uitat pe cutia de baby calm, care nu e dulce si sper sa nu mai faca asa figuri la lapte, insa si asta contine menta ... Sa-i dau apa fiarta imi mai ramane, ca ceaiul de musetel cica distruge flora intestinala, astea contin menta.... nu mai stiu.

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Raluca si mie mi s-a parut ca i se intrerupe circulatia intr-un marsupiu. Nu am mai pus-o in el. Era si cam primitiv. Mai am unul, dar nici in asta nu mi se pare ca ar sta prea comod. O mai iau in el cateodata, dar nu exagerez. Pana om putea noi sa ne luam un marsupiu mai de Doamne-ajuta, creste fata si nu mai avem nevoie . Astea doua sunt primite de la o prietena, mamica si ea. Bune si astea acum!

Mergi la inceput

Laina poti incerca sa-i dai apa calduta. Eu i-am indulcit-o cu putina fructoza cand nu iesea afara pt ca am vazut ca asta contine si siropelul Lass Baby, pe langa fructele de pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Raluca si eu am patit la fel cand am avut o tentativa. De atunci n-am mai incercat, o transport cu carutul oriunde, oricat de incomod ar fi, decat sa-i omor circulatia...

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Liana eu am incercat un teanc de ceaiuri si la toate se stramba asa ca am renuntat si ii dau apa plata atunci cand vad eu ca are buzitele uscate sau plange fara motiv.
Am votat si eu pe cumnat, m-am conformat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Karla, lui Luca i-a decalotat putzulica o asistenta care a venit in prima luna la noi acasa in fiecare seara. Mie imi era asa mila si inca mai imi e cand, dupa baitza, incerc sa vad daca nu s-a lipit la loc, dar la cum se decaloteaza acum... nu mai sunt sanse!
Incearca dupa fiecare baitza putin cate putin si la un moment dat nu va mai fi nevoie.

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput