Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

cu ce cereale incepeti? aici mi-au zis ca-s interzise pana la 6 luni, ca nu cumva sa dezvolte alergie la gluten!
sunt intr-o ceatza totala cu diversificarea asta!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Ca veni vb de lapte....lapte am ca ea se satura, voi va plangeti ca n-au luat bb-ii in greutate, eu nu!!!De 2 sapt de cand sunt la Slatina a cresut vazand cu ochii...Ideea e ca eu cred ca suge mai mult ca ma lasa fara pic de lapte.Eu inainte mai strangeam rezerva in biberon acum ma tot chinui si nu prea mai am de unde.Nu stiu ce o sa ma fac cd o sa plec de-acasa ca nu vreau sa-i dau fdormula.Repet se satura, creste dar eu n-am lapte in plus....

TZUNA...idioata baba....si dc te consoleaza cu ceva si Alexia face la fel, baga in gurita tot ce poate si-si ridica poalele in cap....

KK BB ALAPTAT LA SAN...la noi e ca o pasta, cu firisoare albe, uneori grunjos.Nu mi-am facut pbl????Din ce sa iasa mai tare???Sa-mi fac????

SCUTECE, noi am ajuns tot la PAMPERS 3.Suntk.Am incercat si HUGGIES classic au fost k si alea....

TREAPTA LA CARUT...mai o ridic din cd in cd dar nu pt mult tp, dar Alexia a trecut de 4 luni.Ce sa zic acum cocheteaza cu statul i fundulet si nu e bine, dar asa ii place...a descoperit o noua pozitie....

RADE IN HOHOTE, de multe ori mai ales cd se gadila.Cam dupa 3 luni a inceput....

LORADIN alege medicul cu care si tu esti de acord.Cd ai dubii mai intreaba si pe forum si apoi tragi concluziile.

S-a mai racorit.Si e mai bine....

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Aliona is back, v-am zis ca nu s-a suparat. Petrecere faina sa aveti si timp frumos

Tzuna, intre humana si nan io votez ptr laptele de mama. daca tot ai....

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by roxanici

La Multi Ani Paula!!!!

stiam io ca e ceva azi....nu degeaba am spalat asa fac mereu, cum e o sarbatoare cum ma apuca spalatul si altele....

ne luam de mana... eu am reusit sa spal si de ziua lu' fi'mea (sf. Constantin si Elena)... si ma gandeam... sigur e azi o sarbatoare... ca io numai asa spal... Si ii spusesem copilului LMA dimineata...

La multi ani celor care-si serbeaza ziua de nume: mamici si pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

incercam si noi cu poze...oare vom reusii??????????

http://community.webshots.com/user/alexiabryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

ELYANNE- asa gandesc si eu de asta nu i-am dat inca lapte praf dar daca e totusi din cauza laptelui? Oricum iti multumesc mult pentru raspuns.Asta imi da totusi curaj sa mai astept.
Dar nu vreau sa-i fac rau asa ca sunt eu capoasa si vreau sa o alaptez.
ca in prima luna mi-am tinut copilul flamand fara sa vreau. Nu aveam lapte suficient, ea plangea dar numai seara si nu vroia ce-i dadeam eu ca o completare cu lingurita si credeam ca nu-i e foame. Si apoi cand la 2 sapt nu ajunsese la greutatea de la nastere am luat Galactogil, a venit mult lapte, ea a inceput sa pape mai binisor (dar din biberon) si a luat 300g intr-o saptamana. Din pacate nu s-a mai repetat figura de atunci.

IMPORTANT
A, fetelor, am inceput lucrul. Voi lucra cate 2 dimineti pe saptamana si restul de acasa. Trebuie sa recrutez personal pentru diferite gradinite si scoli din Bucuresti, in special sectoarele 4 si 6.
Caut persoane care sa aiba minim bacalaureatul (dar studiile superioare reprezinta un avantaj), sa aiba experienta in lucrul cu copiii si sa poata preda dans, pictura sau engleza. Cei angajati vor beneficia de instructaj si programa dupa care sa lucreze. Programul este de 2-4 dimineti pe saptamana, 3h/zi. Salariul minim 2 respectiv 3 milioane. Dar sumele sunt in functie de incasari deci va spun din experienta ca vor fi mai mari.
Daca vreo mamica este interesata va rog sa ma contactati. Se fac contracte de colaborare, carti de munca sau nimic dc sunteti in CIC. Ma gandesc ca celor care au o bunicuta pe acasa le-ar prinde bine niste banuti. Va rog sa ma anuntati in scurt timp inainte sa postez anuntul pe net si in ziare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

ANA< cerealele cu gluten sunt interzise pana la 6 luni.Dar exista si fara.Eu citisem ca dc copilul e mai grasut si papacios nu e indicat sa incepi cu cereale.Cu sucuri sau legume.Si cum sucurile sunt dulci iar nu e indicat.Raman legumele, aupa si piure.Oricum m-am gandit s-o las pana la 6 luni.O sa vb si cu dr cd mergem la vaccin pe 9 iulie si va spun dupa ce-mi recomanda...

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Anamana, sunt cereale si fara gluten ca de ex: orez si proumb. Si aici sunt "interzise" pana pa la 1 an cerealele cu gluten.

hai ca io tot citesc si ma mai loveste cate un raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Tzuna, humana cica e mai gras si mai satios, dar Antoniei nu i-a placut deloc, plus ca s-a constipat si mai tare de la el. Noi ne impacam tare bine cu nan. Acu...ce sa zic, vezi ce-i place si cum se simte bine, dar mai am o prietena care a trecut pe nan, de la humana, tot din cauza constipatiei la bb...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexia3

incercam si noi cu poze...oare vom reusii??????????

http://community.webshots.com/user/alexiabryan

da ati reusit sunt niste poze minunate cu niste copilasi minunati, si am remarca hainute foarte frumoase la Bryan

Mergi la inceput