Piticlonti de iulie-august 2004 (224)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna ziua

Daria, pupici...

am avut o perioada tare zapacita...amandoi copiii bolnaviori...acum o luna Andreea cu febra 39.9, mers la urgente la 12 noapte cu catel si purcel...diagnostic:amigdalita pultacee...a trecut cu augumentin.Acum o saptamana bbLiviu a avut febra mare, 39.7...iarasi la urgente, ca asa se intampla...marti nu are cabinet pediatru iar medicul de familie cu program dupa-amiaza...asa ca dim. la 8 eram la urgente cu liviu...diagnostic:angina acuta...am scapat fara antibiotic dar 5 zile am tras cu diareea.Acum suntem bine, Doamne-ajuta!

am vazut poze cu Bogdan...tare scump....il pupam
vazut si gradina zoo din san diego...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Kro, am vazut frumusete de fotomodel(pozeaza ca fi-mea)...ce mare s-a facut...eu pe Alessia o aveam in minte o piticuta cu obrajiorii bucalati si parul scurt prin cu cleme...e schimbata total...pupicei ei!

si uitati si fotomodelul meu....pe mine ma sariti ca am o fata tare obosita

www.nede.netfirms.com/poze.bin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pako - nu mere` linkul
Sanatate muuulta puilor tai, cre`ca a fost foarte, foarte greu

Sunt prin zona, mooooooooor de soooooooomn

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

bei, io am muncit cu spor azi...am avut pana de curent pana acum:)

si imediat ce-a venit curentul ma vedeti unde sunt:)

vazut poze de la Felicia...super!! daria incearca sa dai www.nede.netfirms.com/ ca merge asa:)

slaba miscare pe aici...

Maria si Luca
POZ(n)E

Mergi la inceput

Deci ... Maria merci
Vazut una bucata nazdravana cu codite, e o frumoasaaa Andreea, imi place cum sta ea la pozat in ipostaze , iar bb mic, Liviu, un deliciu, poza la nani e suuuper Pako, arati foarte bine, cu oboseala cu tot

Io tot pe aici, n-am kef de nimik... vreau la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna ziua!
Nu stiu daca ne-ati simtit lipsa, ma chinui de ceva timp sa intru pe aici si nu reusesc, dar vreau sa transmit un drag si cald LA MULTI ANI sarbatoritilor pe care i-am "ratat".

Eu am traversat o perioada destul de aiurea, cu multe suisuri si coborasuri pe toate planurile, culminand cu decesul unui verisor, survenit la 37 de ani din cauza caldurii .
Asta m-a intors tare de tot pe dos si parca mi-a taiat de tot aripile.

Matei sufera in continuare din cauza deselor mutari de la noi la buinici, la tara, la ai mei, la sora mea, saracul e derutat complet si vrea acasa. Astept data de 15 septembrie ca pe nu stiu ce, sper sa se obisnuiasca repede cu gradinita si sa nu il mai plimbam atat.

In concediu tot nu plecam, nu reusim sa ne facem planuri nici macar pentru un week-end, de fiecare data intervine cate ceva si anulam plecarile.

Cam atat, sper sa mai reusesc sa ajung mai des pe la voi!

Mergi la inceput

Robertaaa - spor la munci, ai grija de tine si vezi, pana in septembrie sunt muuulte we-uri, poate reusiti sa fugiti ! Pupici lui Matei, asteptam si noi 15 septembrie (am nejte emotii ...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetele!

Noi nu ne prea laudam cu nimic...sau nimic nou...sau nimic nou si bun.

La Dermato am aflat ca pata de pe piciorusul Marei ar putea fi si pata de vitiligo. Dr nu-si poate da seama deocamdata, o urmarim in continuare sa vedem daca se extinde sau apar altele. Mi-a dat un gel pentru repigmentarea petei (Vitix), dar e scump rau si nu l-am luat. Nu ma deranjeaza atat de tare ca are o mica pata depigmentata pe picior, cat ce ar insemna daca ar avea Vitiligo (nici nu vreau sa ma gandesc, mai ales ca e fetita).

Cu Tudor mergem maine sa ii cauterizeze chestiuta de pe cap, in mod normal n-ar fi mare lucru, dar cum il stiu eu pe el n-o sa stea si va fi cu cantec. Se pare ca e virala chestia a luat-o de pe la alti copii, nu prezinta nici un pericol, dar daca nu scapam de ea s-ar putea sa ii apara si altele.

Pako, sanatate copilasilor, cred ca intr-adevar ti-a fost greu cu ei bolnavi! N-ai mai zis, va mutati la Sibiu sau nu?

Daria, cand plecati? Si unde? (scuze, poate ai mai spus dar am citit pe sarite)

Robi, cum mai sa moara la 37 de ani de caldura? Pupici lui Matei!

Maria, sanatate lui Luca!

Kro, cu pipi stam bine, fara pampers deloc si ziua si noaptea. Noaptea il cam punem noi pe olita, dar inca mai sunt accidente, mai ales daca seara a baut mult (nu reusesc intotdeauna sa-l fac sa renunte la lapte).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Roberta, ma bucur ca gasesti timp sa ne mai dai vesti..chiar daca nu-s chiar bune. pupici la mateiu plimbaret!

Mitzule, pupam bubita sa se faca bine...ufff

eu am butonat niste poze...d'ale mele, ca in continuare astept momente prielnice sa-l prind pe Luca la o sedinta
www.flickr.com/photos/9148453@N07/" target="_blank">aici

pupici, o iau spre casa..c-am muncit d-am spart azi...

Maria si Luca
POZ(n)E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

BUna,

Azi iar mi-a fost rau, abia pe la 11 m-am ridicat din pat, trebuia sa il duc pe Victor la gradi ca nu aveam mancare gatita si acolo stiu ca mananca.

Mi-am pierdut nadejdea ca voi scapa de greturi pana nasc. Daca era prima sarcina asa... nu ma mai bagm eu la bb2...offf.

Andries

Mergi la inceput