Colectia de toamna iarna 2005(140)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

madau, felicitari pentru ca te-ai zbatut cu operatiunea tricouri.Chiar nu mai conteaza ce si cum se scrie
Sa stii ca si eu sunt la fel ca tine, nu am dormit ever la prinz sau in masina, tren...etc.Nu stiu daca o fi de la faptul ca am fost data la cresa la 10 luni si poate ca undeva s-a rupt ceva( am poze din acea vreme cu mine in picioare in patut cand toti ceilalti dormeau)

Despre somn subscriu celor spuse de ile si gandacel, eu m-am chinuit foarte mult ca sa ii fac un program de somn Alexiei, l-am respectat cu strictete maxim 21-21.30 somn si noi nu ne culcam mai devreme de 23-24.Copii vor merge la gradinita si este fantastic de greu sa trezesti la ora 7 un copil obisnuit sa se trezeasca pe la 9.Am vazut multe cazuri copii care efectiv dormeau in picioare si erau trasi de parinti spre gradi.Este adevarat ca fiecare are bioritmul sau insa programul de somn trebuie format conform cu varsta copiilor si nu dupa programul adultilor.

leea cum se mai simte T? Drum bun spre capitala.

noki cand ai tu un pic de timp liber scrie-mi si mie pe PM, cum se face ghiveciul ala cu merluciu.Apropos da-mi si niste idei despre ce peste poate sa consume( fara oase), eu sunt complet pe dinafara din cauaza alergiei mele nu pot consuma peste.

feli cum se mai simte duracell?

fetelor, cu cat timp inainte de scoateti de la frigider iaurtul sau branzica?
eu obsinuiesc sa le scot cam cu 20 minute inainte de a-i da sa pape alexiei, oare de la ce vrasta se poate da direct de la frigider?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

buna mamici,

am reusit sa pun cateva poze din concediu,cine vrea sa le vada sunt aici

http://s202.photobucket.com/albums/aa136/oana242003/?start=20

daria este cam rau aseara mi-a vomat de 5 ori in 50 min,dr zice ca de la mancare ,revin cu amamnunte ca e tare maraita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

http://s202.photobucket.com/albums/aa136/oana242003/?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Abia astept sa imi iau copilul acasa, de cand este la tara nu mai bea deloc lapte, in rest papa insa nu stiu ce este cu ea de nu il mai accepta.Muci tot are .
Ca tot vorbeam de somn mai devreme, mama o culca pe la 22/30-23 ca are treaba pana atunci si uite cum se scoala mandra mea pe la 8.30-9....si uite asa sa vedeti ce o sa am de lucru pentru revenirea la programul ei normal.
Insa fata mea este fericita, alearga toata ziua se joaca..nu sta o clipa, i-am luat leagan si spre surprinderea mea ii place la nebunie.Am "vorbit" mai devreme cu ea la telefon si a inceput sa rada in hohotecand m-a auzit si striga mami mami.. dupa care mi-a dat niste pupici

ela ti-am admirat printesa in poze, se vede ca v-ati simitit foarte bine..super imagini.Si azi a mai vomat uka? pupici de la noi

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

salutare fetelor!

este prima data de cind sint in tara cind ajung la internet, fata mea este scai de mine ( ati incercat vreodata sa stati pe buda cu copilul atirnat de voi?) nu ma lasa nici o secunda singura, nu vrea cu absolut nimeni mai ales de cind taica-su a plecat acasa ( probabil crede ca plec si eu si o las, nu stiu)...
sintem la mare , la bulgari, este super bine, totul la superlativ, sint tare incintata, avem all inclusive, serviciile sint excelente, personalul tanar si dragut, seara programe si spectacole in incinta hotelului, discoteca pentru cei mici si mari.

nnu am citit nimic din urma, la noi in hotel internetul este virusat , oricum fata nu ma lasa sa merg nicaieri.

vreau sa va rog - cine poate- sa o anuntati cumva pe Lavi ca stau la hotelul magnolia la nisipurile de aur, am incercat de citeva zile sa iau lagatura cu ea si nu pot, ile mi-a dat nr,. de cell dar primesc mesajul ca este numar inexistent , nu stiu de ce, sms-urile nu se transmit, etc.

sper ca intilnirea a ramas tot pe data stabilita si nu s-a schimbat nimic, in caz de ceva, dati-mi si mie un pm , sper sa apuc sa citesc inainte sa vin, ca pe forum nu am cum sa citesc.

in speranta ca toata lumea este bine , sanatoasa , va pup si de abia astept sa ne vedem !

pupicei o mie

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

am citit doar pana la orarul de somn citat de Gabitaco.

Gandacel sa stii ca si eu ma gandesc ca sunt proasta bine de tot daca trebuie sa dau explicatii.

Gabitaco pai da, doarme 4 ore ziua (nu mereu, nu zi de zi) media este de 2.5-3 ore, dar sunt si extereme de 1.5 ore si de 4 ore. si din tabelul tau - recunosc ca asa citisem si eu ca ar trebui cam 13-15 ore /zi de somn - Vlad doar cu un somn sansatos face aceasta "ratie".
asta pt ca seara se culca la 22.00 si dimineata se trezeste la 06.00. cine stie cum sa se trezeasca la 07.00
plus ca noaptea se coieste foieste. de ex azi noapte m-a frecat de la 01.30 pana la 03.00.
chiar daca l-am schimbat, (era ud saracu, dadea pe afara pipi chiar daca pampersul nu era ful) tot era morocanos.

revin mai tarziu

Joy 28+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitaco

Pai da mai gandacel....copilul trebuie sa fie constient de toata aceasta activitate... si nu trebiu pus la somn doar cand incepe sa caste si sa se frece la ochi...ca atunci e clar ca e f obosit si devine agitat. si noi venim in casa pe la ora 20.30, facem baita, papam, spalam dintii, ne mai jucam un pic cu tati... ca ziua nu prea il prinde acasa... si la 22 la somn cu tati.Ca mami mai forumeste.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

daca vlad se trezeste la 15.00 el la ora 20.00 asa face. casca de numai poate, maraie un picut. si NU PLEACA DIN PARC DE BUNAVOIE IN STAREA ASTA.
in schimb daca dam startul si plecam pana da semnele de somnica, pleaca fara regrete.
si noi iesim acum afara dupa 18.00 ca-i fff cald. si pe alta perte mi se pare normal sa nu-i ajunga 2 ore de stat afara seara si inca vreo 2-3 dimineata.
plus ca programul asta si l-a facut singur, eu doar amincercat sa-l respect.
socrella zicea ca il culc prea devreme si de aia nu doarme bine noaptea. ei, in prima si a doua seara la tara a tras de el pana pe la 22.30, el a fost super crizat si marait si i s-a trezit la 05.00!!!
apoi cand il culca pe 21.30 maxim dormea pana pe la 07.00. in toata linistea de acolo si cu tot aerul ala mai proaspat el tot dimineata se trezeste.

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Da Joy...si la noi functioneaza acelasi sistem...Cu cat il culc mai tarziu cu atat se trezeste mai devreme...Asa ca eu incerc sa ii respect programul implementat de noi si acceptat de el...de :

9.00-9.30 trezirea + papa lapte
10.30-11.00 gustarea de fructe
13.00-13.30 Masa de pranz
13.30-14.00 nani pana pe la 16.00
17.00 gustare iaurt si o prajiturica sau...fara
20.30-21.00 masa de seara (de multe ori luata in parc)
22.00-22.30 baie + lapte + nani

cam asta e programul nostru...si eu zic ca e ok.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

da Dordia mie mi se pare ok programul lui Stef.
la noi diferenta ese ca dupa masa de fructe cam la aceeasi ora ca si la voi, baga nani la greu. dar el se trezeste la 07.00 in zilele fericite.

io-s de acord cu toate fetele, insensulca de la fiecare luat cate putin.
ma gandesc mereu ca poate daca-i faceam EU un program strict lui, era altfel. eu am cam lasat lucrurile sa curga de la sine si cum s-a simtit el mai bine asa am facut.
singurul lucru la care am insistat a fost acum de cand a venit vara ca l-am scos afara dimineata si nu l-am mai lasat sa doarma de 2 ori/zi. ca daca stateam cu el in casa cand era frig pe la 9.00-9.30 se culca. so, ar fi trebuit sa iesim afara la 13.00

ma uit la nasa ca l-a dat pe Lucarinul ei la gradi (particulara) de cateva zile si ii este tare greu sa-l trezeasca dmineata.
dar acum ei sunt afara ca a este ziua piticei mici, vlad doarme de 10-15 minute.
si bineinteles ca am plecat cu el de afara la 22.00, el plangea ca mai vroia sa stea, abia am apucat sa-l spal timp in care el isi bea lapticul.
ne-am asezat in pat si eu am dat drumu la tv - ma gandeam ca o sa adoarma fara sa-si bea biberonul. ne uitam la animal planet si cand m-am uitat la el...dormea dus. a mai lasat si lapte in bibe dar a adormit lemn.

so, fiecare copil are ritmul lui. am incercat sa-l culc mai tarziu, dar efectul a fost ca este agitat noaptea si se trezeste prea devreme dimi.

ma duc l anani si eu . noapte buna.
tocmai a venit si cristi din plimbari

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

Da Joy...si la noi functioneaza acelasi sistem...Cu cat il culc mai tarziu cu atat se trezeste mai devreme...Asa ca eu incerc sa ii respect programul implementat de noi si acceptat de el...de :

9.00-9.30 trezirea + papa lapte
10.30-11.00 gustarea de fructe
13.00-13.30 Masa de pranz
13.30-14.00 nani pana pe la 16.00
17.00 gustare iaurt si o prajiturica sau...fara
20.30-21.00 masa de seara (de multe ori luata in parc)
22.00-22.30 baie + lapte + nani

cam asta e programul nostru...si eu zic ca e ok.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

pai si Mateea are fix acelasi program

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput