Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 26
ElenaGiulia spune:
Bafta Kitty
Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
http://b1.lilypie.com/fUZKm3.png
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=19c88ab550e89067185257&utm_source=otm&utm_medium=text_url
elyanne spune:
quote:Saru'mana mult... da' sunt mici si de ai mei... Am avut acu' vreo 2-3 sapt. din aia si abia asteptam sa-i termin... inca mai mergeau, da' acu' sigur sunt mici... Trebuia sa le iau masura urmatoare, dar nu aveau
Originally posted by martutza
Elyanne la Cora Lujerului am gasit Daipers 3-7kg Am luat pentru Victor de proba dar il strang groaznic la picioare;am folosit doar 1 buc asa ca daca sunt buni pt baieti iti pot da tie pachetul si daca mai vrei iti mai iau.Ne putem intalni intr-o sear in IOR.Eventual in week-end-ul viitor.

Ca tot veni vb. de papmpersi... acu' am precut pe huggies si sunt buni, ca si marime... sunt 4-9 kg. Sunt si subtiri, nu grosi ca cei de la Libero (in care abia in schimbam si aveam impresia ca au facut... asa de grosi sunt)... La capitolul accidente (iesit pipi din ei)... avem si cu astia... Dar la capitolul asta n-am gasit nici o natie de pampersi la care sa n-o patim
Nu stiu cum reusesc...Servetele umede... tot Huggies avem... si par mai normale decat toate... adica au mai multa apa decat alte prostii... si nici nu au miros puternic.
Kitty tinem pumnii! 
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
Kitty spune:
Multumesc fetele!!!
Dupa cum vedeti nu ma pot abtine sa nu mai bag cate o privire pe forum! De la ora 15 intru, am un gol in stomac!... Ca va dati seama ce spor am avut la invatat!!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
http://good-times.webshots.com/photo/2170741900096653195HHMfnq
nickol_f spune:
Buna
Intru si eu rapid pt ca tocmai am venit de la dr, am facut vaccinul de 2 luni si voiam sa va intreb daca in urma vaccinului ati fol supozitoare Novocalmin, dr asta mi-a dat sa-i dau dar am citit pe prospect ca se da la copii peste 4 ani. Voi ati folosit la bebei ???
Nicol mami de Beatrice 19.04.2007
http://community.webshots.com/user/nickol_f
elpower spune:
Nikol_f, am folosit supozitor Paracetamol 125mg. Am inteles ca nu ar fi recomandat Novocalmin la bb asa mic. Mie pediatra imi zisese de aspirina, asa ca... ce sa mai vorbim de recomandarile lor.
de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul 

!
martutza spune:
Nickol_f da eu am pus 1/2 novocalmin ptca facuse 38.3. A dormit apoi ff bine si nici nu a plans.Si am pus felii subtiri de cartof racite in frigider pe locul intepaturii cam de 3-4 ori in primel 4 ore si nu a avut nici roseata nici umflatura.
Elyanne-ok.Nici aici nu erau pt 4-9 kg doar 9-20 care cred ca sunt prea mari desi Victor e cam copanos la 7.3kg ale lui.Poate gasim un bebe mai subtirel sa le dam ca asa ammai ramas cu un pachet de Happy de 2-5 kg newborn ca am cumparat si noi si socrii si la 1 luna lui Victor ii erau deja mici.
ElenaGiulia si eu sunt de fel din Pitesti.Acolo m-am nascut si am locuit pana in 1997 cand am venit in Bucuresti unde mi-am cunoscut sotul.Acum de 1 an suntem toti in bucuresti, ai mei au vandut si ultimulapartament avut.Noi mai mergem la nasi 1data/an sau vara la cimitir la bunici cand suntem in drum spre C-lung unde are tata casa natala.Cand ajungeti in tara dati de veste poate ne intalnim la un picnic in padurea Trivale.Tu unde ai stat in Pitesti?
familionul de prichindei.
Victor maraie de 2 zile si mananaca la 2 ore -2 ore jumate.Oare s afie ca are nasucul infundat sau mi-a scazut productia? Eu nu m-am gandit nici o clipa la asta dar dupa cum a luat in greutate,adica 50g in 2saptamani si se vede ca nu mai are burtica deloc, ma tem ca nu-i mai ajunge.Daca e asa cred ca trec la supe ca las copilu sa planga de foame.
Carmenefr poate ne vedem duminica viitoare.Pupam fetele.
Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07
elpower spune:
La multe lunisoare ureaza Thea si mami puiutilor de trei luni ce s-au nascut pe 29, DAVID
de Mihaelaa si RAISA MARIA
de Diana Fudulu!
Mihaelaa nici eu nu vad nicio deformare la capsor de David.
Multumim fetelor pentru raspunsuri.
Eu m-am hlizit la ea de cand s-a nascut. Am zis ca vreau un copil fericit. Eu n-am prea fost, asa ca incep ziua cu gura pana la urechi, chiar daca nu am chef, dar cand o vad pe ea zambindu-mi inapoi, asa ma inveseleste!
de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul 

!
arissa spune:
La multe luni
pentru Raisa Maria de RaisaFudulu, David de Mihaelaa.
Mihaelaa, n-are copilul nimic, stai linistita.
Kitty, bafta multa la examen, tinem pumnii!
Nickol, si eu i-am pus Novocalmin, la indicatia dr, n-am avut probleme deloc.
aiia, bafta la vaccin, sa nu aveti nici un fel de necazuri.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
stefaniya spune:
Roxanici - multumesc de raspuns
Probabil ca pozele lui Carl nu au mai avut loc in filmulet.Multumesc Paxela!
Felicitari pt toti bebeii,sunt niste scumpi!
Va doresc toate cele bune!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos
paula75 spune:
Nikol_f
Dupa vaccin eu am pus supozitoare Paracetamol pt. copii unul la 8 ore, e bun si novocalmin dar numai daca temperatura sare de 37,8 dar pe mine m-a sfatuit dr. sa-i dau si Nurofen siropel ca sa nu-i solicit funduletul bietului copil. Asa ca poti alterna.Noua acum la 4luni ne-a spus sa-i dau o pastiluta mica de fenobarbital(ne-a dat reteta) seara la culcare ca era f. agitata. Dar novocalmin e bun ca are si fenobarbital in el si calmeaza copilul
Pupici
Paula