Piticlonti de iulie-august 2004 (224)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Andreuta,La Multi Ani, cat mai frumosi si mi plini de bucurii!
DnaBibi, pako, Kro, maaria, cristalina, am reusit sa va vizionez pozele! Copii mari si frumosi foc! Nu imi vine sa cred cat au crescut!
dana-speel, chiar daca am (vom) veni acolo, tot nu am putea bea o cafea impreuna ca esti prea departe la 150km. Asa ca stati linititi, nu va vin musafiri!
Andries, cate sapt. are bebe mic? Cand ar fi DPN-ul?Scuze, dar eu daca nu am mai intrat pe aici nu mai stiu...
In alta ordine de idei, nu stiu ce sa ma fac cu Codrut ca nu mai vrea sa manance fructe! Doar suc de portocala si uneori mere sau pepene rosu.Atat! Nu piersici, nu caise, nu banane,nu a vrut sa guste macar capsunile sau ciresele, nimic-nimic! Mai sunt mofturosi in zona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

mamagiuliei, unde mergeti in vacanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Adema - nu poci scrie, da` va anunt cum ne reintoarcem (merg io cu Giulik, sotul nu are de gand sa participe, asa ca nici nu vreau sa apara, in caz ca citeste pe aici )
Deci, Giulik papa pepene rosu, piersici, caise. Atata vrea acum. A mancat insa visine si cirese. Iti zic sincer am renuntat sa o stresez. Mananca din 2 in 3 zile. Aseara de exemplu a mancat 4 piersici. Tot we nu a vrut sa vada fructe, insa a mancat 1 kg de branza de vaca-vaca . Toane. Muuulte toane

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Andreea! Felicia sa-ti traiasca fetita!!!

Daria, da-ne pe PM..ca nu vezi ce curiozitate pe aici??

Maria si Luca
POZ(n)E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ce faci Maria, la munk ?
Io da ... e bine, racoare, afara lesini de caldura
Rox, pe unde iejti ???

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Revin cu vesti bune: slava Domnului ca a fost doar o indigestie la Bogdan, acum e bine! Sincer va spun, ma gandeam la ce-i mai rau.

Am vazut o multime de poze, copii care de care mai frumosi

AMR 3 zile pana la ocncediu...uraaaa!

Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ce aer de vacanta pe aici....unii muncesc cu drag si spor.
Monique imi pare bine ca Bogdan e ok acum. concediu placut! unde plecati?
Daria distractie placuta si voua.
Maria azi aveti curent deci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

va multumesc mult, mult de urari...sunteti niste scumpe....imi ridicati moralul...va pup pe toate!

aseara la 22 faceam tortuletul Andreei, cu amandoi cupiii de sortul meu...ca tati era la bere...si cum la ornat sunt bata rau, tortul nu prea a iesit estetic dar sunt mutumita ca si-a dat seama ca pe tort e desenat un fluturas

Am vazut-o si eu pe Biencuta....ce curajoasa e!
Adema, a mea nu mananca nici un fruct....rar mai ia cateva muscaturi de mar cand mananca tati...din cauza asta nici nu facem kk cum trebuie.

vacanta placuta celor care pleaca in urmatoarele zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Si eu... si eu pe aici pe fuga,,,.......
La multi ani! sarbatoritilor de pana acum si de acum pana pe 25 iulie cel putin ....

vazut toate pozele .... ce au mai crescut puisorii.... Kim .... as dori si eu asa parcuri mai pe-a proape....

Noi din motive de canicula plecam undeva mai la munte mai la racoare (vorba vine).... pe la neamuri in jud. Valcea... sper sa fie ok....
Va dorim la toti numai bine pana una alta ....

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani juma - Edi 2 ani si 8 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Multu mim de urari.
Olivia,nu te-am certat,era numa o remarca.Nici nu mi-as permite sa te cert.La cafea....oricind doriti,cu mare mare drag.Ar fi o onoare pentru mine sa v-a am la o cafea...si nu numai.
Roxa,draga mea,invazia erau numai doi tantari idioti,dar l-au ciuruit.incep sa se vindece,dau la greu cu mixtura.Stii,eu nu am plase la geam,nici nu as putea,geamurile locuintei sunt la fata firmei,cum ar sta site la firma....Si apoi mai au si vreo patru m inaltime si sunt numai opt ochiuri...asa ca!dar e ciudat ca noi n-am avut niciodata tintari,pina acum.
Daria,o vacanta superba si reusita v-a doresc si multi pupici de la noi,dragelor.
Adema,in alte circumstante,veneam noi la cafea,dar asa...e mai greu,pe ricu nu-l prea pot cara cu masina.Ca sta ciudat tare in masina.

Mergi la inceput