Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

Bianca M am vazut poza cu iritatia si....nu mi-a placut...nu ai putea merge la un dermatolog? sau poate ai fost deja....nu stiu intreaba si tu daca se pot face culturi din pielea descuamata sau ...nu stiu spunei doar ca nu esti linistita si multumita de raspuns si ai vrea sa mergi la inca o parere , ma gandesc si eu cum as face dca as fi in locul tau...iti doresc bafta si sa ne ti la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Daca voi nu vedeti nimic in poza inseamna ca nu-i facuta bine poza...fac alta azi!

Loradin,eu as renunta la doctorul care nu e de-acord cu mine

Kitty,bafta multa si de la mine

Calciu gluconic,nu

La multi ani Raisa Maria,bb de RaisaFudulu

Mihaela, de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiia spune:

Buna ziua stup.
Sa va traiasca puiutii celor care isi serbeaza astazi ziua si LA MULTI ANI celor care aveti PETRU sau PAVEL in familie.
[b]Ras in hohote numai cand ne jucam cu ea si binenteles cand are ea chef, cat despre intors pe burta se intoarce dar nu stie sa-si scoata manuta de sub ea. Problema mea cea mai mare este ca sta cu toata manuta in gurita si isi cauta amigdalele cu degetelele, binenteles ca icneste, vomita, dar e cea mai fericita. Am incercat sa-i dau suzi pe care a luat-o pana la 2 luni dar nu o mai vrea, i-am schimbat-o dar degeaba.
S-a trezit mandra plecam la vaccin.
aiia de fabiana mihaela(26.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Buna de dimineata!
BAFTA Kitty!

BiancaM, nu sunt medic dar eu nu cred ca acele pete sunt de la caldura. Cred ca ar trebui sa mergi la un dermatolog. Bubitele de la caldura sunt mai marunte, cat varful de ac si daca zici ca sunt si aspre la atingere...

Nici Luca nu se intoarce pe burtica, doar pe parti. Capsorul il tine ridicat destul de mult timp si daca s-ar putea sa stea numai in sus ar fi bine. La carut ii ridic spatarul o treapta ca altfel iese scandal!

Kk cu mucisori face si el dar nu m-am ingrijorat. Cand mananca doar san e mai moale, cu bobite albe, cu mucisori si miros acrisor. Daca papa si lapte praf e mai pastos si miroaseeeeeeeeeeee!

Afara e cam greu sa iesim. Dimineata nici vorba ca doarme pana la 10 si ceva si pe urma e prea cald. Seara il mai scoate sotul meu dupa ora 7,30.

Aseara am lasat puiul cu tati si am fost sa ma tund si vopsesc. Am lipsit de la 8 la 10 si cand am venit, jale mareeeeee! Tat'su era cu el in brate, cu toate luminile aprinse, il plimba prin casa! Ce s-a intamplat, zic? Plange daca il las jos! Zaaaaau! Hai sa vedem! Il iau, ma duc in dormitor, il asez pe pat si il loveste o veselie de nu se poate! Dadea din picioare si din maini cu o voiosie ce nu am mai vazut! A tinut-o asa vreo ora fara sa zica miau! Deh, doar venise o mami frumusica acasa, zic si eu, ca n-are cin' ma lauda!

Raluca si Luca (8 aprilie 2007)

foto Luca luna 2, luna 2+
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula75 spune:

BiancaM
Trixera de la Avene e pt. dermarita atopica dar sincer, eu am dat banii degeaba pe ea. Eliana a vut o acnee nonatala f. urata si a cumparat la recomandarera dr. si crema asta care este pt. dermatita atopica. Nu i-a fost buna dar poate la voi fiind vorba de ceva uscat i-ar face bine. Eu zic sa mergi la un dr. dermatolog ca stie cel mai bine.
Cu Bepanthen ai incercat?
Eu pt. caldura o dau cu pudra cu galbenele de la Klorene , e minunata.
Aveti grija
Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Paula75 multumim de sfat
Mihaelaaa nici eu nu am remarcat nik dubios.Oricum pana al 3 ani se aranjeaza caputu singur,nu-ti fa griji.
Elyanne la Cora Lujerului am gasit Daipers 3-7kg Am luat pentru Victor de proba dar il strang groaznic la picioare;am folosit doar 1 buc asa ca daca sunt buni pt baieti iti pot da tie pachetul si daca mai vrei iti mai iau.Ne putem intalni intr-o sear in IOR.Eventual in week-end-ul viitor.
Baiatu meu face nazbatii.Incearca sa se intoarca de pe dreapta pe burta si cum ramane cu mana sub el ma striga sa-l ajut.Cum ajunge pe burta cum incearca sa avanseze impingind in picioare,nu prea reuseste decat sa se rasuceasca pe burta;daca mi se pare ca a stat prea mult si il intorc se pune pe plans asa ca il pun din nou pe burta pana cand nu mai vrea el sa stea.Reuseste sa se intoarca de pe stanga pe burta si scoate si mana.Oare o fi stangaci?Ca sotul e .Aaa si mai nou isi mana stanga cu cea dreapta si o baga in gura.Daca reusesc sa-l filmez pun filmulet dar e cam greu ca el cum vede aparate cum se hlizeste la ele si numai face nimic.
Pup fetele si bebei ca maraim in sezlong acum.

Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multe lunite pt Raisa !!

[blue]Martutza{/blue] Bine ati revenit!.Imi pare bine ca bb Victor e mai bine.In leg cu intalneala, si io zic sa o mai amanam o zi, doua, ca atunci poate am putea reface echipa initiala .Da' eu nu pot sa vin la intalneala marti(ca e ziua lu' tati ), in rest, suntem disponibili.Deci, da-ti-va cu parerea.

Ma invrednicisem si eu pe la 9 si un pic, sa bag aspiratoru'.E, pai ce am putut?Ca a luat-o somnu' pe Teodora...in carut.Deci pana se trezeste, stau cu voi.
Maine o sa dau o fuga la mag.Titan, sa cumpar cadou pt tati.Deci voi pleca cu fata in marsupiu.

Cam asa cu noi.

A!!Mamicile de ziceau de bebeii lor ca le curg balute, sau au gingiile rosii,le-a iesit vreun dintisor?
Ca sotu' zice ca am capiat. Ca o tooot urmaresc pe Teodora cand deschide gura, sa vad e ceva p-acolo
Mi-e teama, pt ca mama mi-a spus ca mie primul dinte mi-a iesit la 4luni.Si chiar ca am probl cu dintii.
Acu' yo stiu...Faptul ca noi in sarcina am luat vitamine, o fi ajutand totusi...Imi zicea mama ca pe vremurile alea, nu se stia de vitamine luate in sarcina, de-aia dupa o nastere, femeile erau terminate cu oasele/dintii...

http://community.webshots.com/user/carmenefr

Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

ridicat o treapta la carut....eu ii ridic pentru ca la fel de ridicat sta si in balansoar sau in brate la mine cand ii dau sa manance. la inceput il ridicam doar cand ii dadeam la parc sa manance si apoi il lasam jos, mai nou il tin pe burta mea cu fata la copiii care se joaca iar eu stau cat de rezemata este posibil pe banca in parc,,,,deci cam ca in balansoar...
plange...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Bafta Kitty!!!

...fetele, mai tineti minte cand puneam majorete ptr cele ce nasteam...ce vremuri....

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

quote:
Originally posted by alexia3

...
1 ma bucur ca asi erau 29 grade in casa iar ieri 30 deci...
2 ca sotul a intrat in camera la noi inainte de plecare si ne-a dat cate un pupic...ca in fiecare dimineata de altfel
3 ca Bryan este vioi , rade si gangureste cu tot cu caldura asta
4 ca ne-am reglat la scun doar cu suc de morcov
5 ca avem mancare facuta de ieri, asa ca azi lenevim
6 ca soarele a rasarit si deci se anunta o noua zi in care ma pot bucura de familia noastra
7 ca avem apa si curent electric pentru a face un sirop racoritor
8.....
am chiar mult lucruri marunte peste care de cele mai multe ori trec si le consider un drept al meu . dar cred ca ele sunt un privilegiu pentru care ar trebui sa fiu clipa de clipa multumitoare...
ASA CA MA BUCUR PENTRU ZIUA ACEASTA......CAT O FI EA DE CALDUROASA....MERITA TRAITA DIN PLIN

Subscriu sper ca nu te superi pe mine Alexi3 dar o sa incerc sa pun si eu in practica aceste ganduri obtimiste ca am nevoie,Japonia deprima,inebuneste si streseaza pe ORICINE,offff deabia astept sa ajung acasa.
Raisa Maria si DavidLa multi ani sanatosi si papaciosi !!!

Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
http://b1.lilypie.com/fUZKm3.png
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=19c88ab550e89067185257&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput