Bucurii de sept-oct 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 10
anangel_lexi spune:
Mira, ma bucur mult ca rezultatele la analize au iesit bine!
Ceva poze cu tunsulica nu pui?
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Ignatica spune:
xandrutza felicitari Narcisei pentru pisu la olitza. Noi suntem intr-un stadiu incipient cu olitza-ne e frica de ea, plange cand il pun acolo.
Vaz ca fetele sunt mai curajoase.
Mira ma bucur mult ca aveti analize bune. Despre constipatie nu stiu ce sa zic, cat mai multe fructe si legume, apa, stii tu. E greu sa combati constipatia data de fier, imi aduc aminte ce chinuri am trs in sarcina 2 saptamani cand am luat fierul. Noi inca nu suntem tunsulica, de-abia astept sa taiem macar bretonul dupa motz.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
GETY spune:
Am plecat dis de dimineata dupa cumparaturi, am ajuns acasa, am dat fructe si lapte amestecat cu suc de fructe la fetitza si gata.
Am vazut poze cu Maria in premergator si cu basmalutza, dar a iesit din casa, se plimba pe afara de acum.
Lakioana, mi-au placut filmuletzele, vreau sa-ti spun ca dupa ce le-am vazut data trecuta, am inceput sa incerc sa o invatz si eu pe Maria ce ne arata Reby, dar cateodata ma baga in seama, alteori incepe sa faca balonashe si tot asa. Nu-i nimic, perseverez. A vazut si sotzul filmuletzul.
Mexxa, felicitari! Inseamna ca ai talent si o sa-l ajuti si pe Sebicu la compuneri cand o sa mearga la scoala. 

Xandrutza, felicitari pentru pishu' la olitza. Eu o "prind" doar cand face kk sa o asez la olitza, o singura data mi-a servit o "dubla".
Monique_new, imi pare bine ca ai scris din nou, ti-am admirat fetita cu rochita cu volanase si pe rogojina de plaja. Asa ceva am avut si eu pentru plaja, dar s-a destramat la capete. Acum vreau sa-mi iau din aia cu paie, sau ce-or mai fi alea.
Lilina, o surioara pt. Vladone... E o idee buna, mai ales daca ar veni de la sotz.
Alexutza, Maria doarme in jur de 2-3 ore pe zi impartite in 2 reprize.
Mirabelac, bine ai revenit cu vesti despre David. Maria tot nu e tentata nici sa mearga de-a busilea, nici sa se ridice in 4 labe... O otita am facut si eu, ma durea tare urechea si cand o apasam din exterior, iar cand puneam capul pe perna, nu mai zic. Am rezolvat problema cu oxacilina.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Hai sa va descriu cum "pupa" Maria mea: ne prinde de fata sau de urechi cu manutzele si isi indeasa fatzuca ei pe fatza noastra si incearca sa ne pupe (muste).
POZE MARIA DIANA
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by GETY
Hai sa va descriu cum "pupa" Maria mea: ne prinde de fata sau de urechi cu manutzele si isi indeasa fatzuca ei pe fatza noastra si incearca sa ne pupe (muste).
POZE MARIA DIANA
Ce draguti sunt cand fac asta!!!

Alexandra de
GABRIEL (30.09.2006)PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
GETY spune:
Alexutza, nu se stie cum o sa fie Gabriel. Poate o sa fie mai pupacios decat o fetitza.
POZE MARIA DIANA
MamiLili spune:

Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
beatrix spune:
Buna seara bucurii!
ce liniste pe aici? Se vede ca e vara, toata lumea pe afara , la terase, in concedii...
Mirabelac, felicitari pt rezultatul analizei! nu ne spui totusi despre ce diagnostic a fost vorba? bine ca s-a infirmat si s-a terminat cu bine!
am vizionat azi filmuletzele cu Reby plimbareatza si pozele cu papusile Maria si Cosmina!
alexutza, daca te consoleaza cu ceva si eu plang dupa conformatia de inaintea sarcinii! acum am acelasi nr de kg ca inainte dar conformatia e alta!
xandrutza, felicitari narcisei pt olitza! are mama fata mare acum!
apropos de olitza si eu am vrut sa-l pun pe eric si sa colaborez cu cei de la cresa dar ce-i de la cresa au zis ca nu ca nu intra in atributiile lor si ca cum adica sa-l pun eu sa faca la olitza ca sa-l las pana cere el! 
asa ca am renuntat la idee ca ar trebui numai sambata si duminica sa-l pun pe olitza! m-am gandit ca uita de la o saptamana la alta daca nu e consecventza sa-l pun in fiecare zi! nu stiu daca am facut bine sau nu!
o seara faina!
Beatrix si Eric
Adriana mica spune:
Buna seara,
AM intrat sa spun La Muti ANi sarbatoritilor, multa sanatate celor bolnaviori si felicitari tuturor pt progresele facute!
Ultimele noutati despre noi: la ultima cantarire Dudu avea 9kg, deci in grafic. Mai nou, vrea sa stea in picioare desi nu s-a ridicat inca singur. L-am pus putin in premergator; sa-l fi vazut cum a reactionat, pur si simplu i se putea citi incantarea pe fata.
Saptamana trecuta, a avut loc prima lui plimbare cu metroul; acolo practic s-a ridicat pt prima oara singur in picioare, tinandu-se de bara si sprijinindu-se pe genunchii lui tati. In patut insa, a gasit diverse metode sa ajunga la jucarii fara sa fie nevoie sa se ridice (le impinge cu picioarele astfel incat sa cada direct in patut...no comment). In plus, imi este teama sa nu se loveasca de marginea patutului (care este de lemn). De maine voi incerca sa il tin pe timpul zilei in tarc, desi este destul de inalt si nu stiu daca va reusi sa se apuce de margine.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
AdinaF spune:
[quote]Originally posted by Adriana mica
In plus, imi este teama sa nu se loveasca de marginea patutului (care este de lemn). De maine voi incerca sa il tin pe timpul zilei in tarc, desi este destul de inalt si nu stiu daca va reusi sa se apuce de margine.
Adriana, loviturile sunt inevitabile, si crede-ma lemnul nu e deloc periculos, e destul de "moale" ca sa spun asa. Ai mei deja nu mai plang decat cand fac cunostinta cu gresia, aia doare, intr-adevar
, motiv pt care mi-am comandat recent un tzarc imens, ca sa pot delimita zona sigura .Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Botez