Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 27
Mihael@ spune:
LA MULTE LUNITE PT. RAISA MARIA SI DAVID!
KITTY, bafta multa
MIHAELAAA, daca te referi la capusorul un pic mai tuguiat, sa stii ca si Stefania il are asa si e un pic aplatizat la spate. Dar eu zic ca isi revine cand o sa stea in funduletz.
Revin mai tarziu ca doarme (e treaza de la 7 si nici afara n-a dormit) si o deranjeaza tastatura.
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
am 3 luni
nickol_f spune:
Mutam pt raspunsuri fetelor si 
Acum alta problema
, fie sunt eu prea tuta si prea batuta in cap
, si probabil ca sunt, dar nu pot sa-i bag supozitorul in fundulet la copil 

, am chinuit-o mititica si se topea supozitorul in mana mea dar in fundulet nu am reusit. M-am gandit ca a fost prea moale el si acum le-am bagat un pic la frigider sa se mai intareasca........offffffffffff asta o fi problema sau nu stiu eu cum sa il bag 

Aaaaa si inca ceva ca nu stiu daca maine o sa pot sa intru
iunita
Nicol mami de Beatrice 19.04.2007
http://community.webshots.com/user/nickol_f
arissa spune:
Nickol, poate era intradevar prea moale. Daca tot nu merge dupa ce le scoti de la frigider, ia o lama si razuie putin un supozitor sa il subtiezi; ai grija sa il rotunjesti sa nu aiba margini taioase. Poate merge mai bine.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
ElenaGiulia spune:
Martuzamama si fiica mea locuiesc in Tudor Vladimirescu,cand venim in tara sigur mergem la picnic
,pupici lui Mihaita si tie
.
Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
http://b1.lilypie.com/fUZKm3.png
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=19c88ab550e89067185257&utm_source=otm&utm_medium=text_url
martutza spune:
LA MULTI ANI PAULA!
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE SFINTILOR PETRU SI PAVEL.
Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07
riloasa spune:
La vaccinul de 2 luni i-am pus eferalgan, dar nu a facut febra.
Crema Trixera de la Avene mi s-a parut foarte buna pentru bebe. Cand am iesit din maternitate, avea fata plina de bubite ca niste cosulete. De cateva ori l-am dat si nu a mai avut nimic. Dar pentru dermatita am folosit alte creme, pe cele de la A-derma.
Loradin,fierul se da cand copilul este anemic. Anemia se vede prin hemoglobina care trebuie sa fie mai mica de 11,5.Hemoglobina se vede recoltand hemograma. Eu nu stiu de ce recomanda doctorii fier. Chiar nu inteleg. Am inteles ca fierul nici nu este indicat pana in 6 luni. Iar cine da fier, sunt produsele de la Calivita care sunt naturiste si aprobate de ministerul sanatatii. Acum difersificarea eu o sa o fac si cum vrea copilul meu. Asa cum vad eu ce ii place. Daca ii place morcov ii dau morcov, ca nu toti copii mananca ce le dam noi.Mie pediatra mi-a zis sa-i dau debridat si eu i-am zis in fata ca nu ii dau copilului debridat. Eu o sa fac mai mult dupa cum o sa-i placa lui. Oricum ii dai la inceput o lingurita si vezi si cum are kk si cum se simte bebe. Si asa vezi cum e copilul tau. Daca te duci la 10 medici toti au o alta parere.
alionushca spune:
Buna ziua stup cu albinute si bondarasi - intru repde sa anunt ca suntem foarte bine(ttt)- dar si foarte ocupati - duminica botezam bebelusa
si dupa intru si povestesc tot ce am facut acest timp.
Multumesc foarte mult pentru felicitarile de ziua mea - le-am citit mai tirziu - m-am bucurat mult ca v-ati amintit de mine chiar daca eu nu am intrat o buna bucata de timp.
P.S.Am intrat pe forum dupa atita timp si prima am citit despre tragedia Alinei - nu mai pot sa scriu nimic, e prea dureros - Dumnezeu sa-i dea putere si sa fie alaturi de ea si Robertica.
Mami de bebe Ilinca (6 martie 2007)
pozele mele cu burtica si fara
Aliona
tzuna spune:
RILOASA- Maria are 4 luni si papa numai san. KK e in diferite nuante de galben-portocaliu, cu niste chestii mai albe prin el, problema e ca si la noi cam e moale..... Mult mai moale decat albusul de ou. Ii dau ceai de menta de 3 zile dar nimic. Acum face de 3-4 ori pe zi. In prima luna facea la fiecare masa.
BIANAM - pai Amalia ta e mult mai micuta. lasa ca se va intoarce ea.
MIHAELA- Maria sta ridicata de o luna si ceva dar din cauza refluxului. Mie dr mi-a zis sa o ridic la 30-45 de grade deci tb sa fie ok.
KITTY- bafta la licenta. sa iasa totul bine.
MIHAELA- nu vad unde ar fi deformat. dar poate nu se vede asa bine in poza. Nu stiu ce sa spun.
INTALNIRE
Pai daca mai toate fetele au renuntat nu ne vedem duminica. O lasam pe sambata viitoare sau cand vreti voi dar tot asa pe seara.
NICKOL_F - eu i-am pus 1/2 de supozitor de novocalmin. Nici eu nu am avut increddere in medic si am mai cerut o parere. Cica in sectiile de pediatrie se folosesc frecvent. Ei nici chiar asa. Eu i-am pus o singura 1/2. Si a fost ok. dar imi era frica de reactiile scrise pe prospect. Nu a avut nimic insa.
MARTUTZA- si eu imi fac griji legate de laptic. Maria nu a fost racita sau ceva si in ultima saptamana a luat numai 20 g desi a mancat mult mai mult ca de obicei (adica 750-850 ml fata de 500-600 ml inainte) . Eu ma intreb daca o fi din cauza scaunelor mai apoase (ca tot de 3-4 ori facea si inainte dar nu asa moale) sau lapticul meu nu mai e asa satios. E ciudat. Nici nu stiu ce sa cred si cum sa fac. Sa-i dau si putin lapte praf sa vad ce iese? In acelasi timp eu chiar am lapte, ma chinui mult sa-l scot si mi-ar parea rau sa-l arunc si sa-i dau lapte praf. Oricum de saptamana viitoare incepem cu cerealele. oare vor rezolva astea problema? Chiar nu stiu ce sa fac. mananca la 2.5 ore ziua si la 3 ore noaptea. la fiecare masa papa cam 80, maxim 100 ml.
Voi ce spuneti fetelor? Cum stiti daca laptele de la san nu mai e destul de satios. Ca ce-i drept si eu am mancat mai prost cu caldurile astea.... Nu stiu cum sa fac. Pentru prima data manaca si ea bine, chiar foarte bine si nu ia in greutate. Mi se pare ciudat. La inceput , in primele 2 luni manca super prost. Treceau si cate 8-12 ore fara sa manance si lua minim 80-100g pe saptamana, acum de ce sa ia asa putin?
Maria e super incatata ca i-am amenajat un centru de activitati (a se citi paturica cu jucarii suspendate) si e asa vesela, la unele ajunge si trage de ele, la altele doar se hlizeste si asa se foieste incat evadeaza de acolo si o gasesc si cu picioarele pe parchet. E haioasa rau. Azi a adormit pentru prima data singurica ziua. eram la dus si am auzit-o mataindu-se si pana sa ies eu (desi m-am miscat f repede) ea era deja adormita. Ca teoretic trebuia sa vin eu, sa o intorc pe o parte, sa-i dau suzeta.... Acum se intorsese singura, si a adormit si fara suzeta. Creste fetita mea ce sa spun. Sunt asa incantata.... A avut niste zile f bune. a mai plans de la caldura dar o inteleg ca si mie imi era f cald.
Sa va spun ce patesc ieri in piata: aseara dupa ploaie se mai racorise asa ca o imbrac in rochita nu in body ca pe caldurile alea (ca ii raman mici si nu mai apuca sa le poarte), ei ii place sas-i ridice rochita si eventual sa o bage in gurita cum face si cu jucariile. Eu prinsa de cumparaturi nu o vad (ca i-o mai asez si ii dau altceva sa se joace) si o baba nebuna incepe: de pe acum isi ridica poalele in cap ca asa sunt noile generatii. Nu-mi venea sa cred ce-i trece prin cap.
Maria 28.02.2007
roxanici spune:
Tzuna, ce baba frustrata ai intalnit si tu, chiar deplasata remarca dar poate ca doar atat mai vede ea in vremurile astea.
Aseara am mai citit de pe la mamici de nov-dec ca nu mai intrasem de mult pe la ele si m-am uitat si la poze. Ce copilasi mari aaaauuuuu si cum se lauda ca merg ba in 4 labe pa zic tata, etc. In poze am vazut ca merg la mare, stau in scaunele d-alea de hranit, se joaca, stau in fundulet....ce vremuri, abia astept sa crestem si noi mari, nu stiu de ce mi se pare ca trece asa greu timpul ptr mine.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
kmi78 spune:
Paula , LA MULTI ANI si multa sanatate !
La multi ani si bebelusilor nascuti pe 29, sa cresteti mari si cuminti!!!
Mihaelaaa, te referi in partea de sus a capului? parca se vede ceva, dar pana la un an se mai poate schimba; asa si eu daca ma uit in amanunt descopar cate ceva
Bianca, pe Timeea a ajutat-o crema Trixera de la Avent, tot pt bubite rosi si uscate, dar cand am vazut poza cu Amalia... la ea pare sa fie o eczema si e destul de intinsa, deci daca e sa ajute crema asta e f buna, daca nu va trebui sa mergi la dr, nu arata a fi nici de la calura; sanatate sa se faca bine!
Loradin, asa-i cu medicii , pe mine inca din maternitate m-au dat peste cap, tura de dimineata zicea ceva , cand se schimbau, alte destepte... nu stiai de care sa asculti, asa ca eu am aplicat ce mi s-a parut ca se potriveste la ea, si mi-am ascultat instinctul;
Fetelor care va tineti bebeii in fata oglinzii si ziceti ca privesc cand la ei cand la voi, dar in oglinda, nu?sau isi intorc capul si se uita la voi , adica nu in oglinda, intelegeti? daca e ultima varianta atunci inseamna ca isi dau seama de efectul oglinzii, adica sunt tare destepti....
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
PAPUSICA NOASTRA -2luni
TIMEEA LA 3 LUNI
TIMEEA
TIMEEA - 4 LUNI