Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

tzuna, si eu sunt cam in ceata cu laptele de la san. Luca nu prea mai vrea san ziua. El care manca la 2 ore nu vrea nici in ruptul capului. Scoate tzatza cu limba din gura, se zbate si se incrunta spre plans. Lapte am de tzashneste dar nu vrea. Cat sa-l las sa flamanzeasca pe caldurile astea? Ieri dupa ce l-am lasat vreo 4 ore si am vazut ca tot nu vrea, i-am dat lapte praf si a lins 130 ml din prima. cred ca daca mai era in bibe mai manca.Sunt derutata complet. Noaptea manaca doar o data maxim de doua ori. Tare ma tem ca in ritmul asta raman fara lapte, dar ce pot sa-i fac!? Ce nu i-o fi convenind, ca menu-ul nu mi l-am schimbat sa zic ca nu e bun la gust!

Raluca si Luca (8 aprilie 2007)

foto Luca luna 2, luna 2+
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by kmi78
Fetelor care va tineti bebeii in fata oglinzii si ziceti ca privesc cand la ei cand la voi, dar in oglinda, nu?sau isi intorc capul si se uita la voi , adica nu in oglinda, intelegeti? daca e ultima varianta atunci inseamna ca isi dau seama de efectul oglinzii, adica sunt tare destepti....

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
PAPUSICA NOASTRA -2luni
TIMEEA LA 3 LUNI
TIMEEA
TIMEEA - 4 LUNI

Kmi, da se uita in oglinda cand la mine cand la moaca lui. Acu io inca nu il cred asa destept pe RAresu, vad ca ne vede pe amandoi in oglinda, dar nu stiu daca isi da seama ca e el acolo....

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

mriuca a facut un nodul rosu la locul vaccinului!stie cineva dc trece si cum? ar trebui sa-i pun comprese?
kmi, cum mai stati cu luatul in greutate? dar cm?

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

ANAMANA123- nodulul trece in timp dar greu. Daca e si rosu ii poti pune comprese cu apa rece.

KARLA32- nu stiu ce sa-ti spun. Cica lor oricum le place laptele praf ca-i mai dulce si sa nu mai spun ca din biberon e mai usor.... La mine nu asta ar fi problema ca maria oricum papa laptele meu numai din biberon. Am mai incercat sa o pun la san macar asa in joaca dar nimic.Plange si face asa urat ca m-am lasat pagubasa. Nu stiu insa ce sa spun despre lapre. Teoretic ar tb sa fie bun, nu? Mai rau e ca nici de medicul de la IOMC nu dau desi ar fi trebuit sa revina din concediu. Vroiam sa ma programez pentru luni. Ca sa iau o hotarare cat mai repede. Adica dc ar tb sa-i dau si lapte praf as face-o inainte sa -i incep diversificarea ca sa vad daca e bine.
Daca nu ar fi problema asta ar fi super. ca Maria e mult mai cumintica si asa vioaie, face numai prostioare. Ma minunez cate a invatat sa faca.

Maria 28.02.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Tzuna lasa laptele praf si da-i fetei laptic de la tine. Nu te mai gandi ca nu e satios ... sigur e cel mai bun.
Important e sa vezi cat ia toata luna... poate sapt. asta ia mai bine in greutate...
Mai ales ca o sa incepi sa-i dai cereale... o sa creasca pitica...
E posibil sa ii dai lapte praf si sa coincida cu o perioada cand ia bine in greutate... tragi concluzia ca nu e bun laptele tau si o treci pe lapte praf... Si nu e deloc bine... mai ales ca ai lapte suficient...
Asta e parerea mea... las-o, fiecare bb are ritmul lui. Important este sa nu scada.

Martutza vezi ca e un subiect cu haine, lapte etc. pt. bebelusi... Cred ca se gaseste un bb pt. care e nevoie de pampersii aia...
Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)

karla32 intra la: Alaptatul-Help Line Poate gasesti acolo cauza si solutia... sau iti raspund mamicile de acolo, care au trecut prin asta.
Eu zic sa nu renunti asa usor sa-i dai laptic de la tine.

Nikol_f eu ii dau mandrei novocalmin cand e cazul (si n-are 4 ani... si i-am dat si mica-mica)... Si la bb-ei mi-a zis dr. sa le pun dupa vaccin daca e cazul (peste 38,5). Eu le-am dat eferalgan sirop in seara aia, dimineata si iar seara... doar daca urac temp. peste 38,5 le puneam si supozitor... dar n-a fost cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Daca ar fi sa-i dau si lapte praf, ca oricum ma gandeam sa iau o cutie pentru cand plecam in plimbari lungi si de la caldura e prea periculos sa-i dau lapticul meu, ce-mi recomandati intre humana si nan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Tzuna, o fi glumit si baba aia , n-o lua in seama; si Timeea are un magnet la toata lumea si imediat le zambeste, indiferent cine sau cum arata, m-am trezit o data ca o baba a pupat-o pe manuta , oaiii ce m-am enervat...

Sanantate si lui Victoras de Martutza!!!

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
PAPUSICA NOASTRA -2luni
TIMEEA LA 3 LUNI
TIMEEA
TIMEEA - 4 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

salutare! eu va citesc din umbra, dar de contribuit, mai greu, ca..de, ca una dintre cele mai noi mamici, nu prea am ce sfaturi sa dau eu altora...
si sunt multe probleme de rezolvat...De exemplu, dupa ce statea treaza asta mica de numa-numa, de ma si intrebam daca o sa mai doarma vreodata, acu mai nou, de vreo doua-trei zile, mi se pare ca doarme prea mult! Adica, noaptea doarme bine, chiar si cinci ore, si ziua iar doarme intre mese... si in ultimele zile nici nu a mancat asa mult, ia vreo 70 ml apoi impinge biberonul afara si incepe foitul. Cu insistente reuseam sa o conving pana la vreo 90-100 ml, dar azi n-a prea tinut figura. Kk nu prea a facut azi...o fi si ea "plina"... Eh, presupun ca au si ei perioade in care dorm mai mult si altele in care papa mai mult, nu? Nu?!! Eu asa sper, ca sa nu ma sperii. Voi ce ziceti?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani Paula!!!!

stiam io ca e ceva azi....nu degeaba am spalat asa fac mereu, cum e o sarbatoare cum ma apuca spalatul si altele....

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Aliona bine a revenit.Petrecere frumoasa la botez.
Tzuna sa stii ca si eu mananc mai prost.Cred ca ai dreptate si numai e laptele satios;ca Victor e unmancacios si nu a facut nici o data probleme;adica mananca si doarme iar daca nu doarme (adica ziua doarme max 4 ore in 3 ture)ne jucam dar acu e marait si matait si daca il pun la san trage de zici ca nu a mancat de 1 luna.Bine-bine ca adoarme instant (a se citi in 5 min) si fornaie pe nas e alta;dar daca il pun in pat se trezeste si iar plange.BAg suzi adoarme-o scapa-plange-iar bag suzi -....si asa mai departe..sper sa treaca perioada asta.
Pana saptamana asta manca la 4 ore si dormea 7 ore /noaptea acu manaca la 2 ore dar a dormit 8 ore.MAi bag ceaiuri la mine si supa sa vad poate ne revenim.Mariuca dulcica.
ElenaGiulia noi am avut 2 apart in Bibescu Voda-daca stii unde era Centrul de Librarii pana in 95 si Politia unde se eliberau buletinele-sau mai exact in zona Lic Ind 8.Eu am terminat Lic Ind Nr.4-ala de chimie din Prundu.Tu ce liceu ai facut?Te pomenesti ca ne-am ciocnit vreodata prin oras...pe vremuri...in tineretile mele...Pe atunci nici nu stiam de site-ul asta...Drum bunla intoarcere acasa.Va asteptam la picnic.Si apropo de Japonia-am o colega la firma de recrutare care a stat 7 ani acolo si in septembrie cand a venit dupa ce fusese si 3 ani in Germania a zis sa nu mai auda de japonezi.La laboratorul unde lucra era ok seful de lucrari dar oamenii pe strada ....nu-ti spun ce povestea ca tu stii mai bine..

Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07

Mergi la inceput