Piticlonti de iulie-august 2004 (224)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Andreea-super poze, se pare ca v-a priit minivacanta. Asta-mi place in America, ai unde merge chiar si pe un weekend...la noi...plictiseala maxima:((
Daria-la vaccinul antihepatita A am renuntat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ma bucur ca v-au placut pozele...mai am ..dar sapatamina viitoare..
Ce liniste este pe aici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hihihi da,da,liniste mare
Andreea bine ati revenit! ma apuc de vazut poze.
o seara frumoasa schimbul I....si o zi usoara schimbul III!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Auzi la ele cica liniste!!!!!!!!E pustiu de-a dreptul!Si euam de calcat un munte da n-am chef asta seara,zac la calculator cu limba scoasa de oboseala.Nu tu cumparaturi,plimbari,nimicnimic.in casa si numa-n casa de saptamini intregi.Manichiura pedichiura canci,am un par pe picioare,jungla nu alta,paru vilvoi,vai de mama mea.Si pina nu e ok de-a dreptu nici nu am timp si nici chef.serban lincezeste pe linga noi,e frig si nu poate iesi pe ploaie afara ca tuseste si muceste si el de la scuter,si e cum nu se poate mai roz.Da macar dimineata facusei sex,ca uitasem ce e aia....dupa vreo doua luni.Cu frica sa nu se scoale copii,da merse si asa.Noh ca v-am zis una alta mai ziceti si voi acu.pupi de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

roxana
Io's sensibilicoasa tare la ora asta...:)
Cresc asa de repede. Ma uitam la Samburel ce repede a crescut si nu-mi vine sa cred ca au trecut asa repede lunile astea.
P'onoarea mea ca daca as fi mai tanara as mai face unul! (ca nu ma doare gura sa zic...:)))

Vazui poze minunate (asa zice Maria...se uita la cate un lucru si exclama pe silabe "Extraordinar...Vai, ce minunat!"...e dementiala)
Noi asteptam sa faca si astia ai nostri un parc la Ciorogarla sau Bolintin... (vorbeste invidia din mine.)
Una peste alta, tare frumoase poze!
Ma duc sa ma mai minunez un pic la ele...:)))

O zi noapte linistita sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Eu sint aici....am o mare preocupare..Fac comanda de album..in loc sa comand pozele si sa le pun eu in album..comand direct imprimate..ca o revista...Deci am de lucru
Dana..sa-ti fie de bine ...Rabdare o sa-si revina la normal si d-nul Ric..Zici ca Disneylandul nu ti-a placut??
Cristalina..3...hi,hi...noi face galerie

Noi vrem vacanta la munte ...ca deh dupa vacanta ce-i mai bun decit o alta vacanta? ...am facut deja rezervarile la hotel..ma incurca numai faptul ca pe 23 am jury duty...adeka m-au gasit astia tocmai pe mine, Olila...sa fiu jurat intr-un proces...Na..ca numai pe asta nu o facusem..Deci nu ma plictisec pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Si eu m-am delectat cu poze din America si tare mi-as dori ceva asemanator mai aproape de casa. Oricum, pupacim cu mult drag protagonisti .

Dana, mai ai putin si scapati de ghips si poate vine si vremea frumoasa. O pentru o mamica incercata.

Cristalina, sper ca ati intrat in ritm. Maria nu este geloasa pe Ioana? Ce faci cand incep amandoua sa planga dupa tine? Mai nou, Stefi a mea nu vrea sa faca mai nimic fara mami. Daca nu sunt acasa se descurca si fara mine, dar cand sunt in zona e dezastru.

Daria, pana la urma unde plecati in vacanta? Sa nu uit aparatul foto!

Gabi, vacanta placuta!

Am promis poze cu noi ochelari ai Stefaniei, uitati aici

Noi maine plecam la bunici, vom fi baby-siteri pentru nepotelul meu de 8 luni, sa vedem cum ne vom descurca cu doi copii. Dar va fi o situatie ideala ca-i vom avea si pe bunici alaturi. Asa ca va urez de pe acum week-end placut si LA MULTI ANI sarbatoritilor din acet week-end, cu un pupic special pentru Adela si Radu.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Ei,nu ca nu mi-a placut,dar nu e cel mai cel.Mi se pare totusi ingramadit,eu vorbesc de cel din Paris draga mea,la ala din America n-am avut onoarea .Dar ce am vazut din pozele tale,nu prea seamana.Ala din paris cu ala de la voi.Mai degraba Eftelingul aduce cu Ce aveti voi,o intindere mare rau cu multa verdeata si flori si noh,au olandezi ceva,un nonconformism pe care si-l pun drept patalama in tot ceea ce creaza.Sunt si ceva personaje din desene,nu atit de variat cum am vazut la voi in schimb restul cred ca e cam la fel.Si mie imi place mult muzica si cea de pe alei si cea de la punctele de atractie .si povesti spuse de fantani si ciupercute de pe marginea aleilor,sa vezi cum stateau copii ciorchine sa le asculte.Lasa ca atunci cind merg fac sieu poze si te lamuresc....sa explici in cuvinte asa ceva e cam greu,cred ca ai acelasi sentiment.Eu una am fost foarte coplesita si emotionata,imi inchipui un copil ce fel se simte in asa un loc.

Mergi la inceput

Dana si eu tot de cel din Paris te intrebam..vroiam sa ma documentez..Luca cu siguranta nu-si va aminti...asa ca vom improspata memoria peste citiva ani
Vazut..placut...ochelarii de Barbie We placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am vazut-o pe stef cu ochelarii noi, este absolut delicioasa, iar we cu un bebe iti va face bine :)asa mai exersezi si tu

philip&andreea

Mergi la inceput