Bucurii de sept-oct 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Asa si eu, o puneam imbracata, apoi, fara pampers, o pandeam cand se screme si cand o puneam pe olita nu mai facea Narcisa nimic... astepta sa-i pun pampers nou si ma servea imediat . Dar ne antrenam in continuare
Multumim pentru felicitari!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

quote:
Originally posted by xandrutza_76

Vai, cat e de scumpa Cosminuta si ce bine-i sta cu palarie!!! Iar tu, Monique, arati foarte bine, bravo!

poze cu noi

Multumim.

Ideea e sa insisti.Se invata ei pina la urma ca nu au de ales.

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Cat am mai stat de vorba... am reusit si azi pisu la olita!!!

poze cu noi

Mergi la inceput

La multe lunite Ariana Ioana!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

quote:
Originally posted by xandrutza_76

Cat am mai stat de vorba... am reusit si azi pisu la olita!!!

poze cu noi

bravooo Narcisa

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Vladone nu vrea sa stea pe olita, prefera s-o ia la lins
chiar se sperie si se ridica de pe ea

Monique, i-a placut lui cobratty de Cosminuta....vai ce-o mai lauda
parca vad ca vrea si el o fetita

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor. Multumim pentru complimentele la adresa Mariei!
Felicitari Xandrutza pentru pisu la olita si dintisorul nr. 2!
Am vazut si eu Cosminuta eleganta foc! Cat despre mamica ei, no comment, eu cred ca n-o sa mai reusesc in veci sa ajung la silueta dinainte
La multi ani, Ariana Ioana!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Va pupam fetele!!!
Multumim pt raspunsuri - Beatrix, Ignatica - acum vad ca s-a mai reglat cu scaunele, sper sa fie bine!!!

Felicitari Narcisa pt dintisorul nr 2 si pt pisu nr 2 la olita ...are mama fata mare

Cosminuta - o mandrete de fata, vesela si superb imbracata!!!...cat despre mama ei..no comment - Monique - arati trasnet, eu nu prea cred ca imi mai revin vreodata la conformatia care o aveam, ca la kg am reusit sa ajung, dar...

Noi suntem tare nervosi cand nu putem ajunge unde vrem noi, vrem sa circulam prin casa, dar nu de-a busilea, tinut de manute, dar mai obosim si ne apuca bazdacul ...in premergator nu mai sta ff mult ca se plictiseste repede si cu el nu poate intra pe peste tot - de ex in baieee...E ceva de speriat cata energie poate sa aiba..si eu care ziceam ca baiatul meu e cuminteee....

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Am uitat - Reby - printesa cu codite - superbaaaa...si cum poate sa umble ea si cata viteza asa singurica...Felicitari pt dintisorul no 2!!!!

Apropo' - cat mai dorm bebeii vostri pe zi? ca al meu daca s-ar putea ar sta toata ziua treaz,avem scandal mare cand dau sa-l culc... de unde pana acum cred ca era somnorosul bucuriilor, acum nu...vrea sa exploreze non-astop!!!

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Salutare la BUCURII si mamici!

Am reusit si eu sa intru putin macar sa va salut, noi suntem bine, papam in continuare bine, i-am facut si eu supa cu galuste dar n-am avut succes cu ea, mi-a scuipat-o... cu dormitul de noapte e mai nasol, se tot trezeste plangand, chiar si ziua, o fi de la dintzuci, probabil vor sa iasa si ceilalti.

Am primit rezultatele la analizele care va spuneam mai demult, au iesit bune, slava domnului, era banuit de o boala destul de grava, mi s-a luat o piatra de pe inima.

Am inceput sa luam fier si se constipa tare de la el, nu stiu ce sa mai fac, piersici nu vrea, sucul de portocale parca nu mai are efect deloc.

Ieri am fost la tuns, are o fata acuma de nu-l mai recunosc, il schimba mult, a cam plans dar i-a trecut repede.

Noutati: circula toata casa de-a busilea, ar sta toata ziua pe jos sa se joace, se catara pe orice sa se ridice, intr-o secunda il si gasesc catarat pe ceva, e tare incantat de asta.

Pe mine ma cam doare o ureche, nu stiu de la ce o fi, sper sa nu fie otita ca numai de astea nu mai am nevoie.

Felicit toate BUCURIILE pt. dintzuci, progrese si facut la olita, noi ne-am cam lasat deocamdata de ea, tati n-a mai avut timp si de asta dar o sa revenim in forta, de stat sta pe ea dar nu face nik.

*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput