Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by karla32

elyanne, votam si pe cumnatul tau! Daca ai! Caldura mare, mon cher! Mai incurca omul, important e ca am votat un cumnat!

Am cumnat da' nu s-a apucat de cantat... da' cine stie tin minte si te anunt cand e cazu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Elyanne La multi ani! pentru toate motivele de sarbatoare
La Julie stiu si eu cand am conceput-o, si cand o sarbatorim de ziua de nastere spunem ca are x ani, 8 luni si 1 zi . La Rianna, cam greu ca la ea a fost o mica intamplare.... Nici nu mai stiam exact data UM, am spus-o pe ghicite
Anamana , m-ai dat pe spate. Rianna, in schimb isi suge tocmai degetul ala!!! Mi-e si rusine sa pun poze .... si cu colacul in baita... super!
Gabi78 e si cret baiatu' pe langa faptul ca are o claie de par. Eu ii doresc sa il aiba asa mereu!
Ela am votat si eu cumnatu'.
La baita apa calda de la robinet/centrala. Trebuie sa am grija pt ca ustura la ochi. Ar merita sa ii incalzesc la robinet dar dureaza mai mult si nu am intotdeauna timp.
pr alaptat nu iau nimic, nici o pastila. Am o cutie de galactogil dar inca nu am simtit nevoia sa o incep. o sa il iau pe la 4 luni cand ar trebui sa creasca necestatile copilei. Ma indop cu lichide multe, peste 2 l pe zi, parca am innebunit dupa lapte, in fiecare dimineata ma "droghez" cu o portie de lapte cu cereale, si cam atat. Si e destul. Ma mai mulg din cand in cand dimineata ca trebuie sa ii las pt cand plec de acasa si cred ca asta e secretul. Corpul meu are impresia ca trebuie sa produca mai mult si se conformeaza.

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Nici eu nu o decalotez, imi este mila.
Fetelor, m-au sunat de la magazinul Unirii ca au reduceri de 50% la hainute, nu am retinut magazinul pentru ca noi mergeam la toate si luam cate ceva. Cine este interesat se poate duce azi sau maine ca atat au reduceri, la etajul 3.

Mihaita 31 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Roxanici, am iesit de vreo doua ori cu ea asa, aproximativ cate o ora si jumatate. Mai intai am intrebat dr si a zis ca e ok, fiindca ii sustine bine spatele. Maya nu a protestat, cred ca ii placea sa vada lumea. Spre sfarsitul plimbarii s-a foit si a marait, dar cred ca de foame, mai degraba. Oricum, daca nu o scot asa, am dat banii de pomana pe marsupiu, pentru ca nu sta culcata de nici un fel. Plange.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

oedip, ne-oedip, deocamdata incerc sa fac ce mi s-a zis; ma gandesc la sanatatea lu raresu si nu mi-e mila de el cica nu il doare; pana unde tb sa ajung...ma uit la ta-su si trag singura concluziile

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanici

oedip, ne-oedip, deocamdata incerc sa fac ce mi s-a zis; ma gandesc la sanatatea lu raresu si nu mi-e mila de el cica nu il doare; pana unde tb sa ajung...ma uit la ta-su si trag singura concluziile

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mi se pare corect!

Mergi la inceput

Chestia asta cu decalotatul e oricum importanta,
cumnata mea a ajuns la dr cu copilu' din cauza ca nu l-a decalotat cum trebuie sau deloc, nu mai tiu minte.
Eu ce sa zic, am fete , la noi e chestia cu oparitu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Uitati-va si pe linkul pus de Elena. Mie mi s-a parut interesanta opinia celui ce-a scris acolo. Acu' nu stiu daca o fi medic sau nu. Aici e: www.circumcizia.org/decalotarea.html" target="_blank">decalotarea

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

M-am lamurit! Sunt medici sau cel putin citeaza medici. Uitati-va si la "sfatul medicului expert pt parinti".

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

buna mamicutze am intrat sa va salut.
mersi Roxanici
ce bine ca nu am baiat saracele de voi.
varsta printesei

Mergi la inceput