Piticlonti de iulie-august 2004 (224)
Raspunsuri - Pagina 25
szivarvany spune:

ADELA

DENISA

Sa-ti traiasca domnisoara Polux, sa aveti parte numai de bucurii si impliniri ! 

Duoamna Bibi - salutari, ce mai faci, cum esti ? Bogdanel ?
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Doamna Bibi spune:
Am vazut pozele si nu-mi vine sa cred ce copii mari!!!! Mai mai sa nu-i recunosc...de fapt nu prea ![]()
CEI MAI FRUMOSI, asta e clar!!!
Eu sunt putin ingrijorata/ speriata cu Bogdan, mi-a facut niste varsaturi de toata frumusetea de eiri dupa amiaza, azi noapte, cu dureri de burtica....
Cu atatea cazuri am cam intrat in panica, recunosc, sper sa nu fie nimic grav, in afara ca-l doare burta si a vomitat n-a mai facut nimic, nu febra, nu diaree..sper sa fi fost o indigestie.
Va invit sa-l vedeti si pe Bogdan ce mare a crescut!http://community.webshots.com/user/bogdanel2004
Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004
szivarvany spune:
Ce mare si frumos e Bogdan 
Multa sanatate va dorim, Monica 

Am sa pun si eu diseara cateva foto cu capra mik alias Giulik ![]()
Daria &
maaria spune:
LA MULTI ANI SARBATORITELOR: ADELUTA SI DENISA!
io-s bine. am refacut planurile de we..si cu parere de rau Rox, nu ajungem nici we asta la mare. mama inca nu si-a scos firele dupa operatie sper ca duminica sa se termine si cu chinurile astea. pana atunci ramanem loco si poate ca-i mai bine asa ca voi avea 2 zile pline pt luke si pampersul lui.
am vazut si eu pozici cu fetite cu ochelari (ptiu sa n-o deochi), pozele de la disney dementiale (olivia, sughiti rau nu?)
Monica cum e Bogdanel? sper sa fi fost doar o indigestie usoara...pupici de la noi.
Roxana, m-ai intrebat de nepotelul meu..e un dulcel Casian. are aproape 10 luni si-i un grasunel nazdravan. cu prima ocazie am sa fac o sedinta foto cu verisorii.
ca tot vorbeati de crize de gelozie, si la noi e cam la fel. si nu stau impreuna, insa luca nu suporta sa imparta bunicii cu cel mic. ma intreb oare cum era dc ar fi stat impreuna...
candva mi-a spus de-o fetita surioara lula (iulia) insa n-are mama:))
altfel el e bine. cand am zis hop ca am scapat de plansul la gradi (e de 5 sapt deja acolo) azi s-a pus iar pe plans. insa trecem si peste asta. va merge in continuare la gradi pana in sept cand il voi muta la gradinita de stat.
sunt prin zona.
ah, Daria, unde plecati in conced? ie secret rau? sau am citit printre randuri?
Maria si Luca
POZ(n)E
roxanaz spune:
Monique e tare scump Bogdan! are o fatza de ganditor/care le coace cand nu te astepti ![]()
Maria imi pare rau....sper sa ne vedem saptamana viitoare totusi!
a inceput sa ma lase migrena! nu pot sa spun cocktail-ul....ca ma dati in urmarire la drug addicts
. da' daca si-a facut efectul....
Liliana ce planuri aveti de ziua piticloantei? asteptam poze noi, stii tu!
daca nu mai apuc sa intru pana diseara...va urez un week end superb tuturor! si la multi ani sarbatoritilor din week end, Diana, Radu si Mihai!! 

maaria spune:
sa nu uit..daca tot e vorba de sarbatoritii din we:

DANA
(roller numele de scena)
sa ne traiesti mamico! 

Maria si Luca
POZ(n)E
cristalina spune:

La multi ani Adeluta!

Liliana, sa-ti traiasca printesa si sa creasca mare, sanatoasa si voioasa...:)
Urla...pupam grupat!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
kim222 spune:
Neata!
La multi ani Adeluta mica! Sa ai o viata frumoasa!
La multi ani Dana!!! Multe impliniri si satisfactii pe masura!
Anca crede-ma ca dupa 12.5...a vrut acasa
A fost o fza draguta in masina..Luca toto recapitula ce personaje a vazut..pina cind verisoara lui de 6.5 ani..contrariata se uita la el si zice: Aren't you tired , yet??? Can you just shut up?![]()
Roxa ce-a avut Pat...doar fitiiala? Luca azi este bolnavior..avem febra ..dar tot l-am dus la cresa..astepta sa vad daca ma suna..
Marie cum este Luca? Mai tuseste?
Adela sanatate si putere..si din cind in cind...relaxati-va si voi..Eu cred ce eram deja la nebuni cu doi
Luca nu este gelos...am avut ocazia ..din contra vrea si el baby acasa 
kim222 spune:
Azi va arat si pozele de la zoo..cea mai mare gradina zoologica din lume...Este impresionanta! Desi 40 de grade...nu se simte caldura..esti inconjurat de o vegetatie luxurianta...
Am inceput cu turul gradinii , facut cu ghidul (soferul busului).
Ne-am putu deplasa usor pt ca biletul cumparat de noi includea calatorii nelimitate cu express busul...coboram si urcam la statii fixe..economisind timp si ..picioare![]()
In afara de animalele obisnuite...am vazut celebrii ursuleti panda...atiti de sensibilosi...
Am participat la mai multe showuri pt copii, showuri cu foci...ne-am intilnit f.aproape (erau locuri special destinate)..cu animale mai putin obisnuite si cu trainerii lor..
Seara s-a incheiat cu un show acrobatic si al costumelor...
Va las pozele...
http://family.webshots.com/album/559839055GiVNJO?vhost=family
szivarvany spune:
Salutare.
Fug sa vad pozele de la zoo, merci Kim, Giulik deja se agita langa mine ![]()
Giulik
O seara faina. O zi cu mult spor la treburi schimbului 3.
Muuuuuulta sanatate tuturor !!!
Btw. Liaaaaaaaaaaaaaa, ce faceti ???
Daria &