Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 29
Laina spune:
fructoza functioneaza si pe post de laxativ?
sa vad si eu daca se impaca cu aqua chiorensis...
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
roxanici spune:
quote:
Originally posted by Rebiana27
Roxi, la geanta din asta te refereai?
Rebiana, mami fericita deLuca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca
da, de genul asta
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
roxanici spune:
decalotat....cica incerc si io sa fac desi cred ca am ajuns intr-un punct de blocaj si ar tb sa ii faca altcineva avizat mai departe. Mai vad cand merg la pediatru. Oricum ma simt de parca ii fac o labutza de fiecare data...scuzati imaginatia mea bolnava... dar cam asta e...
Laina spune:
![]()
roxanici...ce imaginatie ai! halal complex oedipian ![]()
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
Rebiana27 spune:
Geanta a costat 25 ron si am cumparat-o de la un magazin pentru bebei de aici din oras. E foarte incapatoare, are saltelutza din fas (dar am pus eu in ea si scutec absorbant pentru infasat), are un buzunar pentru pampers, un compartiment interior si unul exterior, amandoua mari, dar si mai multe mai mici, pentru biberoane sau/si telefon mobil (eu asa mai fac). Imi e de ajutor.
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana27 spune:
quote:
Originally posted by roxanici
decalotat....cica incerc si io sa fac desi cred ca am ajuns intr-un punct de blocaj si ar tb sa ii faca altcineva avizat mai departe. Mai vad cand merg la pediatru. Oricum ma simt de parca ii fac o labutza de fiecare data...scuzati imaginatia mea bolnava... dar cam asta e...
Asa e Roxi, la fel simt si eu. Dar daca trebuie-trebuie, decat sa ajunga la operatie de fimoza...
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)Poze, Varsta lui Luca
gabi78 spune:
roxanici ai mare dreptate! si eu la fel gindesc si mi se pare super naspa! chiar i-am spus sotului ca mai bine il duc la chirurg decit sa ii mai fac eu asta! unde mai pui ca uneori mai face si el (sotul adica), pentru ca stim ca trebuie... dar ...e naspa!
si nu stiu cit trebuie. de tot, de tot? habar nu am!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
karla32 spune:
Laina, elpower, nici eu nu-l mai folosesc! Deci nu numai la al meu se intampla! Am crezut ca are vreo problema de i se obtstructioneaza in halul asta circulatia. Marsupiul nu e chiar de doi bani, dar nici cine stie ce! L-am luat cu 120 Ron de la babyexpo odata cu vestitul carut furat (fie cu noroc cui l-o folosi!), dar poate ca m-am grabit!Dar nici pe altul nu mai dau banii! Si-asa imi rupe greabanu'!
gabi78, mi-a aratat dr. cum si cat de tare sa trag dar tot n-am reusit. Mi-e si mila, si frica, putzulica fuge in toate directiile, varful e rosu , parca e iritat! N-am tehnica, spre rusinea mea, e clar!
Acum cateva seri am tras mai mult ca avea un punct maricel de smegma si aseara am observat ca acum nu se mai decaloteaza nici macar ca inainte. E pielea mai lipita spre varf si mi-e tare frica sa trag tare de ea chiar daca nu da inca semne ca il doare!
Eu am renuntat la ceai de ceva timp.Ii dau diect apa plata din bibe. Daca ii este sete trage cu pofta cateva inghitituri daca nu da tetina afara si apa care ii picura in gurita. Parca de cand ii dau apa face si kk regulat si singur. Nu-l mai ajut nicicum!
Raluca si Luca (8 aprilie 2007)
foto Luca luna 2, luna 2+
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
Elena.2006 spune:
Am reusit sa citesc ce ati mai scris fetelor.
Referitor la decalotarevreau sa va spun ca si eu ma simt ciudat sa fac acest lucru, mai mult nu mi se pare ok, iata ce am gasit refeitor la asta:http://www.circumcizia.org/decalotarea.html
Voi ce parere aveti?
Si noi ii facem baita cu apa de la robinet de cand s-a nascut, fara ceai sau altceva.
Mama lui Adrian(10.03.2007)
roxanici spune:
Am vazut si poze filme, si cu "nasturica dragalica" si cu "botezatul", iar am vazut un tort ce imi lasa gura apa si cu intoarcerea Mayei-si ea are tehnica nr2, adica se intoarce pur si simplu impingand din picioare.
Nu am reusit sa vad filmulet cu Catalina Teodora, nu e linkul care trebuie...
Diana
am vazut ca inca nu v-ati casatorit, ramasesem cu alte socoteli in cap...de saptamana trecuta. Sa aveti petrecere faina si casa de piatra si familie mai numeroasa daca va doriti![]()
Arissa, vad ca deja ai pus pe Maya in poz verticala in marsupiu. Sta bine? io inca nu am incercat cu raresu, da daca imi faceti curaj...