Piticlonti de iulie-august 2004 (224)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

DIANA

RADU

MIHAI
ROLLER
Sa aveti parte de tot binele din lume, multa sanatate, impliniri si bucurii !

Kim - deci pozele ... Giulia a ramas lipita de ecran

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

In seara asta am reusit sa vad toate pozele..

Andreea, ce a crescut philip, si ce misto v-ati distrat in California, ati ajuns in o groaza de locuri, si vad ca ati facut baie in ocean (aici e apa rece si in mijlocul verii )

D-na Bibi, sa-ti traiasca Bogdanelu, ca tare e frumos..si multa sanatate, ori indigestia ori vreun virus la stomacel... noi avem unul, deh...

Olivia, e misto gradina zoologica, cam in acelasi stil e si cea din Toronto, pe mine m-a impresionat mult, doar ca e un pic mai mica.. asta din Vancouver e de kk-o

mami de Giulia, ai un copil f. cuminte, cum sta ea asa linistita pe scaun la pozat .. cand plecati in concediu si unde?

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Buna dimineata !
Anca - nu scriu destinatia ca poate citeste cine nu trebuie, dar va anunt cum ne intoarcem Am scos deja valiza de la naftalina, incet incet imi fac lista cu ce NU trebuie sa uit
Pako - pe unde esti, demult nu ne-ai mai scris ...
Liaaaaaaaaaaaa - uite ce zbier acilea si nu vezi

Radu de Irina Paula

Gata, merg sa fac snitele si`apoi o taiem in parc sau la strand, sa vedem cine mai vine dintre mamici
Duminik faina tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani!!! sarbatoritilor!! Sa fiti sanatosi si fericiti, va pupa mama pe toti!! Sunt atat de fericita cand imi dau seama ca am ajuns la varsta de 3 ani impreuna!! yupiii ...

je mi-am reparact PC ul (ma rog, intr-o maniera aproximativa). Acum gatesc, azi dimineata am avut niste contractii de ziceam ca ma duc direct la spital, noroc de farmacia din casa, ca am la mine medicamente cat pentru un spital!!

Hb s-o ia dreaq ca iar e 5,8g, io una m-am saturat, sunt in 24s, macar 8 s sa mai rezist.

Sotul mi-a promis ca-l convinge el pe prof sa-mi faca cezariana, da Doamne sa fie de acord!! Pe mine ma apuca tremuratul cand ma gandesc cum l-am nascut pe Victor, nu mai vreau sa am asa emotii... never ever!!!

Victor e in forma maxima, am fost cu el la agentia de modele (ma rog, ei spun agentia de talente vezi doamne), dar am fost si cu husbandul care a spus ca el nu-l lasa la TVeu , ce prostie sa fugareasca el copilul pe platoul de filmare, in fine, saptamana viitoare aflu si eu rezultatul de la evaluare... mor de ras, ar fi culmea sa-mi spuna aia ca il vor pe Victor si eu sa le spun ca nu-l lasa ta-su. Mai prost e ca nu stiu exact ce proiect este, inca n-am aflat. Nici eu nu prea am timp de alergat cu el si din ce mi-am dat seama, e ceva de munca, e alergatura nu gluma. Sincer nu cred ca merita efortul, noi nu suntem familie de artisti.

va urez un week end de vis.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Nu stiu daca se observa, dar incerc din rasputeri sa revin la activitate prin zona Oricum, nu cred ca am sanse prea multe sa tin pasul cu voi! Poate doar in we cand e mai liniste pe-aici:)
mitzura, sunt curioasa sa aflu vestile voastre de la dermato! Nu poate fi vorba de vitiligo!!! Sa vii cu vesti bune!

Dana-speel, ma bucur ca sunteti ma bine! Ti-am scris un mesaj pe PM, nu stiu daca l-ai si primit...Am studiat site-ul cu parcul de la Efteling!Pare super! Spune-mi, te rog, cm cati km sunt de la voi la Arnhem ??

Am vazut ca ati discutat si de vaccine. Eu i l-am facut lui Codrut si pe cel impotriva Hep. A.Nu a avut absolut nici o reactie de la el!

Duminica placuta in continure tuturor, in special sarbatoritilor! La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
nu am nici un chef de munca....da deloc deloc! de mult nu mi s-a mai intamplat asa ceva
Adema observam revenirea, sa o tii tot asa!
Andries imi pare rau de hemoglobina ta......sper sa mai creasca!
vazut toate pozele in week end, super!
ma duc sa incerc sa ma trezesc...o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Neata !

Scriu acum, repede, cat apuc ca sa nu ne dati disparuti ... Noi suntem bine, doar ca sunt eu f. ocupata la job si nu am timp sa scriu ... De citit am citit tot, am vazut si poze ... foarte frumoase, pupici tuturor ...

LA MULTI ANI tuturor piticlontilor care s-au sarbatorit in ultima saptamana, dar si celor care se vor sarbatori in urmatoarele zile (ca iar nu stiu cand voi mai putea sa intru - de azi intram in 4 zile de sedinte cu Italia )...

LMA Dana - Roller
Mitzu ... imi pare rau ca ai fost bolnava ... Bine ca a trecut ... Cum mai stati cu pipi de peste noapte ? Noi suntem in aceeasi faza, daca nu ma trezesc eu sa o pun la olita, face pe ea
Adema ... bine ai revenit, baga si tu ceva poze cu Codrut ca nu l-am mai vazut de mult .... Ce studiezi la Buc. ?
Andries ... imi pare rau de hemoglobina, tinem pumnii sa fie bine in continuare ... Sa ne tii la curent cu ce se mai intampla la casting ... poate il vedem pe Victor fotomodel ...
Si ca tot veni vorba de fotomodel, ce ziceti e acesta ?
http://family.webshots.com/album/559890943GbjiNy

Mergi la inceput

Kro - pt Alessia, o frumusete
Mai vrem pozeee !!!

Sunt coma de oboseala Abia astept sa ajung acasa sa ies cu mandra. Sunt prin zona !
Va puuup

Cristian de Iully

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Neatza la pranz si de la noi! O sapt faina s-avem..cu toate ca vad ca am luat startul prost. as mai fi vrut si eu inca o zi macar de we:)) asa ca sustin gasca mamicilor obosite!

Trebuie s araportez sambata zi fara incidente in chilotei! duminica am mai scapat putin... dar asta e..nu puteam din prima.
i-am luat o olita muzicala...si vad ca a dat roade. asta pe langa colectia de olite, capace de wc ce-o aveam deja...

cu tusea e mai bine, am dat in muci:D ca sa fie tacamul complet. dar cica asa e moda la gradi. ba tuse ba muci, mereu cate ceva.

refuz sa fac planuri de we (Rox, asta era pt tine:)))

daria, ce se mai aude cu concediul? ca-mi vine si mie un dor de duca...

am citit d-am uitat ce...ma bucur sa vad ca se face iar gasca mare.

si eu sunt prin zona

Maria si Luca
POZ(n)E

Mergi la inceput

Mariaa - pupici lui Luca si sanatati
Concediul incepe miercuri, tananananaaaa

Adema - te astept la semnat condica !

DanaSpeel - cum sunteti ???
Pakoooo - ce-ti fac comorile ?
Liaaaaaaaaaaaaaaaa - hellllooouuuu

Mergi la inceput