Colectia de toamna iarna 2005(140)
Raspunsuri - Pagina 29
camelia_daniela spune:
Seara buna!
Ela, cum se simte Uka??? Sper din tot sufletul sa fie mai bine! Sanatate multa va dorim si
-am dulce Dariuca!
Joy, eu zic ca daca Vladonele e ok asa, si reusesti si tu sa te odihnesti noaptea e bine! Nu te mai stresa!
Daria mea are un program de genul :
- 8.30-9.00-9.30 trezirea
- in jur de 10.00 (sau mai devreme daca se trezeste la 08.30) micul dejun
- la pranz 12.30-13.00 papa de pranz
- 13.30-14.00 somnic cate 2-3 ore
- 16.00-16.30 gustare de fruct
- 18.00-18.30 afara
- 20.00 gustam o banana sau un iaurtel (afara)
- 21.00 intoarcerea acasa si baitza
- 21.30-22.00 bibele de lapte si nani
Programul nu e batut in cuie , poate varia cu cca. jumatate de or in + sau in -!![]()
Ile, eu te invidiez ca ai reusit sa ii faci lui Vic un program asa cum ai vrut tu !
Bravo!
Unde zici ca se poate gasi cartea cu pricina pe DC?
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
pischi2003 spune:
Ela, vazui pozele, faine toate. Mi-au placut cele de la Cota 1400 si de la Bran.
Ina, vacanta placuta sa aveti la nisipuri. De intalnire nu stiu ce sa-ti zic ca eu nu ajung.
I-am refacut Alexandrei sumar-ul de urina si e in regula. O tinem sub observatie.
Ce m-am emotionat. Maine facem 5 ani de la casatorie si mi-a luat husband-ul o pereche de cercei.

Frumusei foc. Ce m-am emotionat![]()
Despre somn? Alex:
-se trezeste pe 6-7 dimineata, rar se trezeste spre 8.
-papa(lapte cu cereale), pleaca afara la joaca cu bona pana pe la 10-10.30-11,
-papa de amiaza, apoi somn de 2-3 ore
-pe la 16 papa branzica +iaurt + fructe
-mai prinde pe la 18-18.30 cate ceva din ce papam noi, ca ii curg balele pe langa noi
-pe la 21-22 lapticul cu cerealele de seara si somn de voie, pana dimineata. Daca la amiaza doarme mai putin, pana la 21 e cazuta la datorie.
Mai face noaptea cate o razie prin camera si sare peste noi. Cand ma trezesc o pun la loc in patutul ei, cand nu, dormim toti la un loc.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
camelia_daniela spune:
Pischi LA MULTI ANI !

Sa fiti fericiti si sa aveti parte de bucurii si de un pitik sanatos, voios si norocos!!!
Frumos cadou! 
Uitasem - am admirat si eu printesa Elei! Ela ai o minunatie de fata
si se vede ca v-ati simtit bine in concediu !
Inca odata sanatate multa! 
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
pischi2003 spune:
Cami, mersi de urari

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
ilenutza spune:
Neata la o felie de pepene!![]()
Mi-a luat sotul aseara dar abia acum m-am incumetat sa mananc si presimt o zi "bizi"![]()
Joy,din ce am cetit eu diferenta intre reprizele de somn trebuie sa fie cam aceeasi.Daca de 6 ore max.Deci daca el s-a trezit la 3 pm atunci mergi cu el in casa mai devreme si culca-l la 8.30 cel tarziu.
Asa spune si EP ca daca culci un copil tarziu nu inseamna ca se scoala mai de dimineata.Si ca sunt setati sa se culce devreme.
Eu il culc la pranz in fct de cand s-a trezit dimineata.Daca se scoala la 8 in culc pe la 1.30, daca se scoala la 6 in culc la 12.
Si mie imi pare rau ca nu prea apuca sa stea pe afara dar asta e, prefer asa decat sa ii dau programul peste cap.Nu putem sa le avempe toate.
Acum de cand e la mama sta numai afara si intra in casa doar la somn.
Pischi a fost ziua ta?La multi ani, sa fii sanatoasa si iubita!
Camelia, uite aici : http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=95156
Ile
37 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt. 
Noki_Lara spune:
Goood morning!
Noi mergem azi dupa pasaport si apoi in parc la primul baietel din gasca care face 2 ani!!!
Parca numai ieri facea un an...
Pischi- ce bine ca e ok sumarul de urina! Si la muuuuuuuulti ani
fericiti si plini de bucurii alaturi de sotul tau! Sa vezi faza: am citit in loc de mi-a cumparat, "i-am cumparat sotului o pereche de cercei"

Roxi- hai ca scriu aici, poate inspir si pe altii
- reteta de ghiveci: am pus toate legumele pe care le-am gasit in piata - ardei, cartofi, 1 vanata, 2 dovlecei, niste fasole verde si rosii, iar intre ele peste merlucius - era congelat. Le-am pus pe toate intr-un vas yenna. Greseala mea a fost ca le-am taiat rondele si nu au incaput, asa ca am facut in 2 vase. Data viitoare le voi taia cubulete. e mai economic asa dpdv al spatiului. Deasupra a stropit cu ulei de masinie, am pus mirodenii - ceva ierbusi, sare si apa cat sa ajunga la jumatatea legumelor. Am acoperit vasul cu folie de aluminiu si la cuptor vreo ora.
Iaurtul si io tot cam cu 20-30 de minute inainte il scot. Asta pentru ca i-l dau in parc si-l scot ianinte de a pleca.
Daca i-l dau in casa, de regula il scotcu maxim 5-10 minute sau cand uit i-l dau direct. dara Sarah e obisnuita cu recele de demult...
Ela- wooow, ce a crescut si Uka!
Foarte mistoconcediul! Dar ce frig si infofolita era la munte!
Intr-o alta ordine de idei, din ciclul numai la mine se poate intampla - mi s-a stricat frigiderul. De cateva ori am inchis usa si cand am iesit in bucatarie am constat ca era deschisa...si s-a umplut de gheatza. Ieri lam dezghetat sa scot gheatza, dec e cu auto-defost. Si plina se speranta ca s-a rezolvat problema i-am dat drumul..ca sa constata ca s-a umplut de gheatza iar...
Si il am de 2 ani jumate doar!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
maria_alexia spune:
Cu iaurtul... eu il pun cateva secunde la microunde inainte de a i-l da atunci cand suntem acasa.
Noi suntem amandoi taaare sensibili cu gatul, nu vreau sa risc sa vad daca Cristi ne mosteneste ...
Madau, de-abia astept sa ne spui cum au iesit tricourile. Eu chiar vreau sa-i fac si lui Cristi unul la fel, imi trimiti te rog poza / textul pe mail ?
madau spune:
Maria_alexia eu ti-am mai scris si mai in urma, dar cred ca n-ai vazut
..nu vrei tu sa-ti fac eu tricoul si sa ti-l trimit? Daca nu...nu-i bai, ca-ti trimit textul sau poza lui pe mail.
Noki aoleu ce nashpa faza cu frigiderul
, sper sa nu se fi stricat totusi, auci ai incercat sa vezi daca nu cumva e dezlipit chederul ala de la usa (burduful)? Ca noi asa am patit, -am lipit si acu e ok.
Ela
Uka...ce-a mai crescut!
Pischi LMA 

, sa fiti fericiti si sa va iubiti la fel de mult si cand veti face 50 de ani de casnicie!
Gata, inchid ca ma duc pana la Primarie, am de luat niste acte...presimt ca ma voi enerva cumplit![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
dordia2000 spune:
Pischi multi ani fericiti si plini de impliniri impreuna va doresc!!!
Ela superbe poze, dulcica foc printesa...si sanatate multa!!!
Noki nasol...si eu am patit o chestie asemanatoare cu frigi...adica...se facea o gheata mai multa in spate...si crestea temp. de la +3 la +6-7 grd...si nu scadea decat noaptea. Am fost la un pas sa-i chem pe aia ca e inca in garantie..dar...l-am descongelat, l-am curatzat si inauntru si in spate la compresot cu aspiratorul la 1 noaptea...si tot asa facea. Era pe caldurile alea. Pana s-a prns Doru care e pb. Ziua...soarele bate direct in spare la compresor si se supra incalzea...si d-aia facea asa. Deci...am tras jaluzeaua ziua si...gata...problema rezolvata!
Bafta multa!!!
Gata ma intorc la munca...of...
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
maria_alexia spune:
Madau, acum am rasfoit si am gasit ca mai ai un tricou 90 si unul 100 disponibil, asta era? L-as vrea pe cel marimea 90, daca mai e valabila oferta, te rog.