Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Ridicat un nivel la carucior nu am incercat si nici nu am de gand inca vreo 2 luni.

Capul i ltine relativ bine, coopereaza cand il trag de manute si mai nou vad ca se incovoaie singur de parca vrea sa faca abdomene si atunci isi ridica singur capul. Daca nu il tine inca nu cred ca e nicio problema.

Miros de kk la bebe alaptat parca tb sa fie a branzica, un pic acru din ce imi amintesc.

Poze dai click pe unul din linkurile cu poze, sign in cu username:mami_2007 si parola pe care o primesti pe PM si cauti un buton de Upload. Sunt mai multe albume acolo: 1 luna,2 luni, 3luni si poze multe cu albinute si bondari. In cele cu lunile pui cate o poza reprezentativa ptr luna respectiva iar restul pui in albumul cu multi bondari si albinute.....

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata! Va pup si fug ca azi am licenta, sunt praf de emotii si am nervi la stomac!!!

De abia astept sa treaca sa ma pot si eu bucura in voie de puiutii mei, ca in ultima vreme am fost numai nervoasa si gandita.....aseara cred ca sotul meu m-ar fi dat afara din casa asa urat am facut!!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
http://good-times.webshots.com/photo/2170741900096653195HHMfnq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Neata la mamici si pitici!

Sa vin si eu cu niste raspunsuri pana nu se trezeste David....

Eu la carucior nu-i ridic spatarul din cauza ca nu-l leg cu centurile alea inca...daca as ridica spatarul ar aluneca din carut!..In schimb la asta (nu stiu cum ii zice pe Romaneste)ii ridic o treapta...
Daca o sa am timp astazi o sa-i fac azi o poza sa vedeti.

Capul si-l tine drept de la inceput..bine,pe atunci si-l mai pierdea,cadea ba in fata ,ba in spate,si nu pt mult timp..
Da acum si-l tine chiar mult.Si pot sa-l tin linistit de sub-brat ca si-l tine.

quote:
Originally posted by elpower

Ras in hohote Thea mea rade de ceva timp in hohote. Prima oara a ras cand am gadilat-o, acum rade si cand o papa mama peste tot si cand fac "ham, ham" si ma apropii de ea sa o pap. In schimb n-are niciun gand sa se intoarca de niciun fel, desi la gimnastica de intoarcere se hlizeste cu gura pana la urechi

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Elpower,cred ca o sa fac si eu asa un program de maimutareli,poate am noroc si o sa reusesc sa-l fac sa rada in hohote

Acum uitati-va si voi la poza asta,si spuneti-mi daca asa ceva e normal.Capul lui David e deformat rau,dar numai din profil se vede asta.Au si ai vostrii asa?
Zilele asta trebuie sa fac o programare la dr pt controlul de 3 luni,si o sa-l intreb si pe el
Eu sper ca nu o sa-i ramana caputul asa

Mihaela, de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Am uitat....azi face Davidu meu 3 luni..
Curios..ca 3 luni nu e mult,dar eu parca-l am de cand lumea!

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

quote:
Originally posted by Mihaelaaa

Acum uitati-va si voi la poza asta,si spuneti-mi daca asa ceva e normal.Capul lui David e deformat rau,dar numai din profil se vede asta.Au si ai vostrii asa?
Zilele asta trebuie sa fac o programare la dr pt controlul de 3 luni,si o sa-l intreb si pe el
Eu sper ca nu o sa-i ramana caputul asa

Poze cu David

io nu vad nimik. unde e deformat?
am uitat sa zic si io neatza la fete!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Neata'

Am scapat de vaccin! Ana e bine ,nu a facut febra si surprinzator NU A PLANS! Si noi care ne asteptam la ce-i mai rau! La ora 23 cand noi eram rupti de somn ea scotea chiote cat putea de tare si radea cu gura pana la urechi! Cred ca ieri mai teama mi-a fost mie de vaccin caci am reusit sa-i transmit starea Nu ne-am inteles cu ea toata ziua!Nu-i intrai in gratii cu nimic!

Ela-simpatica foc omida.Sa nu razi de mine dar m-a cam lasat imaginatia.Cum functioneaza jucaria? Ti-am trimis un mesaj pe yahoo in care iti uram "La multi ani "pentru piticuta insa tarziu am vazut ca nu mai aveam net.Asa ca...desi cu intarziere vreau sa-i urez multa sanatate si tot binele din lume!

Roxanici-super melodia de la filmulet.O vreau si eu! Cat despre Rares...ce sa-ti zic...o minune de baiat.Trece-ma si pe mine pe lista cuscrelor.

ghibuadina-multumesc pentru aprecieri.Este o dulce dar uneori este ceva de groaza! Este o capoasa exact ca tatutzu.Nici Ana reuseste inca sa se intoarca de pe burta pe spate.La inceput nici ea nu stia sa-si scoata manutza .Am lasat-o sa se chinuie si pana la urma a reusit.A durat vreo 2 zile.Acum face altceva.Se intoarce pe burta si se impinge in picioruse.Ar pleca de-a busilea insa nu stie sa se foloseasca de coate.Nu ai idee ce nervi are.Doamne ce de rabdare ne trebuie.Si cand te gandesti ca mama mea a facut 4 copii! O eroina!

Mai fetelor ce ma fac eu cu fata asta? Nu pot sa mai ies cu ea afara.Este un adevarat magnet de babute si mosuleti.Trebuie sa ma opresc din 2 in 2 metri.Rade fasolea la toata lumea in loc sa-mi doarma si ea un pic.Cu mine nu seamana ! Pentru mine nu exista bucurie mai mare ca atunci cand dorm.Iubesc somnul! Ea...nimic! Daca ar putea nu ar dormi deloc!

Despre iesitul afara-noi iesim in functie de programul de somn al d-rei.Daca doarme dimineata, iesim doar seara daca nu iesim si dimineata si seara.

despre rasul in hohote-Ana rade in hohote de mult insa numai daca te joci cu ea.Asa singura...doar in somn.In schimb zambeste tot timpul si la toata lumea.Am inteles de la sora mea ca si eu eram la fel.Se oprea lumea pe strada si-mi dadea ciocolata si bomboane.

Si acum sa va povestesc...ori doctorii astia pediatrii au luat-o razna ori eu sunt o mama batuta in cap.Dupa cum stiti eu ma duc si la pediatru de cartier si la particular. Pana aici nimic rau.Ce te faci insa ca parerile lor sunt total opuse.Una imi zice sa-i dau suc alta nu,una imi spune ca morcovul crud este purgativ cealalta zice nu,una imi spune ca a luat f bine in greutate cealalta e nemultumita.Una imi da sa-i dau fier copilului cealalta imi spune "Ce rost are?!" Sa presupunem ca renunt la una din ele! Vin eu si va intreb "La care"?
Sotul meu aseara a cedat nervos.Ma intreba pe mine cum sa procedam.Ce ma sfatuiti? Oare sa caut un alt dr si sa vad ce zice? HA ha ha! Ar fi tare sa aiba alta parere decat cele doua!

Offfffff! Iar m-am intins! Va pup si daca aveti timp astept sugestii de la voi

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Am uitat!

Kitty-multa bafta la licenta! Iti tinem pumnii si iti facem galerie!

Mihaelaa-nici eu nu vad nimic la poza !Eu zic ca iti faci degeaba probleme! Cat despre cele 3 luni implinite astazi ,va trimitemsi va uram "La multi ani!"

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula75 spune:

Salutare stup!
Noi avem 4 luni si 1 saptamana...ce mari suntem.Ne tinem bine capul dar e puturoasa ca atunci cand o apuc de manute si o trag ea nu vrea ca coopereze si sa-si ridice capusorul.....
Nici eu nu sunt multumita de scutecele Pampers pt. ca Eliana s-a iritat de 2 ori pna acum de la ele si ne impacam f. bine cu Happy, deci vom ramane pe Happy.
Vreau sa va intreb daca nazdravanii vostrii se mai trezesc noaptea?
Eliana se trezeste de 2 ori acum si vrea titi, ca ceai nu prea agreeaza, dar pna acum acum 1 luna se incepuse sa se trezeasca 1 data pe noapte la 4 dimineata papa si apoi la somn ioar pana la 7 acum se trezeste si la 2
Voi dati calciu gluconic la copii ca noua dr. ne-a dat sa luam 2,5 ml. de 2 ori pe zi, timp de 10 zile iar restul fiolei s-o beau eu.
Dca aveti probleme cu scaunul copilului si face diare sa-i dati un varf de cutit de calciu carbonic in ceai si il strange la burtica.
Noi desi papam numai titi avem scaun la 2-3 zile si ii pun si un pic de musatel in ceaiul de tei ca e laxativ dar tot tot iesim la 2 zile.
Va pup
Paula mamica fericita de Eliana Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula75 spune:

Am uitat da si noi am facut vaccinul de 4 luni , facut un pic de temperatura si am inteles ca e bine sa fca putina temperatuta ca asa reactioneaza organismul la vaccin.
Noi am rdicat un pic spatarul la carucior in pozitia intermediara ca nu ne mai intelegem cu ea..vrea sa vada tot si numai tzutzuruc.
Pupici
Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna dimineata.
LA MULTI ANI KMI!SA FII SANATOASA SI IMPLINITA.SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII1Scuze ca nu te-am felicitat ieri dar nu am intrat deloc pe net.
LA MULTI ANI PUIUTILOR ANIVERSATIIERI SI AZI.SA FITI SANATOSI SI ASCULTATORI.

FETELOR va multumesc pentru gandurile bune.Victor e mai bine si a reusit chiar sa doarma 7 ore pt ca i-am pus Kervol pe o batistuta la nas.Respira mai bine dar tot are mucinei si tuseste mai ales dimineata.Sper sa nu aveti probleme cu bebi vostri dar vreau sa va spun ca Victor nu inghitea Panadol pt ca e prea vascos si dulceeee;asa ca am luat Paracetamol pt copii romanesc care e mai fluid si, in cazul lui care inghitea greu,pe asta la acceptat din prima.
Adina, parac tu mai intrebat cum a facut Victor rinofaringita.Sincer cred ca de la mersul cu masina i se trage.Noua ni s-a stricat frigiderul si am plecat sambata cu el in Carefour dupa o combian frigorifica.Avem o amarata de Dacia fara AC asa ca a transpirat in scaun si cred ca in Carefour a tras aer prea rece pt el.Diferente de temp cred...El doarme cu gura deschisa de la inceput si dr.mai banuietse sa nu aibe vegetatii adenoide..m-am documentat si sunt pe amigdale si se opereaza la recomadare numai dupa 1 an..asa ca vedem.

Riloasa si la noi kk miroase acrisor si e moale ca albusul de ou dar mie mi-a zis ca a inghitit mucinei si nu se digera astia in stomac si se elimina asa.Prima data cand am semnalat la dr a zis ac e de la caldura;al 2 saptamani haraia baiatul de numa si am tras cu batista bebelusului o gramada;bieninteles intai am pus ap ade mare in nas is am lasat sa se moaie 1-2 minute.Cand am revenit la dr si i-am zis de nas si ca am fost la orl si mi-a recomandat ceva de fluidizare a mucozitatilor a zis si ea de muci.Nush ce sa cred dar de cand trag de 3ori/zi din nas sa redus nrsacunelor la 1/zi din 4 cate erau si are si grunji in el,asa un fel de bobite ca branzica dulce de casa deci incepe sa se lege,sa se maturizeze stomacul si sa sacpam de muci.Sanatate multa.Sa-mi zici si mie cum a iesit coprocultura la Mihaita.
Tzuna si Carmenefr voi ati mai ramas pe baricade cu 1 Iulie.Noi venim daca nu pleaca sotul la Ploiesti.Iunia nu vine ca are musafiri de ziua ei,Elyane-nu,MAda_rozz-nu a zis nimic si nici celelate fete din Bucuresti nu zic nik desi suntem multee..Poate amnam pentru o zi mai racoroasa si cand suntem toti prin Bucuresti.Eu prefer o sambata pentru ca nu am permis si trebe sa ne aduca sotul.
Alaptat la san pana la 1 an daca am ca apoi vreau sa merg al servici.
Kitty BAFTA MULTA.
Ridicat in carucior uneori cate 15 minute sa vada si el lumea.Asta in ultima saptamana,pana la 3 luni nu am incercat.
Pupici.Mai intru cand doarme Victor.

Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07

Mergi la inceput