Piticlonti de iulie-august 2004 (224)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Olivia, am vazut pozele de la Disneyland, sunt intr-adevar impresionante... nu-mi vine sa cred ca l-ati facut intr-o zi.. ce a zis Luca cand a plecat? Bianca daca o duc intr-un loc unde-i place, o saptamana ma bate la cap dupa aceea sa mergem din nou..banuiesc ca si Luca la fel..

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata neata
mi-e cam somn ca Patrick a dormit agitat azi-noapte...a tot venit dupa mine, ba la el in pat, ba la noi...de dimineata dormea linistit. bine e de unii in vacanta!!
Andreea m tare draguti ochelarii Stefaniei si ii stau de minune! pupicei!
Anca hehehe asa e si Pat...cand plecam el vrea inapoi...si a doua zi si a treia...distractie maxima nu gluma!
Olila hihihihi jury duty.....misto de tot! macar sa gasiti un proces din ala cu omoruri multe
ma tratez cu cafea....si revin
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata,
A dat drumul Maria la calculator asa am profitat si am sarit pe DC...:))

Andrea, Maria e foarte geloasa! Ii da "ignore" Ioanei cat poate de mult...:)
Insa gelozia e in floare asa ca ies niste scandaluri cu urlaturi de te apuca groaza. Cel mai frumos a fost la bunici, una urla intr-o camera si alta in alta camera "nu papa bebe!!!! las-o jos!!! pune-o in patut!!!"
Si de obicei cand aude ca plange bebe gaseste si ea ceva sa ceara...daca nu-i dau/fac se apuca sa planga cu sughitzuri...:)
In functie de cat de grav e o iau pe cate una in brate la linistit. Am avut si momente de leganat amandoua mandrele in acelasi timp dar acum e cald si transpiram daca facem sporturi din astea extreme.

Insa exista si momente de tandrete (din proprie initiativa) care compenseaza tot...:)))

Insa nu te speria, Maria a fost plina de bazdaci de mica. Daca ma vedea punand mana pe alt copil se arunca pe jos. Stefania din cate am inteles e mai cuminte si ascultatoare. Am vazut ca fetitele dupa prima perioada de gelozie se ataseaza mai mult de frate/sora. Pupam burtici!

O zi frumoasa la toata lumea!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Pat s-a vorbit cu Giulik, am dormit f putin, asta mik se tot bauna si smiorlaia, apoi se arunca peste mine, dar tzinuse mortis, again, sa doarma peste picioarele mele, k nu cumva sa ma pot misca
Cristal - la cucuiete !
Amironeanu - o frumusete Stefi Tot nu ne zici ce ai in burtik ?
DanaSpeel - cum sunteti azi ?

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Mey fetelor mi-a fost un rau ieri... groaznic si mi s-a busit si PC ul, mi-a disparut toata distractia... of of.. revin pe luni dupa ce-l dreg. Pupici!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetele!

Intru si eu dupa o pauza de bolit. De luni le tot trag cu stomacul, marti noaptea mi-a fost atat de rau de am crezut ca am facut vreo criza biliara sau de splina sau altceva, pana la urma s-a dovedit a fi doar o indigestie, dar una nasoala rau, care m-a pus jos vreo patru zile.

In rest copii sunt ok (daca istericalele si trezitul din juma in juma de ora intra la capitolul ok). Azi merg cu amandoi la dermatolog, pentru ca lui Tudor i-a iesit pe cap (in par) un fel de nev sau veruca, nu-mi dau seama exact ce e, iar Mara are pe picior o pata ce seamana foarte tare cu o pata de vitiligo. Sper sa nu primim vesti rele.

Cu gelozia stam si noi "foarte bine". Dupa ce cateva luni lucrurile au stat bine si lui Tudor parea ca i-a trecut gelozia, acum manifestarile au cam revenit. Ce face: doua chestii dintre care mai ales prima ma deranjeaza: nu ma lasa sa o alaptez, cand vede ca plec cu ea in dormitor unde ii dau sa suga, lasa orice ar face (chiar daca e activitatea lui preferata), vine dupa noi, si se tranteste in pat langa noi. Nu m-ar deranja daca ar sta cuminte, dar incepe si se foieste si o gadila/impunge/scarpina pe cea mica, care bineinteles ca nu mai mananca. Chestia asta e atat de acuta, incat am ajuns sa il trimit pe afara ca sa pot sa ii dau sa suga, sau nu ii mai dau peste zi deloc, decat dimineata si seara cand el doarme. A doua chestie este ca nu mai vrea sa ii dea jucariile. Ii ia din mana tot. Adevarul e ca sunt jucariile lui, dar oricum nu mi se pare ok. Tot incercam sa-l dezvatam dar degeaba.

Si daca tot m-am apucat, sa ma plang pana la capat. A inceput sa faca niste crize de furie cum nu facea pana acum. daca ii interzicem ceva, sau nu ii dam/facem imediat cum vrea el, apuca orice lucru care ii vine la mana si arunca cu el pe jos. de obicei il inchidem in camera lui, dar ultima oara, am uitat acolo o masina masiva din fier, pe care a trantit-o in usa cu atat forta incat a stricat-o. Crize de tantrum. Dupa cateva minute isi revine si vorbeste frumos de parca nu s-ar fi intamplat nimic, si te uiti la el si nu-ti vine sa crezi ce diferenta de comportament/.
Acuma problema mea sunt nu atat crizele copilului, care sunt relativ normale (trebuie doar sa gasim o cale sa priceapa ca asta nu e un mod adecvat de descarcare a furiei), ci reactiile celor din familie (tata, bunici), care se enerveaza si ei odata cu copilul si se reped sa-l puna la punct (tipand la el sau administrandu-i cate o palma). Bineinteles ca asta il infurie si mai tare.

Adaugati la asta, faptul ca Mara NU STIE SA DOARMA, se trezeste dupa o jumatate de ora, iar noaptea de vreo 5-6 ori, si faptul ca in ultimele zile, a trebuit sa fac fata la chestiile astea incovoiata de stomac si aveti o zi din viata familiei noastre, in toata splendoarea ei

In rest ne propunem si noi sa ajungem candva la Disneyland, sau macar la Ocna Sibiului , dar deocamdata visam cu ochi deschisi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Am apucat sa vad si eu poze, partial.

Olivia, Disneyland-ul mi se pare fantastic. Chiar ca e visul nostru sa ajungem si noi pe acolo cu copiii, peste cativa ani. (ma refer la cel din Paris, ca la cel din America nu cred ca avem vreo sansa). Felicitari pentru Luca (ca a fost cumintel si ca v-a aratat ca el stie sa vorbeasca).

Daria, cand plecati in vacanta? Si unde mergeti? Sa va distrati fain!

Cristalina, vad ca vietile noastre seamana foarte tare Putere si rabdare iti doresc.

Dana, sper ca azi e mai bine Ric, mai ales daca iesiti la plimbare. A fost greu tare acolo la voi...Pupici.

Andrea, gata concediul?

Am vazut si pozele cu Philip, care e un dulce ca de obicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mitzu pupici. imi pare rau de crizele lui Tudor...le cunosc si eu. si tot nu am gasit solutia. doar ignorarea si trimiterea la el in camera . succes la doctor
pe mine tot ma doare capul de mor....de groaza.
Andries sanatate multa si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Helou gagici,

vad ca se strang randurile din nou....

Hihi, deja incep sarbatoririle....3 anisori...uau, ce a trecut timpul!
LA MULTI ANI tuturor piticilor, sa fie sanatosi, sa creasca mari si voinici!

Vad ca incep concediile, si eu abia astept, mai am o saptamana si gataaaa....concediuuuuu....iar apoi plecam...uraaaa!

Poate mai facem si noi o adunare cu mamici si pitici, asa de aducere aminte, ce ziceti?

Pupici

Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu - muuulti la voi !
Andries - si tie si burtici muuulti

Mey, Giulia la crize face urat, oricum toate sunt "nu vreau", oricine orice zice. Insa, cand o apuca nervile eu o pun pe jos si-i zic ca n-are decat sa se tavaleasca. Cand chiar nu pot cu ea, o intreb daca vrea sa o jupoi de piele. Nu stiu exact daca stie ce inseamna, insa imediat se linisteste si zice nu-nu

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput