Piticlonti de iulie-august 2004 (224)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare!
Luca este bine..nu ca ar fi intrebat cineva...dar eu ma bucur ca febra nu a tinut decit 36 de ore..
Felicia sanatate..si sper fara alte aventuri...pe la spitale..
Maria aveti muci ?
Carolina..spor la treburi!
Daria cind plecati?
Adela , o pata f mica ...este greu de diagnosticat...I-a trecut si cu o lampa cu lumina ultravioleta? Uneori este vorba de pitiriazis..Bafta miine cu Tudor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Buna dimineata la sch 3.

Oliv, ma bucur ca Uka e bine si ati depasit si episodul asta. cum stai cu sedinta? Da un semn cand esti.

Maria si Luca
POZ(n)E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

sara buna
Olila ce bine ca Uka e ok! pup!
am vazut poze de Felicia, Caro si de Daria, super fetele nascute in lunile de vara !
Andries sper ca esti mai ok acum.
moama ce aer de vacanta pe aici....pff....ma duc sa mai mananc un porumb fert de nervi

Mergi la inceput

Azi..despre Seaworld...un loc cu ..si despre apa...

http://good-times.webshots.com/photo/2868946160100032467SccoGa?vhost=good-times

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Foarte frumoase fotografii.Remarcabile.No,si mai zici ca nu-ti place acolo...in America!Unde mai vezi tu asa minunatii?Nu multi copii au ocazia de a vedea asa ceva!
La multi ani sarbatoritilor,sa cresteti mari si frumosi si sa fiti fericiti alaturi de parintii vostri.
La multi ani,Dana,tot binele din lume.
Adema,merci de pm,de urarile de bine,esti o dulce.locu ala e la 150 de km de noi.Sotu meu a intrebat repede:da de ce vrei sa stii,vine careva la noi la cafea?E tinara`?
Am vazut toate pozele....fara cuvinte.Ce as puteasa mai comentez.Eu m-a uit la al meu si mi se pare neschimbat.Cind m-a uit la pozele cu ai vostri casc ochii cit cepele ,sunt schimbati,care mai de care mai conturat si mai reusit,noh,copii mari de acum.
Si cind m-a gindesc ca la anul schimbam clubul....Adicalea iesim din cel al scutecelor....no,m-a apuca melancolia.
Noi suntem.....adica eu varza,am racit turbat de rau.azi am cazut lata in pat si am adormit instant.Ricu e piscat de tantari,tratioare,n-am patit asa ceva pina acum,plin e de bube,plin plin.I-am numarat 34 de ciupituri,toate mari si rosii si umflate.Al dau cu mixtura mentolata,am cumparat azi aparat cu lichid de pus in priza si ceva de la Autan de uns.Sper sa-i treaca ca se si scarpina de numa.In rest e ok,saptamina viitoare spunem pa gipsului,incepe circu,tre sa invete sa mearga din nou....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by speel

Foarte frumoase fotografii.Remarcabile.No,si mai zici ca nu-ti place acolo...in America!Unde mai vezi tu asa minunatii?Nu multi copii au ocazia de a vedea asa ceva!

te-am spus sotului ca m-ai certat ..ai mare dreptate..asa este omul..vesnic nemultumit cu ce are..Dar asa cum il vad eu pe Luca (poate se schimba..poate ma insel)...est eca mama lui ..apreciaza mai mult compania copiilor...decit aceste parcuri...

..si trasminte-i lui Mario sa nu-si faca griji..mai stiu eu citiva amatori..la cafeaua lui

Ma bucur ca a trecut totul..eu tot nu pricep cum l-ai convins sa nu mearga ..eu nu as fi reusit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

LA Multi Ani piticilor ce s-au sarbatorit in ultimele zile!

Am reusit sa pun si eu cateva poze cu Bianca, ca banuiesc ca ati uitat cum mai arata

http://family.webshots.com/album/559899459EGYbUE

O saptamana buna tuturor!

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
la multi ani Andreea de Felicia! sa fii sanatoasa si plina de bucurii!
Anca vazut Bianca pe cal...ce scumpa e! s-a inaltat mult, nu e asa?
Olila daca la disneyworld eram fermecata....acu cu seaworld is de-a dreptul geloasa, zau! eu sunt lesinata dupa chestiile de genul asta si Pat la fel...am fost si noi duminica la caricatura noastra de acvariu.....a fost in extaz copilul, striga dupa calcan sa iasa de sub nisip ce imi placura alea cu datul de mancare la delfini..... super super! diseara i le arat si cupilului meu.
Dana-ema imi pare bine ca Ric se simte ok. cat despre muscaturile de tantari, trec ele. autan-ul e sfant daca aveti invazie. tie refacere rapida!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI ANDREEA !

Pako sa-ti traiasca printesa ... si micutul cavaler !

Dana - Ema .... sanatate multa si tie si lui Ric ... Bafta si de acum incolo
Vazut poze cu Andreea si bb Liviu, Luca si Bianca ... pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

ANDREEA

DARIA

AncaMaria - ce frumoasa e Biancaaa, da` ce-a mai crescut, uauuu !
Ce carlionti frumosi are, ce mai, de cand nu ai mai pus poze a crescut, s-a facut o adevarata domnisoara

DanaSpeel - ne bucuram ca sunteti totusi mai bine, chiar daca Ric a fost papat de tzantzari ... Ce mai face Serban ??? Tu cum esti ???

Kim - pfoai, ma inscriu si eu pe lista celor invidioaseee ... pt ceea ce aveti acolo. Pupici lui Luca

Andries - sper ca azi ai o zi mai buna ... multa sanatate iti dorim

Mitzura - cum sunteti ? Muuulta sanatate la voi si numai vesti bune de la doc !

Sunt prin zona ... bagajul e gata ... astept ziua de maine, ori plecam maine seara ori joi dimineata, tananananaaaaa

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput